:-)))

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

_Ana_

#76 Re: :-)))

Post by _Ana_ »

Ufff...
Hvala vam u svakom slucaju! Ali mislim da vise o cevapima ne vrijedi raspravljati. Ali ako ipak zelite nastaviti raspravu otvorite novu temu MOLIM VAS! Bila bi vam jako zahvalna. Ne dolazim tamo samo da bih jela.
E ovako o meni. Godiste '90. Imam i u svom gradu dosta klubova, tako da ne dolazim zbog toga. Moze za obilazak nesto tradicionalno, ali sam vise za nesto modernije. Kao sto sam vec rekla npr. neka kuglana, zoo vrt...
Da vas pitam jos za avaz twist tower koliko se placa ulaz (ako se placa) i sta tu sve mogu vidjeti? Nemojte mi pisati za restorane, kafice i klubove. Vec sam navela da me to ne interesuje.

P.S. kada mi budete govorili neka mjesta, ako mozete napisati adresu i kako gradskim prevozom da dodjem tu. ;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#77 Re: :-)))

Post by -LIBERO- »

Ako ti treba gostoprimstvi,da ne kazem turisticki vodic jer bi bilo pretenciozno :D ,mozes mi se obratiti :D :D :D

Kako god,dobar provod u Sarajevu :thumbup:
because_of_you

#78 Re: :-)))

Post by because_of_you »

_Ana_ wrote:Ufff...
Hvala vam u svakom slucaju! Ali mislim da vise o cevapima ne vrijedi raspravljati. Ali ako ipak zelite nastaviti raspravu otvorite novu temu MOLIM VAS! Bila bi vam jako zahvalna. Ne dolazim tamo samo da bih jela.
E ovako o meni. Godiste '90. Imam i u svom gradu dosta klubova, tako da ne dolazim zbog toga. Moze za obilazak nesto tradicionalno, ali sam vise za nesto modernije. Kao sto sam vec rekla npr. neka kuglana, zoo vrt...
Da vas pitam jos za avaz twist tower koliko se placa ulaz (ako se placa) i sta tu sve mogu vidjeti? Nemojte mi pisati za restorane, kafice i klubove. Vec sam navela da me to ne interesuje.

P.S. kada mi budete govorili neka mjesta, ako mozete napisati adresu i kako gradskim prevozom da dodjem tu. ;-)

Ulaz u Twist tower, tj ulaz za vidikovac se plaća 1 km. Vidikovac ko vidikovac, vidjet se može skoro čitav grad, pogotovo ako je vedro. :)

Što se tiče daljnjih prijedloga, sve smo ti već rekli, ipak nije ovo NY ;-)
mimsy

#79 Re: :-)))

Post by mimsy »

Avaz sranje,to ljeti idi....sad gore puse ko na Sibiru,ne mozes oci od hladnoce otvoriti :D
respo

#80 Re: :-)))

Post by respo »

ana srce javi se ti respu da tebe respo provede od vrela bosne do darive ;) znaci s kraja na kraj grada pa i sire :D
drag_gost

#81 Re: :-)))

Post by drag_gost »

Obidji Vrelo Bosne, bice lijepo vrijeme ovih dana, Tunel, pa malo prosetaj Vilosonovim, pa onda svrati do Zemaljskog muzeja, malo odmah tu prekoputa se popenji na Avaz, onda mozes do Carsije skoknuti. E gore imas svega i svacega, to ti ne moram pricati..
Inace, ja bih o cevapima opet. :D :D :D
GOLFER

#82 Re: :-)))

Post by GOLFER »

_Ana_ wrote:Ufff...

odes na carsiju kod sebilja i ako je suncan dan lagano se uputis preko tranvajske pruge pa uz brdo na Kovace kada se popnes dodjes kod Groblja (sehidsko mezarije) i ispred tebe imaju dvije KAPIJE u kojima je sad muzej Alija izetbegovic, to obidji, nakon toga odes na tabiju koja je odmah na vrhu tog groblja tu malo odmoris i bacis pogleda carsiju, nakon toga lagano uz brdo kroz mahale (moras pitat domace za put, kraticu) do ZMAJEVCA na kafu, nakon toga spustis se na Bijelu tabiju (to je ona tvrdjava na brdu iznad carsije) tu malo razgledas i nazad u grad na cevape u 5-ticu sa kajmakom :D :D :D

Na carsiji posjeti i kucu sevdaha, to lagano obidji i mlo odahni uz jedno serbe i rahat lokum :-D

Sto se kuglana tice imas kuglanu u sportskoj dvorani ZETRA (ides trolom za jezero) izadjes kod stadiona Kosevo a ima jedna i bolja u hotelu RADON PLAZA(na stupu ides traMvajem prema Ilidzi) ne mozes fulit tu stakleu zgradu na ljevoj strani. U BBI cetru imas i da se odigra koja partija bilijara pa eto ako ti i to ide od ruke mozes pokusat. Ako si malo za ''kockanje'' :-D naleti do Koloseuma u skenderiji :bih:

zahvaljujem :D
Last edited by GOLFER on 14/03/2011 23:34, edited 1 time in total.
corsa

#83 Re: :-)))

Post by corsa »

I nemoj nigdje govoriti "tranvaj"! :D
_Ana_

#84 Re: :-)))

Post by _Ana_ »

Ok, hvala vam na pomoci! Pa ne trazim da vidim nesto slicno NY, ali definitivno ocekujem nesto od Sarajeva.
TraNvaj - hahahaha! :lol:
Jara

#85 Re: :-)))

Post by Jara »

Nije traNvaj nego traJvan ;-)
Post Reply