ma cuku u drugu sobu il vezes... maca se zavuce iza ormara i ceka, kad u po frke osjetis pod dekom jos nesto se migolji...jebemti fraz da te strefi...macaThe BEN10 wrote:Listajući aktivne teme naletim na ovu. I ovaj komentar. AhahahahhahahahahahaaHAVANA wrote:Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge...Il je gladno,zedno,il je lose sanjalo,il je temperatura,kaslje,il je jednostavno ceif da dodje kod vas u krevet,il ne moze da spava,il je zena dobila,il su teroristicki napadi,il su gosti...sto jada.E ima jos jedan zajeb,kad porastu malo,nemoj da te navrate da cuku kupis,onda ce ti on jebat znanje...Kaze gleda cuko,o jebo te cuko,kakav sad cuko,išššš...
![]()
![]()
.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#51 Re: Manjak seksa u braku
- HAVANA
#52 Re: Manjak seksa u braku
Sta ce mi ona? Nemam problem sa zenom vec sa djecom,cukom,raznoraznim problemima svakakve prirode...Jedino da i njih kome dam...prog321 wrote:Riješenje je svakih par godina dovoditi novu ženu.
Tako ćeš održavati optimalan seksualni život. Nema popuštanja
- HAVANA
#53 Re: Manjak seksa u braku
Znaci i ti ko levat popusio forupici wrote:ma cuku u drugu sobu il vezes... maca se zavuce iza ormara i ceka, kad u po frke osjetis pod dekom jos nesto se migolji...jebemti fraz da te strefi...macaThe BEN10 wrote:Listajući aktivne teme naletim na ovu. I ovaj komentar. AhahahahhahahahahahaaHAVANA wrote:Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge...Il je gladno,zedno,il je lose sanjalo,il je temperatura,kaslje,il je jednostavno ceif da dodje kod vas u krevet,il ne moze da spava,il je zena dobila,il su teroristicki napadi,il su gosti...sto jada.E ima jos jedan zajeb,kad porastu malo,nemoj da te navrate da cuku kupis,onda ce ti on jebat znanje...Kaze gleda cuko,o jebo te cuko,kakav sad cuko,išššš...
![]()
![]()
-
Oticon
#54 Re: Manjak seksa u braku
evo ja ću uzeti pufnicuHAVANA wrote:Sta ce mi ona? Nemam problem sa zenom vec sa djecom,cukom,raznoraznim problemima svakakve prirode...Jedino da i njih kome dam...prog321 wrote:Riješenje je svakih par godina dovoditi novu ženu.
Tako ćeš održavati optimalan seksualni život. Nema popuštanja
- HAVANA
#55 Re: Manjak seksa u braku
Ne moze,prirasla mi srcu.Oticon wrote:evo ja ću uzeti pufnicuHAVANA wrote:Sta ce mi ona? Nemam problem sa zenom vec sa djecom,cukom,raznoraznim problemima svakakve prirode...Jedino da i njih kome dam...prog321 wrote:Riješenje je svakih par godina dovoditi novu ženu.
Tako ćeš održavati optimalan seksualni život. Nema popuštanja![]()
-
Oticon
#56 Re: Manjak seksa u braku
čini ti se bolan...nemam ja problem sa tim što ti je pufnica voajerHAVANA wrote: Ne moze,prirasla mi srcu.a i uticace negativno na tvoj seksualni zivot.
- HAVANA
#57 Re: Manjak seksa u braku
A i ne moze tako.Samo u paketu,imam dvoje u pubertetu.
-
Oticon
#58 Re: Manjak seksa u braku
dobro..uzet ću i stariju...al šta ću sa mlađomHAVANA wrote:A i ne moze tako.Samo u paketu,imam dvoje u pubertetu.
- nKrkan
#59 Re: Manjak seksa u braku
A ja mislio da se u braku najvise šteka

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60 Re: Manjak seksa u braku
jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeveHAVANA wrote: Znaci i ti ko levat popusio foruPa ti budi ljubitelj zivotinja.Ovaj moj gleda,zacudjeno...kaze zena gleda
Sta gledas jebo ti mater,odma mu poli otpakujem i zatvorim vrata.Ne grebe jedno 15 minuta i eto ga opet.Kaze zena,eno grebe...
-
Oticon
#61 Re: Manjak seksa u braku
pici wrote:jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeveHAVANA wrote: Znaci i ti ko levat popusio foruPa ti budi ljubitelj zivotinja.Ovaj moj gleda,zacudjeno...kaze zena gleda
Sta gledas jebo ti mater,odma mu poli otpakujem i zatvorim vrata.Ne grebe jedno 15 minuta i eto ga opet.Kaze zena,eno grebe...
... nemas pojma koji mi je strah kad pitona izvucem... sve kontam da ne zaskoci ko misHa osta bez muskosti... s cukom je lakse jedino ga odvikavat da jede kobasice i hrenovke
- žena
#62 Re: Manjak seksa u braku
oj zivote

- Euridika
- Globalna šefica
#63 Re: Manjak seksa u braku
A jeste levati... čuj životinje primiti u stan...

