:))))
-
Drinski
#1 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Naredni put glasaj iz uvjerenja. BIće svima bolje.
- ultima_palabra
#2 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Pogriješio si, oni su svi age, begovi i feudalci, samo se mjesec dana predizborne kampanje pretvaraju da su obična raja.
- Pasiflora
#3 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
O Zukicu imam misljenje kao i postavljac teme (mali seljo, probio se "kroz stranku"
), ali ovaj uvodni post je ofiraza zesca.
Hvala ti sto si to podjelio za nama
Hvala ti sto si to podjelio za nama
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Dobro si prošao.
Ja da sam na Zukićevom mjestu kad bi mi se neko od sitne buranije kao što si ti obratio napuckao bi pse na Vas.
Pa ko Vi mislite da ste da se obraćate Zukiću? Čovjek koji sjedi sa desne strane NJ.E. Bakira Izetbegovića sad bi trebao da se zamara sa nebitnim likovima
Obrati se opštinskom odboru SDA.
Ja da sam na Zukićevom mjestu kad bi mi se neko od sitne buranije kao što si ti obratio napuckao bi pse na Vas.
Pa ko Vi mislite da ste da se obraćate Zukiću? Čovjek koji sjedi sa desne strane NJ.E. Bakira Izetbegovića sad bi trebao da se zamara sa nebitnim likovima
Obrati se opštinskom odboru SDA.
-
Pirija
#5 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
sjecam ga se ja dok je herbalife prodavao kako je bio ponizan i uljudan...
- Havatar
#6 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Udje buhahaha u magazu sama za njom Zukić zamandali vrata
- JThomas
#7 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
kako kaže u alan fordu, a sad idite ili ću pustiti pse na vas... 
- O'zone
- Globalni moderator
#8 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Ah ta malograđanština.
Niste se ustručavali glasati za njega i lobirati kod poznanika, rodbine, prijatelja kad Vam je trebao međutim sad kad Vas odbi odjednom je najgori.

Niste se ustručavali glasati za njega i lobirati kod poznanika, rodbine, prijatelja kad Vam je trebao međutim sad kad Vas odbi odjednom je najgori.

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Da ti je neko sa ovog foruma prije izbora rekao "ostavi se govana" ti bi rekao ko vas jebe "U JEDINSTVU JE SPAS". E sad se sam spasavaj I kusaj papicu:) koju ti je zakuhao osvjedoceni PAPAK!buhaha wrote:Moram ovo podjeliti sa vama ...![]()
Prije izbora odem kod generalnog sekretara SDA Amira Zukića da mi ''nešto sredi'' ko svaki Balkanski papak u ovom gradu, a on se skupio sav fin uljudan kaže mi ''Ma nema nikakvih problema, strpi se malo završit ćemo to odmah poslije izbora''.Naravno poznavajući ga, nisam mu vjerovao ali eto k'o član SDA zadao sam se oko izbora da pobjedi moja Stranka.
Odmah poslije izbora, prije desetak dana odem kod Zukića. Ispred njegove kancelarije otegao se red, raja čeka. Pričam tako raji za njega u hodniku, a oni mi kažu ''I nama je isto obečao nešto završiti poslije izbora''.
Đođem na red, kad izlazi Zukić digao onu svoju glavu para nos plafonom, od poniznog prosjaka koji je molio za glasove pretvorio se u vlastodršca, bega, agu, gazdu, šta već!?
kaže mi: ''Nemam danas vremena dođi drugi put'' i ono papanski zalupi mi vrata pred nosom.
Vjerovatno sada prima one koji mu donose lovu za pozicije, a kasnije možda primi ovu sitnu raju što se nešto nada da će im on besplatno srediti. Hoće, hoće bez koverte sve trči, samo se nadajte. Odakle mu onolike nekretnine
-
dječak sa šibicama
#10 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Bitno da si ti drukao za stranku nebi li ti zukic "nesto zavrsio".
I treba da vas levati, svaka mu cast.
Dodjite mu sa kovertom, pa ce vas primiti. I "zavrsiti posao" za cas posla.
Zaiskali ste...
I treba da vas levati, svaka mu cast.
Dodjite mu sa kovertom, pa ce vas primiti. I "zavrsiti posao" za cas posla.
Zaiskali ste...
- Danguba
#11 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
dos'o nam brojke i slova...

-
HM 2011
#12 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
hrasno38 wrote:Da ti je neko sa ovog foruma prije izbora rekao "ostavi se govana" ti bi rekao ko vas jebe "U JEDINSTVU JE SPAS". E sad se sam spasavaj I kusaj papicu:) koju ti je zakuhao osvjedoceni PAPAK!buhaha wrote:Moram ovo podjeliti sa vama ...![]()
Prije izbora odem kod generalnog sekretara SDA Amira Zukića da mi ''nešto sredi'' ko svaki Balkanski papak u ovom gradu, a on se skupio sav fin uljudan kaže mi ''Ma nema nikakvih problema, strpi se malo završit ćemo to odmah poslije izbora''.Naravno poznavajući ga, nisam mu vjerovao ali eto k'o član SDA zadao sam se oko izbora da pobjedi moja Stranka.
Odmah poslije izbora, prije desetak dana odem kod Zukića. Ispred njegove kancelarije otegao se red, raja čeka. Pričam tako raji za njega u hodniku, a oni mi kažu ''I nama je isto obečao nešto završiti poslije izbora''.
Đođem na red, kad izlazi Zukić digao onu svoju glavu para nos plafonom, od poniznog prosjaka koji je molio za glasove pretvorio se u vlastodršca, bega, agu, gazdu, šta već!?
kaže mi: ''Nemam danas vremena dođi drugi put'' i ono papanski zalupi mi vrata pred nosom.
Vjerovatno sada prima one koji mu donose lovu za pozicije, a kasnije možda primi ovu sitnu raju što se nešto nada da će im on besplatno srediti. Hoće, hoće bez koverte sve trči, samo se nadajte. Odakle mu onolike nekretnine
U jedinstvu i jeste snaga - SDA....
Ovakve montažne postove koji prikazuju jednog izabranog čelnika ovog naroda u negativnom svjetlu mogu napisati samo najgori neprijatelji ovog naroda.....
Podržimo naše kandidate - ne nasjedajte na dušmanske podvale - SAMO SDA - U JEDINSTVU JE SNAGA.....
- Paranoid
#13 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
ma ja ba...klix nikako da se riješi papka..Danguba wrote:dos'o nam brojke i slova...![]()
- Ja_Ja
#14 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Kud te jos i ne izudara...smradovi jedni. Jos se kao fazon dosao zaliti na forum sto ga je ovaj izdigao jer mu nije "nesto sredio"..mrs,mrs,mrs!buhaha wrote:Moram ovo podjeliti sa vama ...![]()
- AcaLukas
#15 Re: ZUKIĆ ZAMANDALIO SDA VRATA :))))
Alija Budnjo i Ali-begoa dzamijaultima_palabra wrote:Pogriješio si, oni su svi age, begovi i feudalci, samo se mjesec dana predizborne kampanje pretvaraju da su obična raja.