trinitrotoluol wrote:Molim moderatora da zakljuca temu jer ocigledno nemamo sta reci i u drzavi nam nema korupcije!!!
Da je naslov teme bio "prodajem radno mjesto u javnoj ustanovi,jeftino" bilo bi hiljade zainteresiranih da ponesto kazu

.
Da, ocigledno NEMAMO sta reci o korupciji u drzavi koja je po tome VODECA u regionu.
Ja sam shvatila, a pretpostavljam i ostali, da se ovde iznose LICNI primeri korupcije (prijavljeni ili ne), ocito nismo dorasli SAMOkritici jer je i DAVANJE mita KORUPCIJA.
Moram reci da sam JA prijavila i nazalost izgubila svog predivnog sina Denisa verovatno zbog NEDAVANJA mita iako tvrdim vec petu godinu (i sudim se) da je u pitanju diletantizam i nesavesno lecenje (pogresna dijagnoza) cak 4 lekara UKC-a Tuzla (tri dana - tri smene).
Pa, ponovicu imena i ovde :
1. Mario Krizic
2. Salih Azapagic
3. Samira Hasic
4. Fahir Barakovic
Prijavila VSTV-u (i ovom krim broju) tuzioce Kantonalnog tuzilastva TK :
1. Ivo Iveljic
2. Slaven Koval
VSTV-e podstice korupciju (prijavila i to krim broju)
Cekam odluku Ustavnog suda, nakon koje, ako bude negativna idem u Strazbur.
Tuzila privatno UKC Tuzla.
Sve to sam uradila ne osvrcuci se na savete da "od toga nema nista", ne osvrcuci se na to da advokati u Tuzli NECE da me zastupaju ("ne moze se protiv njih-tako vam je gospodjo").
Za otkup stana NISAM pristala platiti izvod iz katastra bez obzira sto se radilo o sitnom iznosu (20-tak KM) i bez obzira sto sam mozda jedina u FBiH (kako mi je kasnije rekao pravnik). PRINCIP je u pitanju. Istina, stan sam otkupila medju poslednjima, iako sam prva predala zahtev.
Zasto gradjani pristaju na ucene i zasto sami podsticu korupciju?
Mozda zato njihovi sinovi sada zive...