priznaj da cekas rjesenjeKvaziExpert wrote:![]()
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zforumas
#26 Re: Preuranjena ejakulacija
-
KIseljak12
#27 Re: Preuranjena ejakulacija
Ove preporuke protiv masturbacije i suzdrzavanja ne odobravam, to ce samo pogorsati problem.
Neka drka sto cesce. Prije penetracije, tokokm predigre mu izdrkaj ili popusi bar jednom, a moze i dva-tri puta ako mali zareda. Kad ga tako iscjedis dobro, dok se on oporavlja, malo ga maltretiraj, sta ja znam, sjedni mu na facu, nabij u usta, da ne ulazim konkretno u detalje, nek ti radi nesto sto ti godi i skoncentrise se na to. Idealno tempiranje je da on uspije tebe u toj fazi da napali sto vise dok se njemu ne digne cvrsto. E onda prelazite na snosaj, tj. akciju. On bi trebao biti dovoljno izmoren do tad da ne svrsi odmah, ali opet dovoljno odmoran da moze da *ebe na nekom prihvatljivom nivou i trajanjem duzim od minute, dvije.
Ako vec ne konzumira alkohol, onda casa-dvije prije ne dolaze u obzir.
Poslusaj @annoy, on ako ne zna kako da te zadovolji prstima, ustima, pokazi mu, daj mu do znanja sta godi a sta ne, sve je to individualno i ako nije s 23 godine zadovoljio desetine cura, onda sigurno nije rodjen s tim znanjem.
Neka drka sto cesce. Prije penetracije, tokokm predigre mu izdrkaj ili popusi bar jednom, a moze i dva-tri puta ako mali zareda. Kad ga tako iscjedis dobro, dok se on oporavlja, malo ga maltretiraj, sta ja znam, sjedni mu na facu, nabij u usta, da ne ulazim konkretno u detalje, nek ti radi nesto sto ti godi i skoncentrise se na to. Idealno tempiranje je da on uspije tebe u toj fazi da napali sto vise dok se njemu ne digne cvrsto. E onda prelazite na snosaj, tj. akciju. On bi trebao biti dovoljno izmoren do tad da ne svrsi odmah, ali opet dovoljno odmoran da moze da *ebe na nekom prihvatljivom nivou i trajanjem duzim od minute, dvije.
Uzmi i ovaj prijedlog u razmatranje, moze vam pomoci, obavezno probati.k1ks wrote:Ev ti rjesenje Durex mutual pleasure i durex extend pleasure,ovaj prvi nakon nekog vremena nece moci nikako svrsit treba ce vremena ali et. I naravno sport,zdrav zivot manje pritiska i ovi ostali savjetiuž...amerlin246 wrote:...
Ako vec ne konzumira alkohol, onda casa-dvije prije ne dolaze u obzir.
Poslusaj @annoy, on ako ne zna kako da te zadovolji prstima, ustima, pokazi mu, daj mu do znanja sta godi a sta ne, sve je to individualno i ako nije s 23 godine zadovoljio desetine cura, onda sigurno nije rodjen s tim znanjem.
- zforumas
#28 Re: Preuranjena ejakulacija
KvaziExpert wrote:ne čekamzforumas wrote:priznaj da cekas rjesenjeKvaziExpert wrote:![]()
![]()
![]()
izguglo sam![]()
![]()
Zamisljas Dusanku Majkic
-
peepeep
#29 Re: Preuranjena ejakulacija
zforumas wrote:![]()
![]()
Zamisljas Dusanku Majkic![]()

- Logovan
#30 Re: Preuranjena ejakulacija
Interesantno.
Pratit ću.

Pratit ću.
- merlin246
#31 Re: Preuranjena ejakulacija
.
Last edited by merlin246 on 02/03/2017 19:13, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#32 Re: Preuranjena ejakulacija
Vi ste za psihologa,al bolje otići kod seksualnog tarapeuta,ovako ne može dalje. 
- dulekrele
#33 Re: Preuranjena ejakulacija
Pa onda ce svrsiti cim vidi picu nece se ni priblizitipeepeep wrote:Il se bode onim testosteronima ili previše vremena provodi ispod tuša kad se... kupa.merlin246 wrote:Svaki dan je u teretani,ne pije,voli zdrav zivot.Nema nikakvih zdravstvenih problema, bar koliko ja znam.
