Bio u politici jos u onom sistemu, sigurno da ima zavidno iskustvo.Ko je Kriv? wrote:heheheh...evomr__bosnjak wrote:Iskljuci ba capsKo je Kriv? wrote: TO SAM MISLIO MAHINALNO RECI ,KONTAS![]()
gledao sam sinoc Radmanovica na BHT-u,covjek lici na profesionalnog politicara ako nista jbg...
02.10.2006 - Silajdžić, Radmanović i Komšić u Predsjedništvu
- Drvosjeca iz Dejcica
-
mr__bosnjak
ako Bog da!chupo wrote:opaaaa....zlani ljiljan u predsjedništvu....
neka uginu dušmani
-
rewritable
Nadji 10 razlikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:E neka je otisao onaj zadrigli Paravac...pu pu pu gluho bilo i neponovilo se vise...
-
Ko je Kriv?
a ma pravi socijalistaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Bio u politici jos u onom sistemu, sigurno da ima zavidno iskustvo.Ko je Kriv? wrote:heheheh...evomr__bosnjak wrote: Iskljuci ba caps![]()
gledao sam sinoc Radmanovica na BHT-u,covjek lici na profesionalnog politicara ako nista jbg...
- Bosanac_21
Nadam se, ako Bog da, da ce konacno ova zemlja krenuti naprijed s novoizabranim politicarima u predsjednistvo.
CESTITAM Komsi i Silajdzicu - samo nas nemojte iznevjeriti
CESTITAM Komsi i Silajdzicu - samo nas nemojte iznevjeriti
Last edited by Bosanac_21 on 02/10/2006 15:59, edited 1 time in total.
-
pretorianxxl
#34 Neka...
sam dočekao i ovaj dan, Bože dragi! Da u Predsjedništvo ove države sjedne i jedan nosilac odlikovanja "Zlatni ljiljan", a da najveći pozitivni paradoks bude kao hrvatski član Predsjedništva.
TOOOOOOOOOO ŽELJKOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOOOOOOOOOO ŽELJKOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bosanac_21
#35 Re: Neka...
Tako jepretorianxxl wrote:sam dočekao i ovaj dan, Bože dragi! Da u Predsjedništvo ove države sjedne i jedan nosilac odlikovanja "Zlatni ljiljan", a da najveći pozitivni paradoks bude kao hrvatski član Predsjedništva.
TOOOOOOOOOO ŽELJKOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Hajmo Bosnooooooooooooo, Hajmo Hercegovinoooooooooooo

Ko kaze da ljiljani gledaju na nacionalnost? Oni samo gledaju na napredak seher Bosne i Hercegovine

-
PITARKA_SA
mr__bosnjak wrote:ako Bog da!chupo wrote:opaaaa....zlani ljiljan u predsjedništvu....
neka uginu dušmani
-
pretorianxxl
Uz aktuelni skandal oko izbora Talata Sulejmanija za ambasadora u Maleziji, koji je podsjetio na slavna vremena SDA diplomatije, jedan od najvećih kikseva Predsjedništva BiH, Ministarstva vanjskih poslova i SDP-a, jednom riječju, Zlatka Lagumdžije, jeste i izbor Željka Komšića za ambasadora BiH. Pored ponavljanja greški bivše vlasti koja je u ambasadore promicala korupciji sklone činovničiće i partijske poslušnike, Alijansa pravi promašaje i u drugom pravcu: u inozemstvo odlaze ljudi koji su najbolji, najkorisniji i najpotrebniji sada i ovdje, u Bosni. Naime, ako ni zbog čega drugog, aktuelnog načelnika Općine Novo Sarajevo je trebalo ostaviti u državi da bude živi, ogledni primjer ljudske i političke etike koju bi trebao slijediti svako kome je do fotelje i funkcije. Na posljednjoj sjednici općinskog vijeća, vijećnik SDA Miralem Šurković pokrenuo je inicijativu, koja je i usvojena, da se Komšiću, kao nosiocu priznanja "Zlatni ljiljan" i podstanaru, dodijeli stan. Komšić je odgovorio sljedećim riječima: "Ja ne želim ništa na ovakav način. Ja sam možda lud, ali to je moj princip i molim vas da, ako me cijenite, prekinete sa daljom raspravom." Komšićeve riječi zaista prkose zdravom razumu ukoliko se posmatraju kroz vizuru moralnih vrijednosti koje vladaju u bh. društvu. Pogotovo što uskoro, svakako, odlazi u diplomatiju i ne mora pojašnjavati ljudima koji mu dolaze u kabinet kako to da on ima stan, a oni, građani koji su ga izglasali, nemaju. Zbog takvih moralnih vrijednosti i reputacije kakvu je stekao kao općinski načelnik, Komšić nije ni ulazio u analizu političke motivacije ove inicijative, a koja bi se mogla završiti jedino zaključkom: ne vjeruj esdeajcu i kad darove nosi.
