.
- smasma
#26 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Npr možeš u kladionici.
-
amko761
#27 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Može ako dobro izgleda, ja još nisam vidio ružnu u kladionicismasma wrote:Npr možeš u kladionici.
Estetska diskriminacija
-
Mlad i Nevin
#28 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
A Boga ti, šta će rugoba u kladionici? Fazon i jeste da dobra riba radi tu da bi privlačila klošare i propalice da se što više klade i da daju i zadnju marku samo da bi vidjeli guzicu i sise...
-
amko761
#29 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
E pa eto, ne može ni u kladionicu ako je ružna.
- karanana
#30 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
pa dobro, ima tamo na politickim naukama dobrih treba. ustvari, vecinom su dobre, valjda jer je faks lagan.
a vidjo sam ruznih u kladionicama.
- pirmin
#31 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Postani aktivista neke od nacionalistickih stranaka.mandarina31 wrote:Koji posao se moze raditi poslije zavrsenog fakulteta pol nauka???
To se trazi, to prolazi k`o halva kod nas...since `90
-
gidra
#32 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
ev kod mene u mahali u kladionici, dobra jedna koka radi, i baš neki dan vidim uči ona nešto.karanana wrote:pa dobro, ima tamo na politickim naukama dobrih treba. ustvari, vecinom su dobre, valjda jer je faks lagan.
Reko šta se to čita, kaže ona spremam ispit studiram socijalni rad na političkim
-
radostan dan
#33 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
sve to kompenzuješ dobrom udajom...ho oponopono wrote:...ja da sam i farmaciju završila za mene ne bi bilo posla koje sam sreće!
- shbc
#34 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Isto k'o i poslije svakog drugog. Diplomu u halu, ako zafali tariguza 
- smasma
#35 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Zamisli faxa kad ispite u kladionici spremajugidra wrote:ev kod mene u mahali u kladionici, dobra jedna koka radi, i baš neki dan vidim uči ona nešto.karanana wrote:pa dobro, ima tamo na politickim naukama dobrih treba. ustvari, vecinom su dobre, valjda jer je faks lagan.
Reko šta se to čita, kaže ona spremam ispit studiram socijalni rad na političkim
- Eluveitie
#36 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Ma joj, realno.. eno moja ex cimerka završila socijalni rad, nema babuku iza leđa..čekala pola godine..i radi u nekoj ustanovi! U struci! Doduše u manjem gradiću, ako se uopće može svrstati u gradove..
Upišeš ono u čemu si najbolji. Ako si ti fkt u tome dobar, i ako to fkt želiš, što da ne.. možeš postati demonstator, pa asistent i eto ga.
Snalažljivost je najbitnija. Bolje prođe dobar politični naučnik
šalim se ovo nego loš farmaceut ili programer. Takve ili dočeka brz otkaz ili ponižavajući posao..
I da, ko upiše ovo jer je lagano, i jer je eto tu raja, normala niđe veze, biro doživotni..
Upišeš ono u čemu si najbolji. Ako si ti fkt u tome dobar, i ako to fkt želiš, što da ne.. možeš postati demonstator, pa asistent i eto ga.
I da, ko upiše ovo jer je lagano, i jer je eto tu raja, normala niđe veze, biro doživotni..
-
AmirBaa
#37 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
Upises pa vidis kako je, da ne zamisljas djaba, pretpostavljam da ima hiljadu drugih stvari koje samo mozes zamisljatismasma wrote:Zamisli faxa kad ispite u kladionici spremajugidra wrote:ev kod mene u mahali u kladionici, dobra jedna koka radi, i baš neki dan vidim uči ona nešto.karanana wrote:pa dobro, ima tamo na politickim naukama dobrih treba. ustvari, vecinom su dobre, valjda jer je faks lagan.
- Eluveitie
#38 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
a mogo' si i u advokate bogmeAmirBaa wrote:
Upises pa vidis kako je, da ne zamisljas djaba, pretpostavljam da ima hiljadu drugih stvari koje samo mozes zamisljati
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#39 Re: Sta POSLIJE FAKULTETA POLITICKIH NAUKA?
nemoj ni upisivati nego odmah pocni negdje nesto raditi