Kako kazu, jebes sport bez faula
1/8 Švedska - Švicarska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
llull
#201 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Ragbi moze
ovo dvoje je bezveze...
-
Korovjev
#202 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Ja dobrog poštovanja izbora kod Fude.
- AmiĐa_Idriz
#203 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Stvarno sram bilo selektora Švedske, umjesto da se sklonio sa puta Šaćiriju da ga trpa nemilice sve ne bil' doFu iz Bosne bio zadovoljan

-
Stari kenjac
#204 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
imal gdje dobar stream nisan u prilici gledati tv
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#205 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
AmiĐa_Idriz wrote:Stvarno sram bilo selektora Švedske, umjesto da se sklonio sa puta Šaćiriju da ga trpa nemilice sve ne bil' doFu iz Bosne bio zadovoljan![]()
- pizarro
#206 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
kad sam se zalio?_BataZiv_0809 wrote:Pa vec si se zaliopizarro wrote:
nemam se ja sta na tebe zaliti.
to sto si dosadan sa ovim oko njemackog, to je tvoj problem.![]()
A sta cu ti ja sto sam ti dosadan, dok sam ziv bice mi mentolski pricati na stranom jeziku na domacem forumu
zaobidji me jednostavno i lijeci svoje komplekse negdje drugo.
- p206
#207 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Gledajući ovaj donji dio žrijeba finale će biti dosadno
-
Fudo387
#208 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Sto bi ga bilo sramota, ni on, ni njegova ekipa ne znaju drugacije, sto opet nije razlog da se to meni svidja.AmiĐa_Idriz wrote:Stvarno sram bilo selektora Švedske, umjesto da se sklonio sa puta Šaćiriju da ga trpa nemilice sve ne bil' doFu iz Bosne bio zadovoljan![]()
Cak sta vise, da imam ikakvu moc, poslije pola sata one igre uveo bih automatsku diskvalifikaciju.
Idi jarane i ganjaj nesto drugo, smori me, jebote tvoj fudbal.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#209 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Evo kad:pizarro wrote:
kad sam se zalio?
zaobidji me jednostavno i lijeci svoje komplekse negdje drugo.
A nema potrebe da me vrijedjas, zaobilazim takve vrlo radopizarro wrote:joj kad dodju likovi sa politike da komentarisu utakmicu
-
Stari
#210 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Eh sad ... protivnik u četvrtfinalu će , bilokakobilo, biti za stepenicu teži. Opće mišljenje ovdje je da će to biti Engleska...protiv koje je Švedska znala i gubiti i dobijati - međutim nikad uz lošu igru.
Šveđani strašno vole Englesku (i Ameriku ali to sad nije bitno) na sve moguće načine. Kulturološki, politički, ekonomski svakojako. U sportskim okolnostima je to uvijek donosilo dobru igru. Igru punu želje za dokazivanjem. Protiv Engleza je to redovno u fudbalu...protiv Amera u hokeju na ledu. Izgubili ili pobijedili Šveđani uvijek protiv svojih miljenika odigraju "bez zarobljenika", iz svih kalibara, svim sredstvima...pa dokle ide = ide.
U slučaju da to bude Kolumbija... strahujem za živce i strpljenje forumskih čistunaca zagovornika "otvorene i lepršave" igre. U tom slučaju će to biti utakmica kao spomenar na 70e godine za nas starohane. Defanzivno, momački, u kost ... na kraju možda ipak zijanimo...a možda i prođemo...ko zna.
Neka bude kako god.
Šveđani strašno vole Englesku (i Ameriku ali to sad nije bitno) na sve moguće načine. Kulturološki, politički, ekonomski svakojako. U sportskim okolnostima je to uvijek donosilo dobru igru. Igru punu želje za dokazivanjem. Protiv Engleza je to redovno u fudbalu...protiv Amera u hokeju na ledu. Izgubili ili pobijedili Šveđani uvijek protiv svojih miljenika odigraju "bez zarobljenika", iz svih kalibara, svim sredstvima...pa dokle ide = ide.
U slučaju da to bude Kolumbija... strahujem za živce i strpljenje forumskih čistunaca zagovornika "otvorene i lepršave" igre. U tom slučaju će to biti utakmica kao spomenar na 70e godine za nas starohane. Defanzivno, momački, u kost ... na kraju možda ipak zijanimo...a možda i prođemo...ko zna.
Neka bude kako god.
- pizarro
#211 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
koji si ti klovn, nisam uopste na tebe mislio sa ovim oko politike
i hvala sto si jednom za sva vremena razgulio
i hvala sto si jednom za sva vremena razgulio
- sinuhe
#212 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Nisam stigao na utakmicu ali Svedska- Svicarska mi prije izgleda kao obicna kvalifikaciona utakmica u jesen kad se trazi rezultat za baraz nego borba za najboljih osam.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
°u°
#214 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Moje iskustvo ove utakmice
https://youtu.be/gRQcZmvzMic?t=3m54s
-
omar little
#215 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
toliko su dosadni bili da mi je na poluvremenu postalo svejedno ko ide ko ispada.
