Ako planirate putovati gdje je to ? More ili nasa lijepa BiH ?
Mene ove godine privlaci Jajce ,ako ima neko ko je bio neke preporuke sta obici i gdje rucati ...
Uglavnom neki prijedlozi i preporuke i nada da ce biti lijepo vrijeme
Zašto na ovakav izlet ne odeš na prvi naredni vikend, zašto čekaš 1. maj?lajk wrote:Da li proslavljate i na koji nacin ?![]()
Mene ove godine privlaci Jajce ,ako ima neko ko je bio neke preporuke sta obici i gdje rucati ...
akcid wrote:Zašto na ovakav izlet ne odeš na prvi naredni vikend, zašto čekaš 1. maj?lajk wrote:Da li proslavljate i na koji nacin ?![]()
wannabe_ultra wrote:najveci neradnici, a svi planiraju gdje ce sta proslaviti.
jebena smo mi mraka, bosnjaci
drndalo wrote:Ja cu ga bogme prvi put nakon nekoliko godina proslaviti "radno i svecano", "rotacija" ce biti organizovana u Holandiji, dozvola je vec pribavljena...
atorniji putnik wrote:drndalo wrote:Ja cu ga bogme prvi put nakon nekoliko godina proslaviti "radno i svecano", "rotacija" ce biti organizovana u Holandiji, dozvola je vec pribavljena...![]()
Zato sto tad oni koji su zaposleni, ne rade. Pa odemo svi zajedno sjesti mi koji smo zaposleni i oni koji nisu. Cejf, tradicija, ljepota..akcid wrote:Zašto na ovakav izlet ne odeš na prvi naredni vikend, zašto čekaš 1. maj?lajk wrote:Da li proslavljate i na koji nacin ?![]()
Sto ga mora objasnjavati? Sad je demokracija... Ima covjek svoja individualna ljuCka prava...akcid wrote:atorniji putnik wrote:drndalo wrote:Ja cu ga bogme prvi put nakon nekoliko godina proslaviti "radno i svecano", "rotacija" ce biti organizovana u Holandiji, dozvola je vec pribavljena...![]()
Čitam i nikako da zaključim šta je ovdje toliko smiješno. Pomozi da shvatim, objasni svoj nagon za smijeh?
Hau tu živjet u BIH.I ako imaš 500 km i privatnik te guli svake sedmice,radiš ko crnjo sedam dana,12 sati u sedmici,ali ipak imaš priključen internet i kablovsku.Platiš vodu struju i sve ostalo.Školuješ dvoje djece,vozaš auto koje je više pokvareno nego što radi,i na kraju imaš još za roštilja,i to ne za ukućane već mahalu zovnešwannabe_ultra wrote:najveci neradnici, a svi planiraju gdje ce sta proslaviti.
jebena smo mi mraka, bosnjaci
BakireeePeryton_ wrote:ja cu za 1. maj od 8 do 20 zaraditi 185 KM.![]()
A onda sledeci dan odoh na rostilj
gnjev wrote:BakireeePeryton_ wrote:ja cu za 1. maj od 8 do 20 zaraditi 185 KM.![]()
A onda sledeci dan odoh na rostilj
taman tako. koliko tu argentinskih krava zaklanih 80-ih zaplati...Gandra_1 wrote:Dan kada mesari postaju milioneri
Cak i o moru razmisljamGaRGa wrote:U Slanom dok Dubrovnika hotel Osmine 3* 4 dana all inclusive za 195 KM