1/2 KUP-a BIH:Slavija-Sarajevo, S Brijeg-Zrinjski

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hary

#1 1/2 KUP-a BIH:Slavija-Sarajevo, S Brijeg-Zrinjski

Post by hary »

Dakle, ko osvaja?
SARAJVO, naravno...
baja_honolulu

Post by baja_honolulu »

ma kakvo sarajevo, ovakvo kakvo je dobro ce biti ako ostane u ligi.
zrinjski uzima duplu krunu.
hary

Post by hary »

Ne mora značiti...
Sarajevo igra kup ove sezone, a što se tiče lige, mislim da opstanak ipak ne dolazi u pitanje.
Sretno, bordo-bijeli...
Kup je naš.
Akobogda...
sanjanin

Post by sanjanin »

A ko izbaci Selju? :shock: Ja se ne sjecam nesto. 8-)
ja sam

Post by ja sam »

sarajevo osvaja kup....a i da ga neosvojimo eto nas u finalu kupa sa zrinjskim tako da svakako idemo u europu......to je najgore rezirana situacija :lol: :lol: a najbolje....kup kup kup je nas!!!!!! e sta bi gdje je zeljo u kupu????koga su izvukli?? :P :P :P :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol:
Brando

Post by Brando »

Dakle, ko osvaja?
pa valjda je jasno da ce njanjajevo osvojiti, nisu valjda djaba prodali tekmu zrinjskom i zajebali zelju da bi ih zrinjski uzeo u finalu :x to je bar jasno ko dan :x :x

Al jebi ga zna se ko ce biti prvi 8) 8)

Image
ja sam

Post by ja sam »

"nemate vi sanse pored zrinjskog nikakve ni nula posto sreco moja!sarajevo uzima kup ide u europu a onda lakapo....... :P :P :P seljo nema teorije za prvo mijesto!!!ruku na srce zrinjski je bolji od vas poprilicno,i ako nesimpatisem te gmazove sa krsa sto se nazivaju mostarcima ali kako nam je tako nam je komsija :-? :-? :-?
HZSA

Post by HZSA »

Sta, sad se mi trebamo pravdati i pricati kako tekma nije nastimana, sto ustvari i jeste istina, jer niste gledali tekmu, poslije onoliko borbe na terenu, nezasluzeno smo zijanili, jer momci su se stvarno trudili (cast izuzecima), sve u svemu, boli nas ku*ac sto necete osvojiti, niste ni zasluzili, a svinjskom svaka cast, mrzim vas do bola, al vam skidam kapu za ovu sezonu, puni ste love kao nijedan klub do sada, samo steta, oslabit ce ovaj savez sljedece sezone, kada vi budete kao leotar, brotnjo (koji je vec ispao), jer od koga ce onda naguzove pare dobijati, al neka, uvijek se nadje novi :x
kraljice, kakva ruka na srce, rekao bih prije na nesto drugo (ali necu da se izrazavam :D ), jer me boli neka stvar i za jedne, a i za druge.
Al daj boze da mi kup osvojimo, sada stvarno, ruku na srce :D , mozemo se samo obrukati u evropi ako se nesto ubrzo ne promijeni, ali proti slavije ce biti pakleno, pogotovo dole kada odemo, sada ce se i oni nadati nasem dolasku, ali kao sto jednom jedan znanac (cetnik) rece za svoju grupu, "sokolovi" na torcidinom forumu, tako je normalno objasnio situaciju i pojasnio svima kako oni ustvari i ne postoje (ali bas u tom smislu rijeci, i sa tim ciljem)- samo mi sad mrsko kopati po tome
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

ja sam wrote:sarajevo osvaja kup....a i da ga neosvojimo eto nas u finalu kupa sa zrinjskim tako da svakako idemo u europu......to je najgore rezirana situacija :lol: :lol: a najbolje....kup kup kup je nas!!!!!! e sta bi gdje je zeljo u kupu????koga su izvukli?? :P :P :P :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol:
Pa kao mali tim drugacije Europu ne bi ni vidjeli...ili vam pomaze ZELJO ili sad Zrinjski...mene bi bilo stid
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

sanjanin wrote:A ko izbaci Selju? :shock: Ja se ne sjecam nesto. 8-)
Jeli bilo kakvog teferiča kad vam je došao Željo :D Ebeš Novu Godinu,jel de :D
ja sam

Post by ja sam »

OOOOOO nismo te prepoznali!!!! :lol: :lol: suti ba nemojte se ofirat psssssssssssst!!!! u svakom slucaju gore od vas nemoze vbiti..7:0 COVJECEEEEEEEEEE :-D :D :-D :-D :-D pa kako nam obrukaste grad pa kad sam vas gledala...ej majke mi kaficu napravila zapalila i uzivala umirala od smijeha!nestvarno ste glupi nestvarno :P :P :P :P
ja sam

Post by ja sam »

DiplomataSaSela wrote:
ja sam wrote:sarajevo osvaja kup....a i da ga neosvojimo eto nas u finalu kupa sa zrinjskim tako da svakako idemo u europu......to je najgore rezirana situacija :lol: :lol: a najbolje....kup kup kup je nas!!!!!! e sta bi gdje je zeljo u kupu????koga su izvukli?? :P :P :P :lol: :lol: :lol: :P :lol: :P :lol:
Pa kao mali tim drugacije Europu ne bi ni vidjeli...ili vam pomaze ZELJO ili sad Zrinjski...mene bi bilo stid
PA I TREBA DA TE BUDE STID :lol: :lol: SELJO VELIKI KLUB :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ??? :lol: :lol: :lol: :lol: LUDILO,LUDILO,LUDILO...........AHAHAHAHAHHAHAHHA :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Post Reply