A kako ja njemu da kazem stavi dva kondoma hahah pa uzas![]()
I sta trebam sutit, zavezat mu, oci bez predigre..pa kakav mi je to sex
![]()
Neka proba bez seksa i bilo kakve stimulacije jedno 2-3 sedmice, možda i mjesec dana pa onda neka vidi kako sve fercera jer je momak očito pretjerao sa drkanjem. Ni prvi ni zadnji.
- dulekrele
#34 Re: Preuranjena ejakulacija
ma nema on problema sa potencijom pa mu taj gel nece pomoci osim da jos brze svrsi. Evo ovo neko predlozi. jes da ima kontraindikacija kolko hoces.merlin246 wrote:Super su vam savjeti..ovaj s ovim specijalnim kondomima je dobar i guglam kamagra gel..to isto je extra cini mi se bas za taj problem
http://www.durex.com.hr/proizvodi/kondo ... -pleasure/
Last edited by dulekrele on 22/02/2017 13:50, edited 1 time in total.
- pukepuke
#35 Re: Preuranjena ejakulacija
Morate razgovarati, bez toga ne ide.
Čitala sam i ja da pomaže navlačenje dva kondoma.
Za tebe, koristi lubrikant. Po stoti put, preporučujem kokosovo ulje, po meni je bilo koje ulje bolje od namjenskih lubrikanata, a kokosovo se vrlo lako razmazuje.
Čitala sam i ja da pomaže navlačenje dva kondoma.
Za tebe, koristi lubrikant. Po stoti put, preporučujem kokosovo ulje, po meni je bilo koje ulje bolje od namjenskih lubrikanata, a kokosovo se vrlo lako razmazuje.
- merlin246
#36 Re: Preuranjena ejakulacija
.
Last edited by merlin246 on 02/03/2017 19:15, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#37 Re: Preuranjena ejakulacija
Durex performa utrne ti racku. 
-
KIseljak12
#38 Re: Preuranjena ejakulacija
@dulekrele ti je opet ispravno rekao, taj gel je za penzionere i drogerase kojima se cuna malo teze budi.
- mad_max_ba
#39 Re: Preuranjena ejakulacija
zforumas wrote:neka on popije jedno 4-5 ljutih, ima da tambura do ujutro
Apaurin od 10 mg je meni fenomenalno radio (u nedostatku ljutih) i još neki klinci palci, al o tome ne bih pred forumskim pučanstvom
Problem je u preosjetljivosti koliko sam shvatio a ne u erekciji jel tako??
- bejbi91
#40 Re: Preuranjena ejakulacija
dulekrele wrote:ma nema on problema sa potencijom pa mu taj gel nece pomoci osim da jos brze svrsi.merlin246 wrote:Super su vam savjeti..ovaj s ovim specijalnim kondomima je dobar i guglam kamagra gel..to isto je extra cini mi se bas za taj problem
"Kamagra Gel preparat za potenciju se upotrebljava kod poboljšanja erektilne disfunkcije, gel veoma brzo i delotvorno produžava i održava čvrstu erekciju tokom celokupnog seksualnog odnosa. Seksualni odnos traje u zavisnosti od same želje, jer Kamagra Gel uklanja probleme vezane sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.
Kamagra Gel preparat za potenciju će početi da deluje tek posle seksualne stimulacije uzbuđenja vašom partnerkom. Kamagra Gel je preparat za impotenciju, on može poboljšati erektilnu disfunkciju i može stvoriti da se vi i vaš partner komotnije osećate tokom odnosa."
-
alipasijaner
#41 Re: Preuranjena ejakulacija
Nema tu nikakvih problema, vec koka hoce da kaze da je toliko dobra riba da frajer svrsi kad je vidi..
- bejbi91
#42 Re: Preuranjena ejakulacija
KIseljak12 wrote:@dulekrele ti je opet ispravno rekao, taj gel je za penzionere i drogerase kojima se cuna malo teze budi.
