Naletih povoljno na ovaj all-in-one komp pa me zanima valjal cemu.
najvise me brine procesor koji je naveden u naslovu. Izgleda presporo al volio bi jos neko misljenje?
4GB Rama, 500GB HDD.
Windows 8.1
Moderator: Benq
Jede ga za dorucak.Tuzla111 wrote:Jel ovaj procesor brzi od dual core 2.9 Ghz?
Dok ga drugi Pentium ždere.NediM17 wrote:Jede ga za dorucak.Tuzla111 wrote:Jel ovaj procesor brzi od dual core 2.9 Ghz?
Ja sam skoro kupio laptop sa A8 i morao sam ga punici dati jer je prespor bio za normalno koristenje a imam i ovaj drugi gore navedeni, dual core 2.9 i star je vec 4-5 godina a jos uvijek razvaljuje.Wheatly wrote:Dok ga drugi Pentium ždere.NediM17 wrote:Jede ga za dorucak.Tuzla111 wrote:Jel ovaj procesor brzi od dual core 2.9 Ghz?
Ja bi rado izbjegavao ove A4 ili A6 APU-ove koji su ispod 2GHz, jer su sporiji od inficiranog 80286 na 8MHz.
Onda ostani na tom dualcoru jer onaj A4 je brz ko Pentium [email protected] GHz bez HyperThreadinga (u prevodu- brz ko naša vlada)Tuzla111 wrote: Ja sam skoro kupio laptop sa A8 i morao sam ga punici dati jer je prespor bio za normalno koristenje a imam i ovaj drugi gore navedeni, dual core 2.9 i star je vec 4-5 godina a jos uvijek razvaljuje.
Imas Core2Quad.Wheatly wrote:Onda ostani na tom dualcoru jer onaj A4 je brz ko Pentium [email protected]<script type="text/javascript">Tuzla111 wrote: Ja sam skoro kupio laptop sa A8 i morao sam ga punici dati jer je prespor bio za normalno koristenje a imam i ovaj drugi gore navedeni, dual core 2.9 i star je vec 4-5 godina a jos uvijek razvaljuje.
/* <![CDATA[ */
(function(){try{var s,a,i,j,r,c,l,b=document.getElementsByTagName("script");l=b[b.length-1].previousSibling;a=l.getAttribute('data-cfemail');if(a){s='';r=parseInt(a.substr(0,2),16);for(j=2;a.length-j;j+=2){c=parseInt(a.substr(j,2),16)^r;s+=String.fromCharCode(c);}s=document.createTextNode(s);l.parentNode.replaceChild(s,l);}}catch(e){}})();
/* ]]> */
</script> GHz bez HyperThreadinga (u prevodu- brz ko naša vlada)
Ja još uvijek rokam na svom Core2Duo E7500, jednostavno, nema ničeg bolje od njega a da nije preko 400 KM.
Da ali oni sada nisu u prodaji, a ovi koji jesu su polovni.swatch wrote:
Imas Core2Quad.
Otidji na ebay, odaberi opciju novi i izaberi sta ti je srcu drago.Wheatly wrote:Da ali oni sada nisu u prodaji, a ovi koji jesu su polovni.swatch wrote:
Imas Core2Quad.
Nisam luđak da kupujem sa eBay-a, pogotovo bez predhodnog viđenja predmeta.swatch wrote:Otidji na ebay, odaberi opciju novi i izaberi sta ti je srcu drago.Wheatly wrote:Da ali oni sada nisu u prodaji, a ovi koji jesu su polovni.swatch wrote:
Imas Core2Quad.
Nije ebay pik pa da strahujes. Prije ce te zajebat prodavnica u bih nego neki prodavac sa ebaya. Za razliku od nasih trgovaca, trgovci sa ebaya svoj posao ozbiljno shvataju a ako neki trgovac i odluci da te prevari imas ebay program zastite kupaca.Wheatly wrote: Nisam luđak da kupujem sa eBay-a, pogotovo bez predhodnog viđenja predmeta.
Ako budem pravio novu pilu za koju godinu, rađe ću otiči u neku prodavnicu samo da se uvjerim da to što kupujem je to što želim.