Ovo je NG kod Jana, kakav je to dernek bio...cccc
Tu su jos bili i Nizde (RIP) i Linda (RIP) i jos more super likova....
Nekad mi ne bude dobro kad skontam kad je to bilo...
Ne ufercih odmah kako da povecam slibu.. neki dan mi se ucini da se radi o necijoj gresci prilikom postavljanja... sad vidim Linduparkaš wrote:HAVANA wrote:
Linda,adić,jugo,ari...
Cigina nije iz naselja...kuk...
Nikada nisam nesto posebno obracao paznju na ovo, ali sad kad vratim film fakat si u pravu.vozač wrote:posebno zanimljiva su bila pravila, od kojih mi ni dan danas nije jasno jedno. na jednoj strani igrališta, tamo gdje je sala, kad udari lopta u zid iza gola to je aut, a na suprotnoj strani, ispod stepenica, kad udariš loptom u zid pored gola, to nije aut. na ovu fintu (dok bi je skontali) mnogi su se naprimali golova, pogotovo novi igrači.
Chisum wrote:Ne ufercih odmah kako da povecam slibu.. neki dan mi se ucini da se radi o necijoj gresci prilikom postavljanja... sad vidim Linduparkaš wrote:HAVANA wrote:
Linda,adić,jugo,ari...
Cigina nije iz naselja...kuk..., Jugu i Beshinog malog
Imamopobjednika wrote:Nikada nisam nesto posebno obracao paznju na ovo, ali sad kad vratim film fakat si u pravu.vozač wrote:posebno zanimljiva su bila pravila, od kojih mi ni dan danas nije jasno jedno. na jednoj strani igrališta, tamo gdje je sala, kad udari lopta u zid iza gola to je aut, a na suprotnoj strani, ispod stepenica, kad udariš loptom u zid pored gola, to nije aut. na ovu fintu (dok bi je skontali) mnogi su se naprimali golova, pogotovo novi igrači.Kad se sjetim turnira zimi, snijega 15 cm jos kad klizeci uletis
. Pa turniri u lovu, u janje.. Kad se sjetim, jbt ako ovi stariji "zamole" da im se donese vode sa cesme dok igraju, mladjima jos drago sto su se obratili bas njima a danas ce neki klosar noz potegnuti na tebe. Par godina poslije rata se jos igralo, a onda se i ta zadnja generacija pozenila, zaposlila, odselila.. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio nekoga da igra u skolskom..
Fakat je Logavina specificna, bilo je i ima i dan danas ljudi iz svih mogucih sfera zivota, ljudi koji nemaju nista zajednicko osim te cinjenice da su sa Logavine a i to im je dovoljno da se pozdrave gdje god da se vide, ispricaju, poguraju.
Ja sam 2003 zavrsio osnovnu (88 god) i mogu reci da se i tada igralo lopte i zimi i ljeti.I znalo se da imamo fore do 3,4 da odigramo po onom najvecem suncu e onda bi dolazili stariji (za vas mladjiImamopobjednika wrote:Nikada nisam nesto posebno obracao paznju na ovo, ali sad kad vratim film fakat si u pravu.vozač wrote:posebno zanimljiva su bila pravila, od kojih mi ni dan danas nije jasno jedno. na jednoj strani igrališta, tamo gdje je sala, kad udari lopta u zid iza gola to je aut, a na suprotnoj strani, ispod stepenica, kad udariš loptom u zid pored gola, to nije aut. na ovu fintu (dok bi je skontali) mnogi su se naprimali golova, pogotovo novi igrači.Kad se sjetim turnira zimi, snijega 15 cm jos kad klizeci uletis
. Pa turniri u lovu, u janje.. Kad se sjetim, jbt ako ovi stariji "zamole" da im se donese vode sa cesme dok igraju, mladjima jos drago sto su se obratili bas njima a danas ce neki klosar noz potegnuti na tebe. Par godina poslije rata se jos igralo, a onda se i ta zadnja generacija pozenila, zaposlila, odselila.. Ne pamtim kad sam zadnji put vidio nekoga da igra u skolskom..
