Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
po meni 50-50% za obadvije repke, ono po meni igraju slicno i moguce je produzetci i penali ili minimalni prolaz il za jedne il za druge, znaci nista specijalno.
pici wrote: ↑08/07/2026 12:30
po meni 50-50% za obadvije repke, ono po meni igraju slicno i moguce je produzetci i penali ili minimalni prolaz il za jedne il za druge, znaci nista specijalno.
Norveška je prošla Brazil na genijalnost dvojice. Onog asistenta i nepogrešivog strijelca. Prije toga su hladno mogli bit otpisani, neiskorišten penal i mrtva Endrickova šansa. Englezi s druge strane preživiše pakao Meksika, ali ruku na srce, penal za smanjenje rezultata na 3-2 je poklonjen Meksikancima. Polufinale Argentine i Engleske bi bilo za historiju
Ne gumo engleze ali kontam da imaju blagu prednost, navijam naravno za Norvešku, malo zbog mašine Haalanda a malo zbog ostalih razloga koje ću zadržati za sebe .
DaysleepeR wrote: ↑08/07/2026 13:22
Halland je u Engleskoj dao 112 golova u 132 utakmice.
Ja ne znam koji to engleski odbrambeni igrač njega može zaustaviti.
Zato su Konzi dali crveni, nadam se da će Sturmer to završiti.
DaysleepeR wrote: ↑08/07/2026 13:22
Halland je u Engleskoj dao 112 golova u 132 utakmice.
Ja ne znam koji to engleski odbrambeni igrač njega može zaustaviti.
I Kane se pita nesto Odbrana Engleske je bolja od Norveske. Navijat cu za Norvesku ali su se generalno provukli na konto golmana i Haalanda protiv Brazila. A i samih sansi koje je brazil fulio. Engleska generalno bolji paket ima od Norvezana. Jedino su Kane i Haaland bara bara ostale sve pozicije na strani Engleza