-
radostan dan
#64 Re: Manjak seksa u braku
Ne zna se sta je opasnije...manjak sexa u braku, ili manjak braka u seksu.
I jedno i drugo vodi brodolomu...
I jedno i drugo vodi brodolomu...
- HAVANA
#65 Re: Manjak seksa u braku
Sto bona,fina je mladja,fino uci,trenira odbojku,svira klavir,hoce izvest cuku,spremit,oprat...Tek poceo pubertet,nije jos maha uzelo...Oticon wrote:dobro..uzet ću i stariju...al šta ću sa mlađomHAVANA wrote:A i ne moze tako.Samo u paketu,imam dvoje u pubertetu.![]()
kako je krenulo...još ćeš mi i punicu uvaliti
...ništa onda...slušaj i dalje grebanje
![]()
-
Oticon
#66 Re: Manjak seksa u braku
čuj što bona...pa nemam sina za nju..probaj kod DjeneHAVANA wrote: Sto bona,fina je mladja,fino uci,trenira odbojku,svira klavir,hoce izvest cuku,spremit,oprat...Tek poceo pubertet,nije jos maha uzelo...Punica gratis.Nije ni ona losa samo puno prica.
punicu ćemo kod muhe...ne brini
-
The BEN10
#67 Re: Manjak seksa u braku
Ahahahahaa, zar i maca zna zezati!?HAVANA wrote:Znaci i ti ko levat popusio forupici wrote:ma cuku u drugu sobu il vezes... maca se zavuce iza ormara i ceka, kad u po frke osjetis pod dekom jos nesto se migolji...jebemti fraz da te strefi...macaThe BEN10 wrote:Listajući aktivne teme naletim na ovu. I ovaj komentar. Ahahahahhahahahahahaa![]()
![]()
Pa ti budi ljubitelj zivotinja.Ovaj moj gleda,zacudjeno...kaze zena gleda
Čuj cuko dobije Poli i šuti 15 minuta. Ahahahahhaahahaa, kraljevi ste, nema šta!
-
Oticon
#68 Re: Manjak seksa u braku
The BEN10 wrote: Ahahahahaa, zar i maca zna zezati!?![]()
![]()
![]()
Čuj cuko dobije Poli i šuti 15 minuta. Ahahahahhaahahaa, kraljevi ste, nema šta!![]()
![]()
- nKrkan
#69 Re: Manjak seksa u braku
Jel bilo scena ko u The Wolf of Wall Street kad Lea pašče uzurpira u pola radnje 
-
The BEN10
#70 Re: Manjak seksa u braku
Ahahahhahahaaaa, plačem od smijeha, hahhahahahahhahahhaahapici wrote:jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeve... nemas pojma koji mi je strah kad pitona izvucem... sve kontam da ne zaskoci ko misHa osta bez muskosti... s cukom je lakse jedino ga odvikavat da jede kobasice i hrenovke
Ma hajde, ne žali para na kobasice i hrenovke, šta ćeš, moraš negdje fasovat! Hihihiii
- HAVANA
#71 Re: Manjak seksa u braku
Sad sam ugajgulio,dok on poli,ja vamo zavrsim i onda mu se rugam.Oticon wrote:The BEN10 wrote: Ahahahahaa, zar i maca zna zezati!?![]()
![]()
![]()
Čuj cuko dobije Poli i šuti 15 minuta. Ahahahahhaahahaa, kraljevi ste, nema šta!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da je Havana brži...stigao bi završiti dok pufnica smaže poli
-
The BEN10
#72 Re: Manjak seksa u braku
Znaš kako ćeš da malo uštediš- staviš dvije kriške Polija u kakvu kutiješinu u koju cuko kad uđe zatvori se poklopac (znaš one starinske zamke za goluboveHAVANA wrote:Sad sam ugajgulio,dok on poli,ja vamo zavrsim i onda mu se rugam.Oticon wrote:The BEN10 wrote: Ahahahahaa, zar i maca zna zezati!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- HAVANA
#73 Re: Manjak seksa u braku
Kupi onu hranu za mace u konzervi,to vole.Kako bi reagovali da se udrobi apaurina?Jel to humano rjesenje?pici wrote:jos kad imas dvije mace ko ja... jedna na deki druga pod dekom... muke jezeveHAVANA wrote: Znaci i ti ko levat popusio foruPa ti budi ljubitelj zivotinja.Ovaj moj gleda,zacudjeno...kaze zena gleda
... nemas pojma koji mi je strah kad pitona izvucem... sve kontam da ne zaskoci ko misHa osta bez muskosti... s cukom je lakse jedino ga odvikavat da jede kobasice i hrenovke
-
Oticon
#74 Re: Manjak seksa u braku
slušaj mu savjeta...ajjjj...plačemThe BEN10 wrote:Znaš kako ćeš da malo uštediš- staviš dvije kriške Polija u kakvu kutiješinu u koju cuko kad uđe zatvori se poklopac (znaš one starinske zamke za goluboveHAVANA wrote:Sad sam ugajgulio,dok on poli,ja vamo zavrsim i onda mu se rugam.Oticon wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
). Tako će Poli trajati duže, a i manje će te koštati.
- HAVANA
#75 Re: Manjak seksa u braku
Cuj znam li,jos 80-te fato golubove na toThe BEN10 wrote:Znaš kako ćeš da malo uštediš- staviš dvije kriške Polija u kakvu kutiješinu u koju cuko kad uđe zatvori se poklopac (znaš one starinske zamke za goluboveHAVANA wrote:Sad sam ugajgulio,dok on poli,ja vamo zavrsim i onda mu se rugam.Oticon wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
). Tako će Poli trajati duže, a i manje će te koštati.