- micko green eyes
#216 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Bila Columbia ili Engleska svejedno je, bice tesko, bice extremno.Stari wrote:Eh sad ... protivnik u četvrtfinalu će , bilokakobilo, biti za stepenicu teži. Opće mišljenje ovdje je da će to biti Engleska...protiv koje je Švedska znala i gubiti i dobijati - međutim nikad uz lošu igru.
Neka bude kako god.
Ali grijesis da trebaju defanzivno, a evo zasto.
Svedska zna fino da odigra, zna igrati i bez Zlaje, najbolji dokaz su tekme u kvalifikacijama protiv Holandije i Francuske. Ta igra tada i ova igra sada na SP se nemogu porediti.
Nisu zvijezde, nisu umisljeni, ali imaju tim i taj duh zajednistva, samo trebaju da smjelo krenu naprijed i zagrizu, jer kao sto kazem znali su to kroz kvalifikacije, zasto ne opet i iznenadit Engleze (mislim da ce oni biti u cetvrti), jer Englezi su sigurni u sebe i misle lako cemo s svedima.
Napad i bez straha.
Heja Sverige
- GandalfSivi
#217 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... aju/305160Fudo387 wrote:Pa ja...taaaa ce siFtari pored ruskih lepotana.Challenger_ wrote:Nazovi-Švica, ubjedljivo najružnija reprezetnacija na planeti.
- Point.
#218 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Kakvi su ovi rusi ružni nije ni čudo što im se žene karaju za frtalj jogurta.GandalfSivi wrote:https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... aju/305160Fudo387 wrote:Pa ja...taaaa ce siFtari pored ruskih lepotana.Challenger_ wrote:Nazovi-Švica, ubjedljivo najružnija reprezetnacija na planeti.
- Romanista 101%
#219 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Ja ne razumijem ovu hajku na Svedsku. To kao da su Svicarci stvorili 10 sansi i imali posjed lopte 80%, a ovi im uvalili gol u sudijskoj nadoknadi. Koliko znam u grupi niko ih nije nadigrao, zasluzeno prosli dalje. Danas su pokazali vise zelje i stvorili vise sansi. Nemaju superstara u ekipi, igraju timski i jako tesko protiv njih stvoriti sansu. Nebi bilo cudno ako doguraju do finala.
- Logovan
#220 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
omar little wrote:toliko su dosadni bili da mi je na poluvremenu postalo svejedno ko ide ko ispada.
Ma ja ne vjerujem kakvu utakmicu sam odgledao.
- cyprus
#221 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Ništa, jebiga, ja tebi savjetujem praćenje svjetskog tamo negdje od polufinala... Tu igraju četiri ekipe, što je negdje po tvom standardu taman broj reprezentacija koje nešto ko i znaju sa loptomFudo387 wrote:Cuj ja naporan a ti dokazani strucnjak zaposlen u menadjmentu barselone, aj bizi.cyprus wrote:Kako si ti samo naporan likFudo387 wrote:Ma svicarci nesto i znaju, svedjani su bas negledljivi, kako prodjose dalje ni njima nije jasno.Hiljadu i jedan post na varijaciju osnovne ideje koja glasi "nemaju ovi pojma"
![]()
Pa ne znaju, al bas ne znaju. Evo cu u pare da ce ih FK Sarajevo u jednoj otvorenoj igri, bez kalkulacija, razvalit.
Nego, bravo Sverige
-
Fudo387
#222 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Nije sve patnja za gledati,
Bilo je dobrih utakmica,
Spanija-Portugal
Srbija-Svicarska
itd.
Bilo je dobrih utakmica,
Spanija-Portugal
Srbija-Svicarska
itd.
-
golman
#223 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
Šveđani zasluženo pobjedili.Dajem im prednost i nad Englezima.
Nek me neko ispravi ako griješim,ali od baraža sa Italijom ,pa kroz prvenstvo i sve do sad,primili su samo 2 gola i to oba od još uvijek aktuelnih svjetskih prvaka.
Nek me neko ispravi ako griješim,ali od baraža sa Italijom ,pa kroz prvenstvo i sve do sad,primili su samo 2 gola i to oba od još uvijek aktuelnih svjetskih prvaka.
-
kiligonzales
#224 Re: 1/8 Švedska - Švicarska
lose li utakmice...
ali nek su svedi prosli...
hoce li ponoviti 94
ali nek su svedi prosli...
hoce li ponoviti 94