.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#126 Re: Da li je ovo moguće?

Post by pustopoljina »

¤ jelena ¤ wrote:

Da li je zaljubljivanje preko interneta moguće na planeti Zemlji?

a) Zaljubljivanje preko interneta apsolutno je nemoguće.

b) Zaljubljivanja preko interneta ima pa prema tome je i moguće.

Zaokruži tačan odgovor.
ako pitas da li dijelimo misljenje?
da
poenta je da ne mozes stvari objasniti osobi koja nesto nikad nije dozivjela.
bezVolana

#127 Re: Da li je ovo moguće?

Post by bezVolana »

mogutje .
Nayya

#128 Re: Da li je ovo moguće?

Post by Nayya »

djevojka bez imena wrote:Draga Jelena,
Ja nesto nemam obicaj raspravljati se o necem o cemu sam bila decidna i jasna, stoga ne razumijem tvoje knstantne napade, ubjedjivanja. Ja sam rekla sta JA mislim iz svog ugla, znaci JA SE NE MOGU ZALJUBITI U SLOVA, I MENI JE TO APSOLUTNO NEMOGUCE. M e n i. Zato te molim nemoj me vise satanizirati . Zaista pretjerujes. Ja mogu prihvatiti tvoj stav i ne moram te ubjedjivati da li je on po meni ok ili nije.

cps shvati kao underline

Jelena se izgleda online zaljubila, pa se pronašla i uvrijedila, citam njene komentare i ne vjerujem, sta joj je... :? :roll:

Ohani ženo.( Jelena) :oops:
anchor85

#129 Re: Da li je ovo moguće?

Post by anchor85 »

¤ jelena ¤ wrote:
anchor85 wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
Legendo, nema ovdje tog meni je pogrešno, možda, a tebi ili nekom drugom nije.
Ha nešto svoje proglasiš za apsolutno - to je pogrešno, bez obzira na mene...meni...moje lično mišljenje... i moj stav.

Zaljubiti se u nekoga radi njegovog pisanja po meni je apsolutno nemoguće

Ko ne konta koliko je ova tvrdnja pogrešna i ne treba da gubi vrijeme u objašnjavanju jer neće uspjeti kako god okrene. 8-)
Ja ne kontam zašto nema nekom pogrešno a nekom nije?

Cura je napisala da je to "po njoj", nije se nešto previše ubjeđivala dalje. Ti si po meni gora od nje jer ubjeđuješ da je tvoj stav apsolutno ispravan. Naravno da je nekome nešto ispravno a nekome pogrešno jer smo različiti, različito odgojeni, sa različitim moralnim načelima i ubjeđenjima. Ne treba biti rigidan toliko. Možda druga strana ima valjane argumente zašto tvrdi da je nešto tako.

On topic, naravno da je moguće zaljubiti se u riječ. Pogotovo ako se ne poznajete, jer uglavnom su osobe puno iskrenije nego u stvarnom životu, ne glume i ne boje se izraziti svoje emocije (u svakom žitu se nađe neki kukolj).

Ne pišem dugo na ovom forumu, ali sam pratila i čitala postove i pojedine forumaše zamišljam kao Apolone, isključivo zbog njihovih postova.
Znaš li šta znači kad neko napiše da je nešto apsolutno nemoguće, po njenom/njegovom mišljenju?

To nije nešto što se odnosi samo na tog nekog, nego na sve ljude ovog svijeta, po njenom/njegovom mišljenju - zato je pogrešno.

Ne tvrdi ona da je takav način zaljubljivanja pogrešan, nego da je nemoguć i to ni manje ni više nego...apsolutno nemoguć - što prosto nije tačno jer se dešava mnogima.

Kako može biti apsolutno nemoguće nešto što se drugim ljudima već uveliko dešavalo i još uvijek se dešava...

Eto i tvoj stav je dokaz da je takav, u ovom slučaju njen, stav pogrešan. I to nije moje subjektivno mišljenje...dakle nije po meni to pogrešan stav, nego po zakonima logike, a i po objektivnom stanju stvari u stvarnosti.

