...
- insomnia78
#1 Re: Programirani SDA Roboti
Kolko ima otih zapovjedi u islamu?
- insomnia78
#2 Re: Programirani SDA Roboti
Ti si onaj sto je otvaro one glupo “naivne” teme o ratu, jel de?
Last edited by insomnia78 on 21/01/2018 20:08, edited 1 time in total.
-
Qoom
#3 Re: Programirani SDA Roboti

Dušmani mogu da ga cuclaju!
Bićemo na vlasti do sudnjeg dana!!!
-
costacurta
#4 Re: Programirani SDA Roboti
Poranio si prika moj, ima još do izbora hej haj.Isma wrote:Koje su to glupe teme? De mi ih nabroji malo? Prestani više dosađivat po svakoj temi na ovom forumu,insomnia78 wrote:Tinai onaj sto je otvarobone glupo “naivne” teme o ratu, jel de?
mora da si i ti malo isprogramiran
A bgti mi reci jel ono hadžija Lagumdžija na ovoj ti slici što se guši u dolarima?
- insomnia78
#5 Re: Programirani SDA Roboti
Samo si prije bio Smajo
- spreca
#6 Re: Programirani SDA Roboti
Nisam znao da je taj dan uskoroQoom wrote:
Dušmani mogu da ga cuclaju!
Bićemo na vlasti do sudnjeg dana!!!
- Krokodajl
#8 Re: Programirani SDA Roboti
Ubija dosadu sada kako se oporavlja kod kuće od plivanja u hladnoj rijeciinsomnia78 wrote:Ti si onaj sto je otvaro one glupo “naivne” teme o ratu, jel de?
- insomnia78
#10 Re: Programirani SDA Roboti
Krokodajl wrote:Ubija dosadu sada kako se oporavlja kod kuće od plivanja u hladnoj rijeciinsomnia78 wrote:Ti si onaj sto je otvaro one glupo “naivne” teme o ratu, jel de?

- tandmand
#11 Re: Programirani SDA Roboti
izmišljaš ... donosiš zaključke a nijedan dokaz nisi predočio.Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
-Doveo sam neke stvari do zaključka, a to je da su svi ljudi koji glasaju za SDA ....
- insomnia78
#12 Re: Programirani SDA Roboti
Kako nije a sedma islamska zapovjed, ne ukradi?tandmand wrote:izmišljaš ... donosiš zaključke a nijedan dokaz nisi predočio.Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
-Doveo sam neke stvari do zaključka, a to je da su svi ljudi koji glasaju za SDA ....
- escobar__
#13 Re: Programirani SDA Roboti
Isto što i SDP roboti i bilo koji drugi (stranački) bot na Webu. Govno, nula od čovjeka.Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
- tandmand
#14 Re: Programirani SDA Roboti
Ja nemam kad gledati, ne silazim sa skele.Isma wrote:Kako sam izmislio? Po čemu? Pa gdje živiš drug pa to se svaki dan vidi, ako ne vidiš na Fejsbuku onda vidiš u svakodnevnici?tandmand wrote:izmišljaš ... donosiš zaključke a nijedan dokaz nisi predočio.Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
https://ibb.co/bZ1tGw
Znači nema veze što si gladan, nema veze što nemaš poso važno je samo da robot izglasa na izborima? Eto to je isprogramirani
Gladan sam što nemam slobodnog vremena za jesti ..
a 7. zapovijed je "Ne čini preljube"
- insomnia78
#15 Re: Programirani SDA Roboti
Kakav zivot. Nema meni zivota bez mog BakiraIsma wrote: Dosadan si jesi stvarno ono nađi život malo, da se nije zavukao negdje
- Maraschino
#17 Re: Programirani SDA Roboti
3...2...1...
- BHCluster
#18 Re: Programirani SDA Roboti
Citat ide ovako: ”Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo!”Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
-Doveo sam neke stvari do zaključka, a to je da su svi ljudi koji glasaju za SDA, koji su u svim tim stvarima jako dobro povezani, i svi imaju u glavi neki čip koji kao kada postaneš ezdeaš dođu do tebe i uglave ti u glavu čip za SDA i programiraju te da radiš samo po njihovim propisima.
