...
Moderator: anex
- zovemsecrveni
- sheikh
#2 Re: Umjetnost preživljavanja
Mislim da je bolji naziv teme "Nacin zivota" , ali svejedno.
Sta ja znam,ja pijem alkohol i pusim cigarete
Istina,alkohol nista specijalno,u granicama normale,cigare kutija dnevno. Glede hrane,slabo kada nosim hranu na posao,posto nisam u stanju da pravim sebi hranu ujutru,nesto na brzinu jedem u pekari i bjezim na posao. Izlasci,kafe i vikendom neke svirke,trcim kada imam vremena ili biciklo.Jbg jednom se zivi,ne volim da stedim na sebi

Sta ja znam,ja pijem alkohol i pusim cigarete
- jazzer
#3 Re: Umjetnost preživljavanja
Reklo bi se ''dobro si ziv ikako''zovemsecrveni wrote:Kako vi preživljavate? Dajte savjete, sugestije, podijelite iskustva!
Što se mene tiče, kuham hranu pa nosim na posao, ne konzumiram visokotarifne robe (cigare, alkohol), umjesto odlazaka na kulturna dešavanja i u kino bavim se sportom (trčanje itd). Reklo bi se: zdravo živim!
Narucujem hranu na poslu, pusim, pijem, izlazim...
Nemam ljubavnicu pa mi je to stavka na kojoj ustedim
ali ne znam. A trebao bih nauciti, to svakako.
- sheikh
#4 Re: Umjetnost preživljavanja
trcicu trceci wrote:na velikim si drogama, mozda i najvecim!!suoci se sa istinomsheikh wrote:Mislim da je bolji naziv teme "Nacin zivota" , ali svejedno.
Sta ja znam,ja pijem alkohol i pusim cigareteIstina,alkohol nista specijalno,u granicama normale,cigare kutija dnevno. Glede hrane,slabo kada nosim hranu na posao,posto nisam u stanju da pravim sebi hranu ujutru,nesto na brzinu jedem u pekari i bjezim na posao. Izlasci,kafe i vikendom neke svirke,trcim kada imam vremena ili biciklo.Jbg jednom se zivi,ne volim da stedim na sebi
![]()
![]()
Dude,wtf???? Nije valjda grijeh
- Curve
#5 Re: Umjetnost preživljavanja
ubi me hrana, imam pauzu pola sata, pa ne mogu nigdje dalje otici, vec par fast food-ova/restorancica oko posla, gdje su cijene ulalaaaaaaaaaaaa