pravi momak sa sarajevskog asfalta.

Tvrtko II Kotromanić wrote:Huso
muha_sa wrote:Tvrtko II Kotromanić wrote:Huso
braca blizanci, prava rajaStari kenjac wrote:muha_sa wrote:Tvrtko II Kotromanić wrote:Huso
Jeko Huso???
znas 100%Stari kenjac wrote:Moro bih ga znati. Za kovace(Pocu) sam bio jako vezan nekad 70-tih!!!
ja sam kriv jer sam prihvatio naslov koji je novinarka dala ovoj emisijiStari kenjac wrote:Stolarske radnje se sjecam. Sjecam se i kad je sarajevski "Zlatar" bio na Kovacima. A sad, ako proletim autom, procim Fatihu i to je to!
Izgleda da nije nikom poznat. I mene je to zanimalo, a znam da na ovom forumu postoji tema koja se bavi tim sarajevskim predratnim gradskim facama.medjutim wrote:Skoro nesto vrtio po jutjubu i naletim na nekakvu emisiju, uglavnom gost u emisiji neki Vitomir Martic, iz Sarajeva. Prica nesto o kriminalu i nekim vremenima iz Sarajeva, jer je valjda i on vazio za mangupa. Zanima me da li je poznat ikome od ove starije ekipe sa foruma?
Sociolog wrote:evo i ja sam gledao o Vitomiru Martiću... niko ga ne zna iz Sarajeva...kaže da je u demecebru 92, uz pomoć kriminalaca pobjego iz Sarajeva..zanimljiv lik...operirao po Švedskoj
Stari kenjac wrote:Sociolog wrote:evo i ja sam gledao o Vitomiru Martiću... niko ga ne zna iz Sarajeva...kaže da je u demecebru 92, uz pomoć kriminalaca pobjego iz Sarajeva..zanimljiv lik...operirao po Švedskoj
To je "mala raja", ha Muha?
Nije ubleha, provjerio sam kod nekih njegovih vrsnjaka, znaju ga ljudi i kazu da je bio srcan i zestokmuha_sa wrote:Stari kenjac wrote:Sociolog wrote:evo i ja sam gledao o Vitomiru Martiću... niko ga ne zna iz Sarajeva...kaže da je u demecebru 92, uz pomoć kriminalaca pobjego iz Sarajeva..zanimljiv lik...operirao po Švedskoj
To je "mala raja", ha Muha?![]()
pregledah ovaj klipne znam šta da kažem
![]()
valjda se nadje neko ko ce ovo što ovaj prica i potvrdit--- mada mi se cini da je ubleha.
Hej , otkrih rodjaka medj' forumasima ! Cuj "stari Kenjac" znaci onda da sam ja mladi ??? A sto se tice Vitomira , mislim da je to Vito 1962 godiste,stariji od mene ,mislim da je isao u Osnovnu Skolu Miljenko Cvitkovic ! Treniro boks. Nije mu bilo mrsko pobit se! Mislim da je to taj !Stari kenjac wrote:Sociolog wrote:evo i ja sam gledao o Vitomiru Martiću... niko ga ne zna iz Sarajeva...kaže da je u demecebru 92, uz pomoć kriminalaca pobjego iz Sarajeva..zanimljiv lik...operirao po Švedskoj
To je "mala raja", ha Muha?
Ha ha ... hvala ti za to 69 godiste... A te kojima ste se vi tada udvarali, jesu li jos zive ? Jest , jest. To je taj Vito ! Druzio se sa nekom rajom iz OS Miljenko Cvitkovic. Imo je par tuca po Mejtasu , onako djecackih. ko bi reko da ce ovakvu karijeru postici ?Stari kenjac wrote:Ma ja, ti si "mladi kenjac"! Muha je moja generacija. Kad su ti sto su rodjeni 69, piskili u pelene, muha i ja smo se uveliko udvarali curicama!
Pa ukucaj na Youtube, Goli život Vitomir Martić.Chisum wrote:O, vidi, jos nam je ziva tema...
Nece da mi otvori link, da vidim o kome pricae, jer ne mogu imena da se sjetim, a trebalo bi, jer mi je Mejtas komsiluk.
Maric je odavno potrosio ono interesantnih njuski, pa sad redom dovodi svakakve pajace i dileje, nekakve trecerazredne drotove i nabjedjene bandite lokalnog karaktera, da popuni program, tako da ne treba uzimati sve zdravo za gotovo.

muha_sa wrote:nakon hejbet godina prekjuce se sretosmo na čaršiji![]()
osto zajebant kakav je vazda bio![]()
udebljo se--poznadosmo se iste sekunde kad nam se pogledi susretošeStari kenjac wrote:muha_sa wrote:nakon hejbet godina prekjuce se sretosmo na čaršiji![]()
osto zajebant kakav je vazda bio![]()
Nasta lici Todor mladji? Cuo sam neke price, da je raji iz SA koja su se nekim slucajem našla u serbiji u ratu, pomogao? E sad...