Гуча у Зеници
- turban
#1 Гуча у Зеници
Netolerantni Zenicani pustili trubace da se tri dana nasmiju istima u lice,a bilo je i onih koji su ubacili po koju marku u kartonsku kutiju.
P.S
Pred novu godinu(internacionalnu)dvadesetak metara od gradske djamije u Zenici razvaljivali su oni sa one strane Drine sa trubama i bubnjevima.
P.S
Pred novu godinu(internacionalnu)dvadesetak metara od gradske djamije u Zenici razvaljivali su oni sa one strane Drine sa trubama i bubnjevima.
-
legendo_moja
#2 Re: Гуча у Зеници
Nevjerovatno ..................... I ti nam sad to našao reći. Da si najavio prije nove, možda bi i navratili. 
- turban
#3 Re: Гуча у Зеници
Ostavimo za sledecu...legendo_moja wrote:Nevjerovatno ..................... I ti nam sad to našao reći. Da si najavio prije nove, možda bi i navratili.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: Гуча у Зеници
Joj, bila tema, pa i u Sarajevu su za ramazanski Bajram naši bh. sugradjani porijeklom iz Indije svirali. Muzika, ko muzika, veselje,...Eh, ako su provocirali nekom pjesom tipa Od Topole pa do Ravne gore,...To je druga tema.
- turban
#5 Re: Гуча у Зеници
Bilo je svega,samo ovi Zenicani izgleda salbo dekodiraju note...PipiDugaDevetka wrote:Joj, bila tema, pa i u Sarajevu su za ramazanski Bajram naši gradjani porijeklom iz Indije svirali. Muzika, ko muzika, veselje,...Eh, ako su provocirali nekom pjesom tipa Od Topole pa do Ravne gore,...To je druga tema.
p.s
Izvinjavam se ako temu dupliram,molim spojite je sa istom ako vec postoji...
-
sirmelle
#7 Re: Гуча у Зеници
Zamisli!?!?!?!?!?
Čuj svirali!?!?!?
Baš trubači!?!?!?!?!?
Pravi!?!?!?!?!?
Nadam se da si bio ironičan
jer u Zenici je prilično normalno da trubači sviraju. Baš kao što je normalan i hor koji pjeva ilahije, ili Omladinski hor koji pjeva i crkvene pjesme, a i ilahije, pa neka i trubača. Na kraju krajeva, da ne izostavim ni radničku klasu, dobrodošao je i prvomajski uranak. Ko god dobro pjeva ili svira, dobro došao je. Ako to ne radi dobro, ne gine mu degenek

Čuj svirali!?!?!?
Baš trubači!?!?!?!?!?
Pravi!?!?!?!?!?
Nadam se da si bio ironičan
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
legendo_moja
#9 Re: Гуча у Зеници
Ne vidim jel' viljamovka ili obična kruška. U svakom slučaju, e'o nešto da lakše klizi...

- sffovac
#10 Re: Гуча у Зеници
sto je ova ovca vako deformisana ?legendo_moja wrote:Ne vidim jel' viljamovka ili obična kruška. U svakom slučaju, e'o nešto da lakše klizi...
- Maraschino
#11 Re: Гуча у Зеници
ofo meni lici na veLikog pacovasffovac wrote:sto je ova ovca vako deformisana ?legendo_moja wrote:Ne vidim jel' viljamovka ili obična kruška. U svakom slučaju, e'o nešto da lakše klizi...