.............
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photo
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
#2 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
photo wrote:(sto mi nije ni na kraj pameti).
-
edu
#3 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
pa zato nece ni da idu s njim..OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:photo wrote:(sto mi nije ni na kraj pameti).![]()
![]()
- uvjek dobar gost
Otidji sam , slikaj bazen.. pricaj im kako ti je super bilo... sljedeci put ce svi ici... vazda je to tako, j.ga nisu se stigle spremit... trebas im najavih sedam dana unaprijed..................
-
OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa...
#6 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
Da nije zanemogo, gluho bilo???edu wrote:pa zato nece ni da idu s njim..OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:photo wrote:(sto mi nije ni na kraj pameti).![]()
![]()
![]()
![]()
-
edu
#7 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
ma nije..OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:Da nije zanemogo, gluho bilo???edu wrote:pa zato nece ni da idu s njim..OvaRupaNemaDnaaaaaaaaa... wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
white_sugar
mrsko im brijati noge.... garant:D nije do tebe

-
Svemirski-Jebach
hahah
možda su kolektivno dobile "mecu"

možda su kolektivno dobile "mecu"
-
mamica papucarka
#12 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
Pa jesi li zvao vise prijateljica ili si mislio otici sa jednom od njih?photo wrote:ne kontam ove nase cure. pokusavam da dogovorim odlazak na onaj bazen na rivijeri preko vikenda, ono malo plivanje, zezanje i slicno, i svaka moja jaranica (nemam jarana, sto se i ne zalim) ne zeli da ide kao da je imam namjeru napasti tamo (sto mi nije ni na kraj pameti).
ne kontam, sve su nesto moderne, emancipovane i slicno, a kada je neko nesto pita ovako bezazleno (pa na moru je u kupacem kostimu), odmah misli da neko hoce nesto da uradi s njom (ponekada i hoce, ali ne bas uvijek).
ne kontam
-
PR80.
Toto completo sto se tice jaranica.
Pa sve zavisi sta si im ispricao, kakvi su tvoji planovi... Ne mora znaciti da im se ne ide samo zato sto si ti muskarac (za njih je to veliki plus bolan
), nego cure mozda vole da ih obavjestis bar sedmicu prije polaska.
Pa sve zavisi sta si im ispricao, kakvi su tvoji planovi... Ne mora znaciti da im se ne ide samo zato sto si ti muskarac (za njih je to veliki plus bolan
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
hahahahhhaaahhh jestekrava wrote:jesi ti onaj sto je trazio cure za poziranje ? neke aktove, nesto?
- Lace
#17 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
pozovi 2 jaranice...one ce se osjecati "sigurnije"photo wrote:ne kontam ove nase cure. pokusavam da dogovorim odlazak na onaj bazen na rivijeri preko vikenda, ono malo plivanje, zezanje i slicno, i svaka moja jaranica (nemam jarana, sto se i ne zalim) ne zeli da ide kao da je imam namjeru napasti tamo (sto mi nije ni na kraj pameti).
ne kontam, sve su nesto moderne, emancipovane i slicno, a kada je neko nesto pita ovako bezazleno (pa na moru je u kupacem kostimu), odmah misli da neko hoce nesto da uradi s njom (ponekada i hoce, ali ne bas uvijek).
ne kontam
-
PR80.
#20 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
Sve nam treba biti jasno.photo wrote:odmah misli da neko hoce nesto da uradi s njom (ponekada i hoce![]()
, ali ne bas uvijek).
-
PR80.
E pa razlika je u tome sto se kod tebe radi o jednom jaranu dok kod naseg forumasa se radi o jaranicama.Jordan26 wrote:Cure sta biste vi uradile da vas jaran pozove na weekend ...dzabanhane..negdje ..hoce drmanje ili zove me nako![]()
![]()
![]()
ja imam 1 jarana koji me konstantno zove da provedem weekend kod njega u stanu (iz manjeg u veci grad)
mislim da cu pristat...
![]()
samo ne znam kad
Koja dilema.
-
Max.Cherry
Frajer je u pravu apsolutno. Ove naše trebe (i treba ih zvati tako jer ne zaslužuju ništa bolje) imaju totalno zbrkane mozgove. Vole Šakove balade, palamude o romantici a misle samo na karburator. Kakav je to um?
A vrlo je zamjetljivo što se nijedna nije ostavila svoje viđenje problema na ovoj temi...
A vrlo je zamjetljivo što se nijedna nije ostavila svoje viđenje problema na ovoj temi...
- anais_nin
#23 Re: jebalo ih shvatanje (da prostite)
pa ocigledno ti i nisu neke jaranicephoto wrote:ne kontam ove nase cure. pokusavam da dogovorim odlazak na onaj bazen na rivijeri preko vikenda, ono malo plivanje, zezanje i slicno, i svaka moja jaranica (nemam jarana, sto se i ne zalim) ne zeli da ide kao da je imam namjeru napasti tamo (sto mi nije ni na kraj pameti).
ja fakat nemam problema putovati negdje s nekim od dobrih prijatelja, ili provesti neko izvjesno vrijeme nasamo sa osobom muskog roda sa kojom ne petljam nista
a sta su ti te jaranice dale kao razlog ne odlaska s tobom?????
-
vodolija_33
eh upravo tajkrava wrote:jesi ti onaj sto je trazio cure za poziranje ? neke aktove, nesto?
baš su te njegove kolegice čudne što ne idu s njim na bazen