Fakat je Logavina specificna, bilo je i ima i dan danas ljudi iz svih mogucih sfera zivota, ljudi koji nemaju nista zajednicko osim te cinjenice da su sa Logavine a i to im je dovoljno da se pozdrave gdje god da se vide, ispricaju, poguraju.
Jesu i Zulica ali bila je cak i slika Campe na kojeg ja mislim na derbiju na Grbavici ne znam sad tacno na kojoj strani,siguran sam da se i on spominjao.muha_sa wrote:kad su pominjali Campu mislim da su kontali na rahmetli Zulica.
Ja sam u jednom postu pitala za tog Campu o kojem si ti napisao(sa slike)..jer sam na nekoj stranici pročitala da je umro,a opet kasnije da nije i nisam znala šta je od toga tačno...Neko je već odgovorio da je živ i da se muva po B-fazi,čini mi se.mrzim kerove wrote:Jesu i Zulica ali bila je cak i slika Campe na kojeg ja mislim na derbiju na Grbavici ne znam sad tacno na kojoj strani,siguran sam da se i on spominjao.muha_sa wrote:kad su pominjali Campu mislim da su kontali na rahmetli Zulica.
Eki, Sagetovog malog...HAVANA wrote:Chisum wrote:
Ne ufercih odmah kako da povecam slibu.. neki dan mi se ucini da se radi o necijoj gresci prilikom postavljanja... sad vidim Lindu, Jugu i Beshinog malog
Hosh i šagetovog malog sliku
O,ooo pa koliko ih imaolimpik1 wrote:Bio je onaj Campo pitar koji je i dan-danas tu živ i relativno zdrav, možda na njega mislite
Chisum wrote:Eki, Sagetovog malog...HAVANA wrote:Chisum wrote:
Ne ufercih odmah kako da povecam slibu.. neki dan mi se ucini da se radi o necijoj gresci prilikom postavljanja... sad vidim Lindu, Jugu i Beshinog malog
Hosh i šagetovog malog sliku![]()
Ajde, stavljaj sve sto ti padne pod ruku! Vidim imas ti slika na bacanje! Samo stavljaj, haveru. Meni, vala, drago!![]()
Nego, ne vidjeh Shageta u zadnje vrijeme... jel jos u prolazu kod Tope? (jebote, kako Topa postade popularan... kad kazes Salomova palata, nista.. ne jebe niko starog Jesuu Saloma ni 2%... kazes kod Tope, svi znaju
)
Eborg wrote:Je li se iko družio sa ekipom Nadrealista i ako da, kakvi su bili kao raja?
amrica wrote:Eborg wrote:Je li se iko družio sa ekipom Nadrealista i ako da, kakvi su bili kao raja?
Sibi i Zena skroz regulare, raja prava, znas kako je u Sarajevu, nema dizati nos....![]()
Ostale ne znam.
amrica wrote:Sibi vozio Mitsubishi kombi za vrijeme olimpijade, sluzbeni bibi, trebao vozati Japance i ne sjecam se vise koga, a sta se radilo po Jahorini...![]()
![]()
![]()
![]()
HAVANA wrote:amrica wrote:Sibi vozio Mitsubishi kombi za vrijeme olimpijade, sluzbeni bibi, trebao vozati Japance i ne sjecam se vise koga, a sta se radilo po Jahorini...![]()
![]()
![]()
![]()
Jao košuta,jahorina![]()
Uhonde ispred košute ...malo ga mahno...na onoj nizbrdici sam pao , fikno glavom i izgubio pamćenje
srećom došo sam sebi
![]()
godinama me pilali...
A iz vojske pobjego i pravac košuta...kad
draga se predala drugom
![]()
![]()
![]()
![]()
I tako...moradoh drugu nać.