1/2 KUP-a BIH:Slavija-Sarajevo, S Brijeg-Zrinjski
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hary
#1 1/2 KUP-a BIH:Slavija-Sarajevo, S Brijeg-Zrinjski
Dakle, ko osvaja?
SARAJVO, naravno...
SARAJVO, naravno...
-
baja_honolulu
ma kakvo sarajevo, ovakvo kakvo je dobro ce biti ako ostane u ligi.
zrinjski uzima duplu krunu.
zrinjski uzima duplu krunu.
-
ja sam
"nemate vi sanse pored zrinjskog nikakve ni nula posto sreco moja!sarajevo uzima kup ide u europu a onda lakapo.......
seljo nema teorije za prvo mijesto!!!ruku na srce zrinjski je bolji od vas poprilicno,i ako nesimpatisem te gmazove sa krsa sto se nazivaju mostarcima ali kako nam je tako nam je komsija

-
HZSA
Sta, sad se mi trebamo pravdati i pricati kako tekma nije nastimana, sto ustvari i jeste istina, jer niste gledali tekmu, poslije onoliko borbe na terenu, nezasluzeno smo zijanili, jer momci su se stvarno trudili (cast izuzecima), sve u svemu, boli nas ku*ac sto necete osvojiti, niste ni zasluzili, a svinjskom svaka cast, mrzim vas do bola, al vam skidam kapu za ovu sezonu, puni ste love kao nijedan klub do sada, samo steta, oslabit ce ovaj savez sljedece sezone, kada vi budete kao leotar, brotnjo (koji je vec ispao), jer od koga ce onda naguzove pare dobijati, al neka, uvijek se nadje novi
kraljice, kakva ruka na srce, rekao bih prije na nesto drugo (ali necu da se izrazavam
), jer me boli neka stvar i za jedne, a i za druge.
Al daj boze da mi kup osvojimo, sada stvarno, ruku na srce
, mozemo se samo obrukati u evropi ako se nesto ubrzo ne promijeni, ali proti slavije ce biti pakleno, pogotovo dole kada odemo, sada ce se i oni nadati nasem dolasku, ali kao sto jednom jedan znanac (cetnik) rece za svoju grupu, "sokolovi" na torcidinom forumu, tako je normalno objasnio situaciju i pojasnio svima kako oni ustvari i ne postoje (ali bas u tom smislu rijeci, i sa tim ciljem)- samo mi sad mrsko kopati po tome
kraljice, kakva ruka na srce, rekao bih prije na nesto drugo (ali necu da se izrazavam
Al daj boze da mi kup osvojimo, sada stvarno, ruku na srce
- DiplomataSaSela
Pa kao mali tim drugacije Europu ne bi ni vidjeli...ili vam pomaze ZELJO ili sad Zrinjski...mene bi bilo stidja sam wrote:sarajevo osvaja kup....a i da ga neosvojimo eto nas u finalu kupa sa zrinjskim tako da svakako idemo u europu......to je najgore rezirana situacija![]()
a najbolje....kup kup kup je nas!!!!!! e sta bi gdje je zeljo u kupu????koga su izvukli??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Como_Sarajevo
Jeli bilo kakvog teferiča kad vam je došao Željosanjanin wrote:A ko izbaci Selju?Ja se ne sjecam nesto.
-
ja sam
OOOOOO nismo te prepoznali!!!!
suti ba nemojte se ofirat psssssssssssst!!!! u svakom slucaju gore od vas nemoze vbiti..7:0 COVJECEEEEEEEEEE
pa kako nam obrukaste grad pa kad sam vas gledala...ej majke mi kaficu napravila zapalila i uzivala umirala od smijeha!nestvarno ste glupi nestvarno

-
ja sam
PA I TREBA DA TE BUDE STIDDiplomataSaSela wrote:Pa kao mali tim drugacije Europu ne bi ni vidjeli...ili vam pomaze ZELJO ili sad Zrinjski...mene bi bilo stidja sam wrote:sarajevo osvaja kup....a i da ga neosvojimo eto nas u finalu kupa sa zrinjskim tako da svakako idemo u europu......to je najgore rezirana situacija![]()
a najbolje....kup kup kup je nas!!!!!! e sta bi gdje je zeljo u kupu????koga su izvukli??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()