....,.,.;.
-
_BaykoNoor_
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
u EU i NATO ćemo ući samo ako hoće da nam daju milostinju
ništa se neće promijeniti jer su Nijemci nakon 1945.... u 1954 bili možda najača nacija (čini mi se da su i postali svjetski prvaci u nogometu i stvorili su marku koja je i danas kroz Euro živa)
mi smo potrošili donacije nizašta, kriminal i korupcija kroz sve pore društva
ps. neću se oženiti

ništa se neće promijeniti jer su Nijemci nakon 1945.... u 1954 bili možda najača nacija (čini mi se da su i postali svjetski prvaci u nogometu i stvorili su marku koja je i danas kroz Euro živa)
mi smo potrošili donacije nizašta, kriminal i korupcija kroz sve pore društva
ps. neću se oženiti
-
_BaykoNoor_
-
Ahmed.ibn.Fahalan
E ovako...Za 10 god.
Evropska unija ce biti pred raspadom
Osama bin Laden ili neki njegov ludi sidekick ce da aktiviraju nuklearnu bombu u Americi sto ce dovesti do potpunog kolapsa njihove ekonomije koja je vise bazirana na trzisnim ocekivanjima nego na pravim rezultatima firmi
Ovo ce da dovede do pocetka treceg svj. rata jer ce Kina da okupira Tajland, Juznu Koreju pa mozda cak i Japan..a Rusi ce do tada vec nametnuti svoju dominaciju istocnoj Evropi i Islamskim zamljama
Klimatske prilike na Zemlji ce toliko da podivljaju da cemo za zivota dozivjeti novu seobu naroda i to pravo nama..u nasu avliju
Albanaca ce vec tada biti preko 200 miliona i mi smo ga tek onda popusili
BiH ce biti posljednji svjetski i Evropski prvak u fudbalu
Evropska unija ce biti pred raspadom
Osama bin Laden ili neki njegov ludi sidekick ce da aktiviraju nuklearnu bombu u Americi sto ce dovesti do potpunog kolapsa njihove ekonomije koja je vise bazirana na trzisnim ocekivanjima nego na pravim rezultatima firmi
Ovo ce da dovede do pocetka treceg svj. rata jer ce Kina da okupira Tajland, Juznu Koreju pa mozda cak i Japan..a Rusi ce do tada vec nametnuti svoju dominaciju istocnoj Evropi i Islamskim zamljama
Klimatske prilike na Zemlji ce toliko da podivljaju da cemo za zivota dozivjeti novu seobu naroda i to pravo nama..u nasu avliju
Albanaca ce vec tada biti preko 200 miliona i mi smo ga tek onda popusili
BiH ce biti posljednji svjetski i Evropski prvak u fudbalu
-
_BaykoNoor_
jedino dobro u onako apokaliptičnom predvidjanju je što će i Željo vjerovatno uzeti Ligu prvaka 
-
Drug_Tito
Bice novi rat. Poslije rata imacemo novu zastavu, ali sada umjesto trokuta na zastavi bice kvadrat ili praugonik. Uz sadasnja dva entiteta dobicemo i treci, Sandzak. I naravno bice jos jedan prerdsjednik, Sandzaklija, pored Srba, Hrvata i Muslimana/Bosnjaka. I tada ulazimo u EU i NATO.
- Soul_Sista
Ja mislim da nece biti neki vecih razlika za deset godina. Naravno ubijanja po svijetu ce uvijek da bude (to nije vise nista novo), konflikt izmedzu Palestinaca i Izraelaca ce jos da traje, Amerika ce sigurno da sprovodi svoja govna kao i danas...mah...nisam bas sigurna da li ce Republika Sumadija da bude ukinuta...jel ovo treba da ide ispod kolumne pesimizam...well than it is!
p.s. tad sam vec neki akitvista za ljepsu planetu
i dizem ljude na noge da demonstriraju, bojkotujem americke produkte (vidis to vec radim i danas, jedan korak naprijed), putujem svugdje i spasavam djecu svijeta, radim mozda za neku tajnu underground agenciju
pod nickom Nina
..i takooooo..

p.s. tad sam vec neki akitvista za ljepsu planetu
-
_BaykoNoor_
- Soul_Sista
"Lijepo od tebe sto mislis globalno i djelujes lokalno ali pitane je "buducnost BiH",ne Palestinci i Izraelci "
...bit cu iskrena, nemam nikakvih prognoza za BiH...

...bit cu iskrena, nemam nikakvih prognoza za BiH...