Preneseno iz Dana br 226 od 05.10.2001
I sada mi recite da li je izbor Željke Komšića jedna od najboljih stvari za BIH koja se desila od rata naovamo.
Po meni - ITEKAKO JEST!!!!!!!
Preneseno iz Dana br 226 od 05.10.2001
I sada mi recite da li je izbor Željke Komšića jedna od najboljih stvari za BIH koja se desila od rata naovamo.
Po meni - ITEKAKO JEST!!!!!!!
Last edited by pretorianxxl on 02/10/2006 16:17, edited 1 time in total.
-
Dolina avalona
PREDSJEDNICE HARISE..
SADA IMAMO NEKOGA KO SE NEBOJI NIKOGA I NISTA DA KAZE...
PREDSJEDNICE SILAJDZICU..
PREDSJEDNICE SILAJDZICU..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
htio ili ne, on sad potpisuje, a ne palaumudi drugome da se potpise...vedderedi wrote:Nadam se da ce Hare znati dobro da se naguzi strancima i prihvati ustavne promjene, nije da nema iskustva.
ON SNOSI odgovornost po prvi put u zivotu!
nek mu je sretno...
Zeljko, CESTITAM!!!
-
Dolina avalona
Pa ako to znaci prestanak rata i prestanak stradanja civila i djece, da neka potpise...!!!vedderedi wrote:Dolina avalona wrote:PREDSJEDNICE HARISE..
PREDSJEDNICE SILAJDZICU..![]()
![]()
![]()
Dobar, dobar!
Nadam se samo da nece potpisati neki papir za stvaranje jos jedne Republike Smrtske.
Lahko nam je sada sitih straznjaca pricati o ratu. A u to vrijeme smo cvilili da rat stane...!
-
bice_bice
Ni meni nije bas nesto godra bilo kad sam vidio rezultate, al nedaj Boze da se tebe pita, alfonse..alphonse kauders wrote:Dolina avalona wrote:SVE CESTITKE ZA HARISA SILAJDZICA!!![]()
LEGENDAAAAA!!
I Kriminaaaalaaaaaaaaaaac![]()
![]()
Baš kakav nam treba.
sta velis: ha nije tvoj, kriminalac, lopov ili kako vi to volite TERORISTA
dovedi nam nekog majera, stein-a il nekog svog (da ne velim odakle) da nas vodi..
cestitam od srca obadvojici, valjda ce na dobro
-
mIRCerka
ako se ne varam, bas u tom periodu je ARBiH napredovala pravo, cak je deblokada Sarajeva bila pitanje sati...Dolina avalona wrote:
Pa ako to znaci prestanak rata i prestanak stradanja civila i djece, da neka potpise...!!!
Lahko nam je sada sitih straznjaca pricati o ratu. A u to vrijeme smo cvilili da rat stane...!
ili mozda nismo prezivjeli isti rat???