Zamisli da si ti osoba koja je....lupam....imala momka sa svojih 15 godina, a ja, recimo, nisam....i da ja napišem, a ti pročitaš, moj stav koji glasi: apsolutno je nemoguće imati momka sa 15 godina. Šta bi ti pomislila kakav je taj moj stav... nekom apsolutno nemoguć, a nekom apsolutno moguć... :-)

E, pa nije, nego je pogrešan, jer mali milion djevojaka od 15 godina se već uveliko zabavlja i to je nešto što se može vidjeti u rl, a i lično doživjeti.
Znam ja vrlo dobro šta znači kada neko napiše nešto takvo. Ja se ne slažem sa njenim stavom, i to sam rekla, ali nemam potrebu da nju ubjeđujem zašto se ne slažem. Tu sam da iznesem svoje mišljenje. Kao i ona. Ja ne osjetih da se taj njen apsolutizam odnosi na mene, te ne osjetih potrebu da odgovaram njoj direktno. Tebe sam citirala isključivo zbog rečenice Legendo, nema ovdje tog meni je pogrešno, možda, a tebi ili nekom drugom nije. Ono što je meni pogrešno je nekom drugom ispravno, i obratno.

Besides, svi smo ovdje u svojim mišljenjima argumentirali zašto mislimo da njen stav nije ispravan.
ho oponopono

#130 Re: Da li je ovo moguće?

Post by ho oponopono »

...aman...:pusi2:... žene drage...Image
¤ jelena ¤

#131 Re: Da li je ovo moguće?

Post by ¤ jelena ¤ »

@anchor85
Ne ubjeđujem ja nju, nego iznosim svoje mišljenje i objašnjavam kad me neko, u ovom slučaju ti, citira i kaže da ne konta ono što sam napisala.

Ako ponovo pročitaš cijelu raspravu, koja i nije vođena s njom, vidjećeš da se ja njoj uopšte ne obraćam ubjeđujući je da nije u pravu, samo navodim njen stav kao pogrešan, a pogrešan je ne zato što ja tako kažem, nego zato što ga i stvarnost i logika demantuju.

A sve to bez ikakve potrebe da nekom promijenim mišljenje - samo se ograđujem od nečeg što nije istina.

I kraj priče.

---------------------------------

Jesam li ja to negdje pročitala....nemoj me satanizirati... pa nakon toga....meni upućeno...pretjeruješ. :D

Draga, @djevojko bez imena, čemu takve reakcije....pa.... to su samo slova.

--------------------------------

Treba li autorici teme objašnjavati da ona nije otvorila temu o Jeleni i da je bilo kakva priča o Jeleni na ovoj temi off topic i puko nagađanje?

Nadam se da ne treba.

Lijep pozdrav.
BarbaDue

#132 Re: Da li je ovo moguće?

Post by BarbaDue »

Daj ba šta kvocate, bolje napišite neko svoje iskustvo, ako ga imate! :mrgreen:
bezVolana

#133 Re: Da li je ovo moguće?

Post by bezVolana »

ja sam imala. zaljubila se kao budala u lika preko ppova. procitam njegov post pa sjednem razmisljati, vidi kako je samo wow i pametan :lol: kad smo se upoznali ipak mi nije bilo to to. iako sam pokusala da sebe ubijedim u nesto, nije islo
naravno, tu sam shvatila da sam se zaljubila u sliku koju sam sama sebi u glavi napravila itd itd.

a tad, kada smo poceli pricati, ja bila izasla iz duge veze, pogubljena u vremenu i prostoru, zeljna da se osjetim zivom. i tako ja sebi namastala zivot :D
Nayya

#134 Re: Da li je ovo moguće?

Post by Nayya »

bezVolana wrote:ja sam imala. zaljubila se kao budala u lika preko ppova. procitam njegov post pa sjednem razmisljati, vidi kako je samo wow i pametan :lol: kad smo se upoznali ipak mi nije bilo to to. iako sam pokusala da sebe ubijedim u nesto, nije islo
naravno, tu sam shvatila da sam se zaljubila u sliku koju sam sama sebi u glavi napravila itd itd.

a tad, kada smo poceli pricati, ja bila izasla iz duge veze, pogubljena u vremenu i prostoru, zeljna da se osjetim zivom. i tako ja sebi namastala zivot :D

:lol: sigurno je fizički bio bezveze... :P
bezVolana

#135 Re: Da li je ovo moguće?

