08.03.2007. Tifa - Dom Mladih

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

AfromMann

Post by AfromMann »

Jest mu dobro,ko fol ne drogira se!
A za Bareta hali gali halid je bila zajebanciju na najezdu narodnjaka pocetkom 90-ih!A za ostale sto se nabrojio ne slusam MTV rock!
A tifa snima duete sa svakim ko mu da 1000km i plati vinjak u Bock-u!
Loud

Post by Loud »

Hehh eto Anthrax su MTV rock , ne flekaj se .
opasna_emancipovana

Post by opasna_emancipovana »

shefko wrote:nikad nista ne bi napravio posto nema kvalitet...ovako sve mu je Goran darovao a i dan danas najvise koristi pjesme sa tog albuma,i to ce mu biti oslonac do kraja zivota..
:lol:
ma nemoj...ala ti znas sta je kvalitet...tifa ( i ostali ) pjevaju pjesme dugmeta, indexa...zato sto raja voli te pjesme, pa pjevao sad ovaj ili onaj manje vise je svejedno..a tifa itekako ima svojih hitova...raja se oduzima uz te pjesme...kise jesenje,grbavica,stipu gatibo,dani bez tebe,ostacu s tobom,da ne nabrajam...
a to sto tifa izgleda ovako onako,drogira se,pije...ko se na nasoj i estradi ex juge ne drogira!!!???neki dobro kriju,neki ofirno...
tifa je takav da ne krije,kaze ''jebiga grijesio sam,probao to i to''.tifa je posten u svemu!zao mi je sto ga droga ubija skoro cijeli zivot ali cijenim to sto je uvijek iskren i posten.sto voli ovaj grad,ovu raju svim srcem!bio je ovdje,ostao je ovdje..
pojedinima je najlakse pljuvati po jednom tifi i govoriti da je ''podgrijani les''! pitam se cemu to vodi?boze zasto li toliko volimo pljuvati i omalovazavati SVOJE?zasto li vise volimo otici na jednog acu lukasa nego na tifu?a obojica su jel ''podgrijani lesevi'' :roll:
eh to smo ti mi..pljuj svoje,a tudje hvali :cry:
Neelix

Post by Neelix »

stipu gatibo & kise jesenje = divlje jagode :-)
dugmee

Post by dugmee »

Neelix wrote:stipu gatibo & kise jesenje = divlje jagode :-)
to je on pjevao u divljim jagodama dok je bio clan,jedino ako nisi upucen nemoj da se cudis...nego pitaj nekoga ko zna...
Better Man

Post by Better Man »

dugmee wrote:
Neelix wrote:stipu gatibo & kise jesenje = divlje jagode :-)
to je on pjevao u divljim jagodama dok je bio clan,jedino ako nisi upucen nemoj da se cudis...nego pitaj nekoga ko zna...
Stipu gatibo je pjesma od Vatrenog Poljupca koja se nalazi na albumu 100% rock'n'roll na kojem je Tifa bio vokal, dok je Kiše jesenje napisao Lipovaća i pjesmu je snimio Tifa na svom solo albumu, prvom koji je izašao poslije rata, a pjesmu su snimile i Divlje jagode!
Loud

Post by Loud »

shefko wrote:
Hoces reci da ni Jimmy Page nije rocker jer je snimio duet sa P. Daddy , Aerosmith sa Public Enemy pa Anthrax sa P. Enemy, Metallica i Ja Rule
Izgleda da si zalutao u muzicke vode,a i ptice na grani znaju da je R&R dijametralno suprotan od narodnjaka,tj ne trpe se,ali danas za pare sve moze
Sta li si ti htio reci ovim:? :roll:
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

tifa je postao jedan obican fejker... a sto se tice doma mladih bojim se da je to otvoreno samo za propale ikone "sarajevske pop rock skole"...vidim sljedeci koncert u domu mladih je crvena jabuka ...umjesto da pruzaju prilike mladim bendovima oni taj dom otvaraju za potrebe gore navedenih propaliteta...prognoziram sljedeci ko cd svirati je vajta :lol:
ChupoJasa

Post by ChupoJasa »

hatorio_hanzo wrote:...a sto se tice doma mladih bojim se da je to otvoreno samo za propale ikone "sarajevske pop rock skole"...vidim sljedeci koncert u domu mladih je crvena jabuka ...umjesto da pruzaju prilike mladim bendovima oni taj dom otvaraju za potrebe gore navedenih propaliteta...prognoziram sljedeci ko cd svirati je vajta :lol:
Jutros su na eFM-u kod Zoke bili gosti Validna Legitimacija koji večeras imaju koncert u CDA i od njih sam čuo jednu ekstra zajebaniju vezanu za dom mladih... Kao pita ih Zoka kad će nastupati u Domu mladih i nakon malo smijeha ljudi fino objasne kakvo sranje se dešava u tom domu mladih (ili bolje reći straih). Uglavnom kažu kako će to uskoro biti mijesto gdje će "ćirilica" imati priliku da održava svoje koncetre... i da već imaju više šansi da nastupaju narodnjaci nego mladi neafirmisani bendovi... i usput im izleti nešto kao interna zajebancija: prvo dole u prizemlju snimite interviju (u prizemlju je TV PINK)... a nakon toga dobijete termin za koncert... :-)
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

ChupoJasa wrote:
hatorio_hanzo wrote:...a sto se tice doma mladih bojim se da je to otvoreno samo za propale ikone "sarajevske pop rock skole"...vidim sljedeci koncert u domu mladih je crvena jabuka ...umjesto da pruzaju prilike mladim bendovima oni taj dom otvaraju za potrebe gore navedenih propaliteta...prognoziram sljedeci ko cd svirati je vajta :lol:
Jutros su na eFM-u kod Zoke bili gosti Validna Legitimacija koji večeras imaju koncert u CDA i od njih sam čuo jednu ekstra zajebaniju vezanu za dom mladih... Kao pita ih Zoka kad će nastupati u Domu mladih i nakon malo smijeha ljudi fino objasne kakvo sranje se dešava u tom domu mladih (ili bolje reći straih). Uglavnom kažu kako će to uskoro biti mijesto gdje će "ćirilica" imati priliku da održava svoje koncetre... i da već imaju više šansi da nastupaju narodnjaci nego mladi neafirmisani bendovi... i usput im izleti nešto kao interna zajebancija: prvo dole u prizemlju snimite interviju (u prizemlju je TV PINK)... a nakon toga dobijete termin za koncert... :-)

istina 100%
Post Reply