Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno
Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Oplakah,dobar savjet.Imacu to na umuHAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.
Priznaj da si gaySanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
Ma samo se ti ozeni..Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
Zanima me kako funkcionise brak s manjkom seksa.Nazovite me ludjakom ali seks me gotovo pa nikako ne zanima,ne u potpunosti naravno.S tim da nisam jos ozenjen,ne bih zelio da mi se brak raspadne odmah.U brak bi usao iskljucivo zbog djece,a takodje i zbog zivotne saputnice,kao sto narod kaze
![]()
HAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.
hoš rijet da ga dvaes godina mecešHAVANA wrote:Ha ja,dvaes godina se ja jebem.![]()
Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
![]()
Nađi kakvu crnogorku pa kad se njoj prohtije na tebi je samo da legneš a ona će sve ostalo. Navikle su one sa svojim crnogorcima sve same raditi.Sanchez22 wrote:Pozdrav forumasi .da vas pitam ne(sretno) ozenjene ili udate![]()
![]()
Kolega Havana ti je dao najbolji savjetSanchez22 wrote: Vrijedi li ulaziti u brak uopste i upropastiti nekome dio zivota ?
Priznaj kao otac malodobnog djeteta da je taj osmijeh sa dozom tuge...insomnia78 wrote:HAVANA wrote:Napravi onda djecu sto prije,onda nes moc i da hos.Sto cuda se mora poklopit da ga umocis.![]()
![]()