1.4. koncert cda 10 godina studenskog radija

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
hatorio_hanzo

#1 1.4. koncert cda 10 godina studenskog radija

Post by hatorio_hanzo »

nako sto sam 3,4 sata trpio prevrtanje zeluca u vidu "muzike" sarajevo drum orcetsra,kontre i ofsajda napokon su izasli iz dubioze kolektiv poceli su sa neke nove 2 stvari na bosanskom jeziku poslije toga slijede zatvor i dosta ,marijuana ... i to je to ,,,,,,,,,,,,nisu svirali ni 15 minuta a otisli drsko bez pardona i kraj!!!!!!
stvarno su me duboko razocarali s obzirom da je rijec o humanitarnom koncertu trebali su bar sat da sviraju....stvarno su ispali bezze...izgldea zoka catic nije imao dovoljno da plati dk-u.....nesto pjevaju protiv politicara a postaju polako prodane duse kao i oni.......

znam da imaju koncert u petak al to nije izgovor da bezobrazno odu i zavrse koncert

nikad vise necu otici na njihov koncert
marimahunar

Post by marimahunar »

svojevremeno su braca reid tvrdila da koncert prelazi u dosadu ukoliko je duži od 15-20 min :-D
LiquidSilk

Post by LiquidSilk »

Meni su bas bili simpaticni decki iz drum orchestra. :) :)
rashomon

Post by rashomon »

Fazon je u tom što CDA ne može raditi duže od 00:30, koliko je meni poznato...

Noć prije Niccole (SP?) i nekad još prije dZihan & Kamien su ranije počinjali sa svirkom, koja je ranije i završila kada se uporedi sa današnjim partijanerskim standardima...

Meni je svirka bila bezveze, ali je skup ljudi bio fenomenalan...tako da je bilo fenomenalno...
johnnykola

Post by johnnykola »

ma ko slusa vise tu dubiozu?
odron totalni. nakav mix ratm-a, adf-a,
bosanske sevdalinke, regea... i sta na
kraju: tuc, muc - *urac! :D
dodjite zarad kzu ole ole pzu oje oje.

bring jor sister vamo!
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

Image
prodane duse......