[POMOĆ] Kamera ne radi

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
RAHMA
Posts: 11
Joined: 27/06/2014 22:36

#1 [POMOĆ] Kamera ne radi

Post by RAHMA »

Eh ovako kamera mi je prestala raditi nakon sto mi je mobital upao u vodu, ustvari radila je i poslije toga ali na scrennu nije nista prikazivalo. Nakon sto sma zamjenio bateriju ona je prestala raditi i uvijek kada udjem priakaze mi Nazalost, aplikacija Kamera je zaustavljena slika - http://i.imgur.com/OARFTUx.jpg. A inace ovo je Sony Xperia Miro. Ako neko zna mozda rijesenje, zamolio bih da napise u komentaru. Hvala unaprijed! :)
User avatar
SaciragicB
Posts: 91
Joined: 11/02/2015 18:55
Grijem se na: sluty
Contact:

#2 Re: [POMOĆ] Kamera ne radi

Post by SaciragicB »

RAHMA wrote:Eh ovako kamera mi je prestala raditi nakon sto mi je mobital upao u vodu, ustvari radila je i poslije toga ali na scrennu nije nista prikazivalo. Nakon sto sma zamjenio bateriju ona je prestala raditi i uvijek kada udjem priakaze mi Nazalost, aplikacija Kamera je zaustavljena slika - http://i.imgur.com/OARFTUx.jpg. A inace ovo je Sony Xperia Miro. Ako neko zna mozda rijesenje, zamolio bih da napise u komentaru. Hvala unaprijed! :)
To što ti izbacuje tu poruku može značit da je problem software karaktera, tj da je sve ispravno samo ti se nesto poremetilo u sistemu. I ako je to slucaj onda uradi onaj reset telefona i radit ce. A isto tako meni se jednom desilo da nakon pada u vodu mob nije htio uopste da se upali, tkd sam ga drzo 3 dana u riži i proradio.

Sretno :-D
Post Reply