Post by bezVolana »

pa iskreno, na to se svelo, da mi je fizicki nije odgovarao.
dugo mi je trebalo da sebi priznam da to nije to. nije tu ni bilo nista specijalno, uspjeli smo izaci par puta, ali cak ni poljubac mi nije odgovarao pa su se dalje te slike koje sam izgradila u glavi rusile jedna za drugom.
ali nije stvar izgleda, razmijenili smo slike dok smo pricali sve je to bilo ok.
medjutim kada smo se nasli u istoj prostroji, to nije bilo to sto sam namastala i jbg :D
mad_max_ba

#136 Re: Da li je ovo moguće?

Post by mad_max_ba »

Ja nesto nemam obicaj raspravljati se o necem o cemu sam bila decidna i jasna, stoga ne razumijem tvoje knstantne napade, ubjedjivanja. Ja sam rekla sta JA mislim iz svog ugla, znaci JA SE NE MOGU ZALJUBITI U SLOVA, I MENI JE TO APSOLUTNO NEMOGUCE. M e n i. Zato te molim nemoj me vise satanizirati . Zaista pretjerujes. Ja mogu prihvatiti tvoj stav i ne moram te ubjedjivati da li je on po meni ok ili nije.

cps shvati kao underline
Ja se djaba nadao.
Jbg
Nade nema al zelja za njom postoji :D
irac300

#137 Re: Da li je ovo moguće?

Post by irac300 »

bezVolana wrote:pa iskreno, na to se svelo, da mi je fizicki nije odgovarao.
dugo mi je trebalo da sebi priznam da to nije to. nije tu ni bilo nista specijalno, uspjeli smo izaci par puta, ali cak ni poljubac mi nije odgovarao pa su se dalje te slike koje sam izgradila u glavi rusile jedna za drugom.
ali nije stvar izgleda, razmijenili smo slike dok smo pricali sve je to bilo ok.
medjutim kada smo se nasli u istoj prostroji, to nije bilo to sto sam namastala i jbg :D
Nije ti odgovarao, a pukla žvaka. :D Bjež' ba, meni kad neko ne sjeda na prvom susretu, nema šaMse da ću je poljubiti. :D
Zoya

#138 Re: Da li je ovo moguće?

Post by Zoya »

Eeee, poljubac može mnogo toga otkriti :D
Na temu. Kako ne može :facepalm:

Bezvolana, kraljice, nasmija me :D
djevojka bez imena

#139 Re: Da li je ovo moguće?

Post by djevojka bez imena »

¤ jelena ¤ wrote:@anchor85
Ne ubjeđujem ja nju, nego iznosim svoje mišljenje i objašnjavam kad me neko, u ovom slučaju ti, citira i kaže da ne konta ono što sam napisala.

Ako ponovo pročitaš cijelu raspravu, koja i nije vođena s njom, vidjećeš da se ja njoj uopšte ne obraćam ubjeđujući je da nije u pravu, samo navodim njen stav kao pogrešan, a pogrešan je ne zato što ja tako kažem, nego zato što ga i stvarnost i logika demantuju.

A sve to bez ikakve potrebe da nekom promijenim mišljenje - samo se ograđujem od nečeg što nije istina.

I kraj priče.

Jesam li ja to negdje pročitala....nemoj me satanizirati... pa nakon toga....meni upućeno...pretjeruješ. :D

Treba li autorici teme objašnjavati da ona nije otvorila temu o Jeleni i da je bilo kakva priča o Jeleni na ovoj temi off topic i puko nagađanje?

Nadam se da ne treba.

Lijep pozdrav.
Ti ako ne vidis da si u nekoliko navrata bila jako neugodna, istina nisi citirala ali ni odmakla da pogledas iskosa ni na tren, a i zasto bi, bili bismo dzematile uskraceni Jevandjelja po Jeleni.
Amen!
djevojka bez imena

#140 Re: Da li je ovo moguće?