Najveći dokaz za to su društvene mreže, najviše Fejsbuk koji direktno pokazuje kako su ezdeaši uvezani, kako prodaju duše, kako vjeruju u Bakirov sistem vođenja i najvažnije kako postaju programirani roboti. Izgleda smješno da poredim ih sa robotima ali najviše se podudaraju.
Kada uđete na zvaničnu stranicu SDA ili na stranicu Bakira Izetbegovića, vidit ćete po komentarima statusa tih stranica neke ljude, ali svi su oni različiti, samo im je jedno isto način razmišljanja, taj moj neki metod programiranih SDA robota.
Svi oni isto misle, da je Bakir jedini koji vodi ovu državu i da je država jako dobra zbog njega, i svi ga bodre iz dijaspore, znači oni žive po Amerikama, Skandinavskim zemljama ali nema veze oni znaju kako je u ovoj državi i oni ga najviše vole.
Znači nevjerovatno je koliko se oni u tom nekom lancu potpomažu, kako su samo uigrani u raznim talovima i kako to sve rade ?
Po onim svim medijama gledam na Fejsbuku, podržavaju ga ljudi znači otvoriš profil i prvo što vidiš na profilnoj sliku tog čovjeka sa Bakirom,
ja sam se uvijek pitao kako oni kao neki vrsni vjernici u vezi Islama, kako ne shvate jednom, da u Islamu Božje zapovijedi pod 7. postoji ne kradi.
Oni ne da su pokrali ovu jadnu državu, oni oguliše sve što se da ogulit'.
Kako oni koji su prvi u safovima, koji su najveći vjernici i većih od njih ne postoji kako su svi programirani na isto, svi kradu, potpomažu se i pljuju na ostale ljude. I onda neko kaže proći će njihovo vrijeme, nikad, uvezani su ko Koza Nostra. Vaša mišljenja o "Programiranim SDA robotima" ?
-
zrakomlat
#19 Re: Programirani SDA Roboti
insomnia78 wrote:Kakav zivot. Nema meni zivota bez mog BakiraIsma wrote: Dosadan si jesi stvarno ono nađi život malo, da se nije zavukao negdje
- jao_situacije
#20 Re: Programirani SDA Roboti
sad mi nije jasno morel to neko objasnitiinsomnia78 wrote:Kako nije a sedma islamska zapovjed, ne ukradi?tandmand wrote:izmišljaš ... donosiš zaključke a nijedan dokaz nisi predočio.Isma wrote:Šta su to "SDA Roboti" ?
koja je prva zapovijed
- tandmand
#21 Re: Programirani SDA Roboti
U svezi tih pitanja, čojk tj. @Isma nas uputio na stranicu putistineislam.blogspot.ba. Vidi prethodnu forumsku stranicu.jao_situacije wrote:sad mi nije jasno morel to neko objasniti
koja je prva zapovijed
- jao_situacije
#22 Re: Programirani SDA Roboti
to su ovi s bradama ?tandmand wrote:U svezi tih pitanja, čojk tj. @Isma nas uputio na stranicu putistineislam.blogspot.ba. Vidi prethodnu forumsku stranicu.jao_situacije wrote:sad mi nije jasno morel to neko objasniti
koja je prva zapovijed
- tandmand
#23 Re: Programirani SDA Roboti
Pretpostavljam da jesu ali bi ipak trebalo pitati pokretača teme @isma, jer ih je on naveo kao vjerodostojan izvor informacija.jao_situacije wrote:to su ovi s bradama ?tandmand wrote:U svezi tih pitanja, čojk tj. @Isma nas uputio na stranicu putistineislam.blogspot.ba. Vidi prethodnu forumsku stranicu.jao_situacije wrote:sad mi nije jasno morel to neko objasniti
koja je prva zapovijed
kud je nestao...
- insomnia78
#24 Re: Programirani SDA Roboti
Da ga nije djedo ufatio kako sliku gleda kradom