...........
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photo
-
vodolija_33
Da nisi svojevremeno postavio teme tipa "šta bule nose ispod odjeće"
ili " ........te li na poslu"
još bi ti i povjerovali
:D:D:D
oli ti
KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO

oli ti
-
photo
ne kontam sta hoces da kazes. ovih dana mi mozak malo sporije radi, a hoce li ubrzati, vidjecemo....vodolija_33 wrote:Da nisi svojevremeno postavio teme tipa "šta bule nose ispod odjeće"ili " ........te li na poslu"
još bi ti i povjerovali
oli ti
KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO![]()
-
vodolija_33
photo wrote:ne kontam sta hoces da kazes. ovih dana mi mozak malo sporije radi, a hoce li ubrzati, vidjecemo....vodolija_33 wrote:Da nisi svojevremeno postavio teme tipa "šta bule nose ispod odjeće"ili " ........te li na poslu"
još bi ti i povjerovali
oli ti
KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO![]()
Da usmjerim diskusiju, nisam perverzan, imam dovoljno sexa, nego me interesuje zasto se skriva nesto tako uzviseno lijepo kao sto je zensko tijelo?
-
photo
da, i?vodolija_33 wrote:photo wrote:ne kontam sta hoces da kazes. ovih dana mi mozak malo sporije radi, a hoce li ubrzati, vidjecemo....vodolija_33 wrote:Da nisi svojevremeno postavio teme tipa "šta bule nose ispod odjeće"ili " ........te li na poslu"
još bi ti i povjerovali
oli ti
Da usmjerim diskusiju, nisam perverzan, imam dovoljno sexa, nego me interesuje zasto se skriva nesto tako uzviseno lijepo kao sto je zensko tijelo?
-
Panta Rei
To što je žensko tijelo oduvijek bilo predmet umjetnika, mislim da je razlog to što su umjetnici oduvijek uglavnom bili muškarci.
Sve najpoznatije aktove su napravili muškarci. Mada nije rijetkost (posebno u antičkoj umjetnosti) da je i muško tijelo bilo predmet umjetničkog stvaranja. Sjetimo se samo svih onih savršenih grčkih kipova.
A to što se djevojke "kriju", mislim da imaju potpuno pravo na to s obzirom na mnogobrojne "vukove" koji ih vrebaju kao plijen.
Mada moram priznati da ono pokrivanje djevojaka u islamu smatram diskriminirajućim. Znam da je ovo bogohulno reći, ali tako mislim. Opet, svi imamo pravo da radimo ono što mislimo da je najbolje za nas.

Sve najpoznatije aktove su napravili muškarci. Mada nije rijetkost (posebno u antičkoj umjetnosti) da je i muško tijelo bilo predmet umjetničkog stvaranja. Sjetimo se samo svih onih savršenih grčkih kipova.
A to što se djevojke "kriju", mislim da imaju potpuno pravo na to s obzirom na mnogobrojne "vukove" koji ih vrebaju kao plijen.
Mada moram priznati da ono pokrivanje djevojaka u islamu smatram diskriminirajućim. Znam da je ovo bogohulno reći, ali tako mislim. Opet, svi imamo pravo da radimo ono što mislimo da je najbolje za nas.