Post by djevojka bez imena »

mad_max_ba wrote:

cps shvati kao underline
Ja se djaba nadao.
Jbg
Nade nema al zelja za njom postoji :D
Prije 20 godina, jel? :lol:
dale cooper

#141 Re: Da li je ovo moguće?

Post by dale cooper »

¤ jelena ¤ wrote:

Zaokruži tačan odgovor.
A kako bi bilo da dodamo:

c) Moguće, ali za nekoga nije opcija. :D
nKrkan

#142 Re: Da li je ovo moguće?

Post by nKrkan »

EH, kad sam se prošle godine u ova doba dopisivao s djevojkom :skoljka: 2003ce godište , baš nam je bilo lijepo, pravi polimata modernih nazočenja, a onda sam skontao da s tim godinama ne spada pod zakon o sexualnoj saglasnosti i :run:
anchor85

#143 Re: Da li je ovo moguće?

Post by anchor85 »

dale cooper wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Zaokruži tačan odgovor.

Ma jok. Svijet je crno-bijel. Nema mjesta za nijanse sive.
Niemand

#144 Re: Da li je ovo moguće?

Post by Niemand »

Cesto se pregrize jezik za nikad. :D
bezVolana

#145 Re: Da li je ovo moguće?

Post by bezVolana »

irac300 wrote: Nije ti odgovarao, a pukla žvaka. :D Bjež' ba, meni kad neko ne sjeda na prvom susretu, nema šaMse da ću je poljubiti. :D
jbg, ja sam na taj izlazak dosla "zaljubljena", dosta mladja i neodredjenija nego sad, bilo mi je bas tesko izvuci se iz tog. ne zbog njega, vec zbog sebe. htjela sam nesto wow, htjela sam to sto sam ja zamislila da smo prije imali. meni u glavi je to bila ogromna ljubav koja se nikome ne dogadja vec eto samo meni
:lol: :lol: :lol: :lol:
pokusala, vidjela ne ide, zavrsilo se i eto.

sada naravno kolutam ocima na sve i smijem se sama sebi, ali sta bi sad, to je bila lekcija.
mad_max_ba

#146 Re: Da li je ovo moguće?

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote: Prije 20 godina, jel? :lol:
što me to postara bona,
prije dvajst nisam ni punoljetan bio :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
joske

#147 Re: Da li je ovo moguće?

Post by joske »

HAVANA wrote:Bogme nije.Ja guzio crnkinju u amsterdamu.Skroz drugacije.Hem veseo, hem guslas crnkinju. :sretan: Doduse prije 27 godina. :(
Jes to bio u De Wallen in Amsterdam Rode lichten aan AMSTERDAM :lol: :lol: :lol:
¤ jelena ¤

#148 Re: Da li je ovo moguće?

Post by ¤ jelena ¤ »

dale cooper wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Zaokruži tačan odgovor.

E, to bi, po mom mišljenju, bio pametan način da se kaže i nemoguće je i da odgovor bude tačan. :D :thumbup:

edit:

@drveni_advokat85:

Za one koji vide cijeli spektar, a ne samo crno, bijelo i sivo - svijet je šaren. :srce:
¤ jelena ¤

#149 Re: Da li je ovo moguće?

Post by ¤ jelena ¤ »

djevojka bez imena wrote:
¤ jelena ¤ wrote:@anchor85

I kraj priče.

Nadam se da ne treba.

Lijep pozdrav.
Ti ako ne vidis da si u nekoliko navrata bila jako neugodna, istina nisi citirala ali ni odmakla da pogledas iskosa ni na tren, a i zasto bi, bili bismo dzematile uskraceni Jevandjelja po Jeleni.
Amen!

Ja bila jako neugodna i to u nekoliko navrata?! Gdje? Kad? Ovo je apsolutno nemoguće...da ne kažem...glupo.

Mi se ne poznajemo. Nikad te u životu nisam srela pa prema tome nikad nisam ni imala prilike da ja prema tebi budem neugodna.
muha_sa

#150 Re: Da li je ovo moguće?

Post by muha_sa »

dokle ste :?
Post Reply