Ma hajte molim vas
-
KIseljak12
#43 Re: Preuranjena ejakulacija
Kako sipas te citate iz rukava, ko pravi komercijalista.bejbi91 wrote:dulekrele wrote:ma nema on problema sa potencijom pa mu taj gel nece pomoci osim da jos brze svrsi.merlin246 wrote:Super su vam savjeti..ovaj s ovim specijalnim kondomima je dobar i guglam kamagra gel..to isto je extra cini mi se bas za taj problem
"Kamagra Gel preparat za potenciju se upotrebljava kod poboljšanja erektilne disfunkcije, gel veoma brzo i delotvorno produžava i održava čvrstu erekciju tokom celokupnog seksualnog odnosa. Seksualni odnos traje u zavisnosti od same želje, jer Kamagra Gel uklanja probleme vezane sa prevremenom ejakulacijom od koje pati veliki broj muškaraca.
Kamagra Gel preparat za potenciju će početi da deluje tek posle seksualne stimulacije uzbuđenja vašom partnerkom. Kamagra Gel je preparat za impotenciju, on može poboljšati erektilnu disfunkciju i može stvoriti da se vi i vaš partner komotnije osećate tokom odnosa."
- zforumas
#44 Re: Preuranjena ejakulacija
priznaj da si mastao o Dusankimad_max_ba wrote:zforumas wrote:neka on popije jedno 4-5 ljutih, ima da tambura do ujutro![]()
![]()
Apaurin od 10 mg je meni fenomenalno radio (u nedostatku ljutih) i još neki klinci palci, al o tome ne bih pred forumskim pučanstvom![]()
Problem je u preosjetljivosti koliko sam shvatio a ne u erekciji jel tako??
ma cura fino napisa da decko nema belaja sa oruzjem, al' je brz na obaracu
-
KIseljak12
#45 Re: Preuranjena ejakulacija
Momku 23 godine, prerano svrsi, ti mu preporucis sredstvo za potenciju? Moze mu pomoci jedino ako ima problem s ponovnim dizanjem nakon svrsavanja.bejbi91 wrote:KIseljak12 wrote:@dulekrele ti je opet ispravno rekao, taj gel je za penzionere i drogerase kojima se cuna malo teze budi.
Ma hajte molim vas
- SmokingMan
#46 Re: Preuranjena ejakulacija
Ne trebaju ti pare,imaš socijalnog radnika u centru a socijalni rad,a kod psihiloga se ide na savjetovanje u vezi određenih problema,ništa strašno neće mu niko reći da je lud,hej kako to rasuđuješ.merlin246 wrote:Sta ce kod psihologa jebote,slusat gluposti da nije normalan i trosit pare bezveze
- mad_max_ba
#47 Re: Preuranjena ejakulacija
arane kad bih ovo zamišljo imao bih problema i sa oružjem i sa bilo kakvim žemskomzforumas wrote:priznaj da si mastao o Dusankimad_max_ba wrote:zforumas wrote:neka on popije jedno 4-5 ljutih, ima da tambura do ujutro![]()
![]()
Apaurin od 10 mg je meni fenomenalno radio (u nedostatku ljutih) i još neki klinci palci, al o tome ne bih pred forumskim pučanstvom![]()
Problem je u preosjetljivosti koliko sam shvatio a ne u erekciji jel tako??![]()
ma cura fino napisa da decko nema belaja sa oruzjem, al' je brz na obaracu

- bejbi91
#48 Re: Preuranjena ejakulacija
KIseljak12 wrote:Kako sipas te citate iz rukava, ko pravi komercijalista.bejbi91 wrote:
Niđe veze. Ne hvalim ga iz svog iskustva nit sam ikakav komercijalista,citati su sa nekog sajta koji sam našla prije deset minuta da bih pomogla djevojci, nego prijatelj, kojem je 27 godina, nije penzioner niti drogeraš. je par puta koristio sa djevojkom kamagru i rekao je da je "vrh osjećaj" i da je guzio četiri i po sata
- zforumas
#49 Re: Preuranjena ejakulacija
ma dobro, za neke blaze slucajeve imas Svetlanu Cenicmad_max_ba wrote:
arane kad bih ovo zamišljo imao bih problema i sa oružjem i sa bilo kakvim žemskom![]()
![]()
- mad_max_ba
#50 Re: Preuranjena ejakulacija
lično koristio al samo pomoglo da more 4 put umjesto 2 put, a normalno da je svaki naredni dugotrajniji......
Ovo za odprve dugotrajnost
ili
1. desanka prije
2. 5-6 ljutih
3. apaurin
4.
Ovo za odprve dugotrajnost
ili
1. desanka prije
2. 5-6 ljutih
3. apaurin
4.