Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obzirom da su Japanci nepredvidljivi , ako ništa , izmoriće nadmene i favorizirane Belgijance .
Nakon produžetaka ..... Samuraji se vraćaju kući.Lukakumaku igrač odluke .
Kako bi volio da ih Japan iznenadi, Nagatomo, Honda i ostatak drustva i da im se nakon one srece i ispadanja Senegala na konto broja zutih kartona, taj sretni niz nastavi.
Ali realno Belgija je bolja i favorit, ako Lukakua kosarkasa ne prosere skok igra i koji go glavom. Mozda se i izenadimo.
Japanci puno vise sretno nego spretno. Ne vidim razloga da ih simpatisem uopste. Belgijanci opet odigrali bez kalkulacija i ocito su spremni susresti se sa bilo kim. Moje simpatije imaju.
Nadzorna_ploca wrote:Japanci puno vise sretno nego spretno. Ne vidim razloga da ih simpatisem uopste. Belgijanci opet odigrali bez kalkulacija i ocito su spremni susresti se sa bilo kim. Moje simpatije imaju.
Kakva im je grupa bila i nas B tim bi prosao grupu.
Konačno jedna bez produžetaka Nadam se da će Japanu presuditi već u prvom poluvremenu.
Da pitam ove što ganajaju patritizam i ponos kako rekoše u navijanju kontra Portugala.
Jesmo li mi sad legitimni navijači BiH, ako danas navijamo za Belgiju
turbofolk wrote:Konačno jedna bez produžetaka Nadam se da će Japanu presuditi već u prvom poluvremenu.
Da pitam ove što ganajaju patritizam i ponos kako rekoše u navijanju kontra Portugala.
Jesmo li mi sad legitimni navijači BiH, ako danas navijamo za Belgiju
Ne smiješ navijati za: Španiju, Portugal, Belgiju, Argentinu, Nigeriju, Francusku