Evo ti starijih u dedanumuha_sa wrote:dok vas citam tek tad skontam kolko sam star![]()

Evo ti starijih u dedanumuha_sa wrote:dok vas citam tek tad skontam kolko sam star![]()

ovdje sam kafeniso kad se "Šeherzada" zvalaHAVANA wrote:Evo ti starijih u dedanumuha_sa wrote:dok vas citam tek tad skontam kolko sam star![]()
![]()
Muha, javni mi na pp koji si ti, ako ti nije šta?muha_sa wrote:ovdje sam kafeniso kad se "Šeherzada" zvalaHAVANA wrote:Evo ti starijih u dedanumuha_sa wrote:dok vas citam tek tad skontam kolko sam star![]()
![]()
braca Rasko i Nasko držali a mali Muharem konobariso
bio ko zvrk
ja samo jednog prepoznao ..HAVANA wrote:Ja sto vidim ovde a da znam to su muha,mili,nogo,durmo...
Koga?bitanga_sa_otesa wrote:ja samo jednog prepoznao ..HAVANA wrote:Ja sto vidim ovde a da znam to su muha,mili,nogo,durmo...
pajuHAVANA wrote: Koga?
Aha...HAVANA wrote:Drugi muha,nije ovaj nas.
Meni ima jos poznatih faca al imenabitanga_sa_otesa wrote:pajuHAVANA wrote: Koga?
gornji red drugi s lijeva
ma kakav ja i kafanisanjeHAVANA wrote: Meni ima jos poznatih faca al imenaKako ba ne znas milija od dragog i juge buraz pa durmo radio na platou,u hadu...muha isto radio u puno kafica...
od sportova samo miris benzina i spaljenih gumaHAVANA wrote:Znaci sportski tip
ništaOmmadawn wrote:Aha...HAVANA wrote:Drugi muha,nije ovaj nas.
@muha, izvini
[/quote]Radio je on i u mirisu dunja ja mislim.Sarajmen wrote:Legenda kaže da je Mehmedić dugo bio u ugostiteljstvu.
Nisu,ovi su na travi odrasli.i agree wrote:Cuj ovi sa asfaltaface ko da su sa pala