- Alfons Kauders
nije to alfons vec alphonse, ja sam alfons care... bio sam clan 6 komunistickih i jedne nacionalsocijalisticke partije... odjednom... tako da nisam cifut... a nije ni alphonse...bice_bice wrote:Ni meni nije bas nesto godra bilo kad sam vidio rezultate, al nedaj Boze da se tebe pita, alfonse..alphonse kauders wrote:Dolina avalona wrote:SVE CESTITKE ZA HARISA SILAJDZICA!!![]()
LEGENDAAAAA!!
I Kriminaaaalaaaaaaaaaaac![]()
![]()
Baš kakav nam treba.
sta velis: ha nije tvoj, kriminalac, lopov ili kako vi to volite TERORISTA
dovedi nam nekog majera, stein-a il nekog svog (da ne velim odakle) da nas vodi..
cestitam od srca obadvojici, valjda ce na dobro
& btw... haris mozda i nije kriminalac... to valja dokazati... ali po mom misljenju... budaletina je... dokaza imam dovoljno...
-
Dolina avalona
..Vjerovatno nismo, jer da jesmo ti bi znao da nam je svijet zaprijetio bombardovanjem nasih polozajem ako nastavimo sa prodorom prema Banja Luci!!mIRCerka wrote:ako se ne varam, bas u tom periodu je ARBiH napredovala pravo, cak je deblokada Sarajeva bila pitanje sati...Dolina avalona wrote:
Pa ako to znaci prestanak rata i prestanak stradanja civila i djece, da neka potpise...!!!
I naravno, naj pametnija odluka u tom momentu je bila da se stane. Jer da nismo stali izgubili bi i ono sto smo imali i to pod nato bombama!!!
...neznas mnogo...
- Alfons Kauders
ma to se vazda povlaci kad se prica o kraju rata...Dolina avalona wrote:..Vjerovatno nismo, jer da jesmo ti bi znao da nam je svijet zaprijetio bombardovanjem nasih polozajem ako nastavimo sa prodorom prema Banja Luci!!mIRCerka wrote:ako se ne varam, bas u tom periodu je ARBiH napredovala pravo, cak je deblokada Sarajeva bila pitanje sati...Dolina avalona wrote:
I naravno, naj pametnija odluka u tom momentu je bila da se stane. Jer da nismo stali izgubili bi i ono sto smo imali i to pod nato bombama!!!
...neznas mnogo...
mene samo zanima STA bi nam koji kurac imali bombardovat ?!?!
-
mIRCerka
Dolina avalona wrote:
..Vjerovatno nismo, jer da jesmo ti bi znao da nam je svijet zaprijetio bombardovanjem nasih polozajem ako nastavimo sa prodorom prema Banja Luci!!
...neznas mnogo...
kao drugo, zasto se nije suprostavilo cak i tim prijetnjama? koje nisu bile izrecen javnosti, vec tamo nekoj grupici ljudi?
vi ste meni kul i sve vas volim...
papaaa
-
SherlockHolmes
1. Predsjednistvo je irelevantno, i sluzi samo da narodu da "igara bez hljeba". Ipak, ocito je i po stavovima na ovoj temi da su te igre nama bitnije od hljeba. Jadno.
2. Komsic jeste jedan od najmoralnih politicara u BiH. I to je, medjutim, u ovom kontekstu irelevantno. Ovo je medvjedja usluga BiH, jer ce sluziti daljoj polarizaciji odnosa u BiH i kao krunski dokaz majorizacije. Dakle, vracamo se zahtjevima za treci entitet i slicno, sto dugorocno pomaze samo nacionalistickim strankama.
Vozdu, dabogda ti se cuna osusila, ako je uopste imas.
2. Komsic jeste jedan od najmoralnih politicara u BiH. I to je, medjutim, u ovom kontekstu irelevantno. Ovo je medvjedja usluga BiH, jer ce sluziti daljoj polarizaciji odnosa u BiH i kao krunski dokaz majorizacije. Dakle, vracamo se zahtjevima za treci entitet i slicno, sto dugorocno pomaze samo nacionalistickim strankama.
Vozdu, dabogda ti se cuna osusila, ako je uopste imas.