..............
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photo
- karanana
dobro placen posao i pomoc u karijeri mi zvuci isto.
kao sponzorusa - moze znaciti sve ove kategorije i pomoc u poslu i pomoc u filmskoj karijeri.
mislim da ova anketa ovdje nece raditi jer je bezveze, a i vecina cura je ovdje fina.
evo mima je glasala za samo ako mi se svidi. dokaz da su sve cure fine, pa cak i one za koje sam mislio da bi mogle odgovoriti nesto drugo.
kao sponzorusa - moze znaciti sve ove kategorije i pomoc u poslu i pomoc u filmskoj karijeri.
mislim da ova anketa ovdje nece raditi jer je bezveze, a i vecina cura je ovdje fina.
evo mima je glasala za samo ako mi se svidi. dokaz da su sve cure fine, pa cak i one za koje sam mislio da bi mogle odgovoriti nesto drugo.
-
*mima*
A gdje si nasao da pitas nace cure........uglavnom se prenemazu i sve su kao jako moralne....al u k...., ............Evo ja bih kao u onom filmu za milion dolara..........photo wrote:hajde mi objasni sta je to glupo u ovoj anketi? nema smisla samo napisati da je nesto glupo, a ne objasniti zasto to mislis.mima wrote:Ja glupe ankete!!!!!!!!!!!!! Kako dodje na ideju za tu anketu???????![]()
-
tigris
1. ako mi se svidi .....odmah
2. milijun.............namah
3. dobro placen posao...to ne bih jer bi izabrala milion i ne bi radila
u slucaju da nema milion.....za platu od 5.000,00 bih al samo jednom s nogu
4. Tariku Filipovicu..................njega bih molila da mu dam

2. milijun.............namah
3. dobro placen posao...to ne bih jer bi izabrala milion i ne bi radila
4. Tariku Filipovicu..................njega bih molila da mu dam
-
tempora
#7 Re: djevojke, za sta bi dale?
Nesto bas sumnjam u "ucinkovitost" ankete, jer koliko znam, bila su nekakva istrazivanja i ankete u kojima je vecina zena izjavljivala da je u seksualni odnos stupila sa najvise 4 muskarca. To je valjda neka norma jel, u kojoj se ona ne moze nazvati kurvom ( glupe li rijeci i etikete) a ni smatrati zaostalom kozom koja ceka princa na bijelom konju.photo wrote:djevojke, sta je to zasto bi otisle u krevet s nekim (bez obzira na izgled, godine i slicno)? molim odgovore na anketu, a komentari su dobrodosli.
Jos jedna sumnja me razdire
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ja jos uvijek zivim u ubjedjenju da vecina zena DA onima na koje im se dize ...
al mescini da zivim u imaginarnom svijetu...
Photo, fali ti opcija, ako vec idemo u krajnost, "cula sam da dobro zigu pa samo da provjerim"...

al mescini da zivim u imaginarnom svijetu...
Photo, fali ti opcija, ako vec idemo u krajnost, "cula sam da dobro zigu pa samo da provjerim"...
-
mamica papucarka
kilo kocke, sok na razgodu i kilo kahve za dobro placen posao 
- SaraLe
#20 Re: djevojke, za sta bi dale?
A zasta bi ti otisao u krevet sa drugim frajerom?photo wrote:djevojke, sta je to zasto bi otisle u krevet s nekim (bez obzira na izgled, godine i slicno)? molim odgovore na anketu, a komentari su dobrodosli.
-
Majstorinho
Blago njemutigris wrote:
4. Tariku Filipovicu..................njega bih molila da mu dam![]()
![]()
-
Saray_Di
RIZVA (citat):
ma sve su one fol fine a kad su pare u pitanju dale bi i da im se kenjaju u usta nisu zene vise ko sto su nekad bile para vrti gdje burgija
neće
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sreca pa doslo vrijeme da se vise zene kenjaju muskarcima u usta!
a ti izgleda nemas para,pa ni zena oko tebe- nista,preostaje ti
samo da otvoris mesaru,tu hoce pare,pa mozda bude kakve nafake i
za tebe,da se ne moras nikom kenjat'![]()
![]()