Nizhny Novgorod Stadion

Moderators: Charuga, Tomahawk11

kiligonzales wrote:Dobro ce za utakmicu biti to sto ce Hrvati podcjeniti pomenute.
Ona je utakmica vise splet lose argetinske igre, nego hrvatske dobre igre. Argentinci su sami sebe pobjedili onim poklonom Kabalera za Rebica. Ono je i za Latinose i njihov mentalni sklop nesto sto obara na koljena. Maltane za svaciji osim za Pancere, Panceri su Panceri. Do tog momenta njihova igra je i imala smisla, poslje toga nimalo. Raspad sistema.klosar pravi wrote:kiligonzales wrote:Dobro ce za utakmicu biti to sto ce Hrvati podcjeniti pomenute.
Nisu Hrvati sila da bi potcijenili bilo koga uletice u ovu utakmicu kao protiv Argentine istim žarom eh sad ja vjerujem da je malo reci koliko su opasni Danci no vidjecemo na terenu sve.
Apsolutno sve istina pogotovo da su imali srece s argentincima, al' rezultat je rezultat nema tu puno price i hrvati pokazuju da su strašni.kiligonzales wrote:Ona je utakmica vise splet lose argetinske igre, nego hrvatske dobre igre. Argentinci su sami sebe pobjedili onim poklonom Kabalera za Rebica. Ono je i za Latinose i njihov mentalni sklop nesto sto obara na koljena. Maltane za svaciji osim za Pancere, Panceri su Panceri. Do tog momenta njihova igra je i imala smisla, poslje toga nimalo. Raspad sistema.klosar pravi wrote:kiligonzales wrote:Dobro ce za utakmicu biti to sto ce Hrvati podcjeniti pomenute.
Nisu Hrvati sila da bi potcijenili bilo koga uletice u ovu utakmicu kao protiv Argentine istim žarom eh sad ja vjerujem da je malo reci koliko su opasni Danci no vidjecemo na terenu sve.
Highlights utakmice sa Hrvatskom. Treba pogledati.
http://www.goalsarena.org/en/video/worl ... -2018.html
Hrvati vec sada daju premalo znacaja Dancima, kao da je Danska slucajno u nakaut fazi, vec misle da s njima ce lako, vec pisu o tome s kim ce igrati u polufinalu, a dali ce biti tako, pitanje je?
Protiv Argentine su stajali na svojoj polovici i cekali jer Argentina nema drugi stil osim napadacki i s dugim posjedom. Danci dolaze nakon nategnute nule sa Francuskom, nepredvidivi sa stilom igre koji nije jasno definisan. Kako se postaviti prema takvoj ekipi? Mogu oni prepustiti Hrvatima sredinu igrajte se vi na njoj, a mi cemo se braniti i cekati, a mogu od pocetka napasti. Ipak su oni iz evropske zone fudbala gdje takticko nadmudrivanje je svojstvenije nego Juznoamerikancima.
Uglavnom ocekujem zanimljivu utakmicu.
Pricamo o Balkancima, a kod nas kad se najvise nadamo, obicno zna da bude obrnuto, kad kazemo sad je lako postane najteze...klosar pravi wrote:
Apsolutno sve istina pogotovo da su imali srece s argentincima, al' rezultat je rezultat nema tu puno price i hrvati pokazuju da su strašni.
Pa i veceraš kad apsolutno motivacije nisu imali neke pobjedili su opet.
Da kao što kazes mediji, al' jebo medije misliš da igraci citaju šta se piše?
Nece proci samo ako Danci budu izdržali i budu bolji pricu o bilo kakvom potcjenjivanju baci u vodu odma, al' kao sto rekoh znam odakle ti to misljenje.
kiligonzales wrote:Pricamo o Balkancima, a kod nas kad se najvise nadamoklosar pravi wrote:
Apsolutno sve istina pogotovo da su imali srece s argentincima, al' rezultat je rezultat nema tu puno price i hrvati pokazuju da su strašni.
Pa i veceraš kad apsolutno motivacije nisu imali neke pobjedili su opet.
Da kao što kazes mediji, al' jebo medije misliš da igraci citaju šta se piše?
Nece proci samo ako Danci budu izdržali i budu bolji pricu o bilo kakvom potcjenjivanju baci u vodu odma, al' kao sto rekoh znam odakle ti to misljenje.
, obicno zna da bude obrnuto, kad kazemo sad je lako
postane najteze...
Ja ne mislim dans je Hrvatska nesto specijalno dobra Ali mislim da ce igrati u rusiji 7 utakmica
Protiv Islanda su bili rastereceni, drugi tim igro maltane, eto zelje za dokazivanjem.
Nakaut faza je nakaut faza, jedna utakmicama i stoji veliki upitnik nad njom otpocetka.
Dovoljno da pritisak na obje ekipe bude veci... Sto bi se reklo fulis, pusis, nema popravnog...
Žrijeb im odista ide na ruku. Bumo vidjeli._BataZiv_0809 wrote:Hrvati vec izistinski bez foliranja pricaju o otvorenom putu ka finalu sto se uvijek pokazalo kobnim.
Tako je bilo i na EURU, pa ih Portugal izbacio._BataZiv_0809 wrote:Hrvati vec izistinski bez foliranja pricaju o otvorenom putu ka finalu sto se uvijek pokazalo kobnim.
oće li ovaj smrdeks ikad napisati naša reprezentacija