Najveca partija u Srbiji suradjivala sa Sadamom i Cecenima

Post Reply
Sting
Posts: 253
Joined: 12/08/2004 19:22

#1 Najveca partija u Srbiji suradjivala sa Sadamom i Cecenima

Post by Sting »

The biggest party in Serbia cooperated with Saddam Hussein and Chechen separatists
Nikolić blisko surađivao sa Saddamom

Veleposlanicima zapadnih zemalja u Beogradu izdate su instrukcije da ne ostvaruju apsolutno nikakve kontakte s Tomislavom Nikolićem, zbog njegove bliske suradnje sa Saddamom Husseinom.



Kako najavljuju neki zapadni mediji, američki State Department sastavlja novi popis inkriminiranih organizacija širom sveta, na kojoj će se, pored Al-Quaedae, Džihada i Al Islamije, naći i Srpska radikalna stranka, i to zbog povezanosti sa svrgnutim režimom iračkog diktatora Sadaama Hussenina, prenosi Tanjug.

Američke sigurnosne službe nepobitno su utvrdile da je SRS posredno povezna a militantnim islamskim fundamentalističkim grupacijama koje predstavljaju najozbiljniju prijetnju američkoj sigurnosti i svjetskom miru.

Očekuje se kako će ovaj popis uskoro biti objavljen, a prema ukazu u njemu sadržanom, bit će zabranjeno putovanje čelnika SRS u zemlje Europske unije i SAD, a planira se i blokiranje svih bankovnih računa na teritoriji ovih zemalja koje posjeduju rukovoditelji SRS, ili njihovi financijeri.

Veleposlanicima zapadnih zemalja u Beogradu izdate su instrukcije da ne ostvaruju apsolutno nikakve kontakte s Tomislavom Nikolićem, zbog njegove bliske suradnje sa Saddamom Husseinom.

Američke ocjene dijeli i ruska diplomacija, jer veze Srpske radikalne stranke sežu i do čečenskih terorističkih organizacija, koje vrše zločine nad ruskim civilnim stanovništvom.

9.9.2004.
Tanjug (Serbian news Agency)/Pincom.info

The biggest party in Serbia cooperated with Saddam Hussein and Chechen separatists


BOJKOT ZAPADA PREMA SRS ZBOG VEZA SA SADAMOM HUSEINOM

Kako najavljuju neki zapadni mediji, američki Stejt department sastavlja novu listu inkriminisanih organizacija širom sveta, na kojoj će se, pored Al Kaide, Džihada i Al Islamije, naći i Srpska radikalna stranka, i to zbog povezanosti sa svrgnutim režimom iračkog diktatora Sadama Husenina. Američke bezbednosne službe nepobitno su utvrdile da je SRS posredno povezna sa militantnim islamskim fundamentalističkim grupacijama koje predstavljaju najozbiljniju pretnju američkoj bezbednosti i svetskom miru. Očekuje se da će ova lista uskoro biti objavljena, a prema ukazu u njoj sadržanom, biće zabranjeno putovanje čelnika SRS u zemlje Evropske unije i SAD, a planira se i blokiranje svih bankovnih računa na teritoriji ovih zemalja koje poseduju rukovodioci SRS, ili njihovi finansijeri. Ambasadorima zapadnih zemalja u Beogradu izdate su instrukcije da ne ostvaruju apsolutno nikakve kontakte sa Tomislavom Nikolićem, zbog njegove bliske saradnje sa Sadamom Huseinom.

Američke ocene deli i ruska diplomatija, jer veze Srpske radikalne stranke sežu i do čečenskih terorističkih organizacija, koje vrše zločine nad ruskim civilnim stanovništvom.

Serbian radical Party cooperate with Sadam Hussein and Chechen separatists
grbavica70
Posts: 302
Joined: 16/02/2004 00:00
Contact:

#2

Post by grbavica70 »

Da je najveca, ona bi i pobijedila...znaci, laz u startu.

Kao i sve ostalo.
Sting
Posts: 253
Joined: 12/08/2004 19:22

#3

Post by Sting »

grbavica70 wrote:Da je najveca, ona bi i pobijedila...znaci, laz u startu.

Kao i sve ostalo.
Pa ako laze srpski Tanjug lazem i ja i Pincom i Srpska rec. Sto se tice velicine srpska radikalna stranka jeste pojedinacno najveca u Srbiji. Da izgubili su predsjednicke izbore zato sto su se u zadnji cas sve ostale udruzile protiv Nikolica i to zato sto je svijet digao frku. Sto znaci srpska radikalna cetnicka stranka jeste najveca stranka u Srbiju i ja nista slagao nisam ili serbian radical party is the biggest party in serbia and they cooperated with terrorists.
harisl
Posts: 510
Joined: 25/10/2002 00:00

#4

Post by harisl »

Pa dobro grbavac, juce pricas o nekim teroristima u BiH, ne dajes nikakve dokaze. Danas ti covjek fino podastre dokaze iz tvojih novina ( iz nekoliko izvora - nemoj reci da Tanjug nije po tvom ukusu) pa opet nije u redu. Sta ti jos treba - da vidis Nikolica ili Seslja na Dzumi u Bagdadskoj dzamiji :lol:
Sting
Posts: 253
Joined: 12/08/2004 19:22

#5

Post by Sting »

harisl wrote:Pa dobro grbavac, juce pricas o nekim teroristima u BiH, ne dajes nikakve dokaze. Danas ti covjek fino podastre dokaze iz tvojih novina ( iz nekoliko izvora - nemoj reci da Tanjug nije po tvom ukusu) pa opet nije u redu. Sta ti jos treba - da vidis Nikolica ili Seslja na Dzumi u Bagdadskoj dzamiji :lol:
ili na dzumi u ceceniji.

prema rusima i amerima sto se moze procitati i sa tanjugovog clanka srbi su bili povezani sa vise arapski ali i cecenski teroristicki organizacija. pa seselj jeste bio u bagdadu prije napada na bagdad. hrvati su zaplijenili jedan crnogorski brod pun oruzja za sadama. seselj nije isao u bagdad da da sadamu bombone nego bombe; sjecamo se afere orao iz bih gdje su srbi iz bih popravljali sadamove migove i to je sve uradjeno preko jugoimporta iz beograda. beograd jeste podrzavao terorizam i cak nije iskljuceno da to rade i danas.
User avatar
Fair Life
Posts: 14219
Joined: 02/03/2004 00:00

#6

Post by Fair Life »

Dugo se to vec zna i po svemu sudeci nije "sarena laza".
User avatar
nostalgicar
Posts: 1150
Joined: 23/07/2003 00:00

#7

Post by nostalgicar »

Ko sta gdje..ba...a da vas bog sacuva...
grbavica70
Posts: 302
Joined: 16/02/2004 00:00
Contact:

#8

Post by grbavica70 »

prema rusima i amerima sto se moze procitati i sa tanjugovog clanka srbi su bili povezani sa vise arapski ali i cecenski teroristicki organizacija. pa seselj jeste bio u bagdadu prije napada na bagdad. hrvati su zaplijenili jedan crnogorski brod pun oruzja za sadama. seselj nije isao u bagdad da da sadamu bombone nego bombe; sjecamo se afere orao iz bih gdje su srbi iz bih popravljali sadamove migove i to je sve uradjeno preko jugoimporta iz beograda. beograd jeste podrzavao terorizam i cak nije iskljuceno da to rade i danas
.

Nije mi jasno kako neko moze toliko lupetati.
Kakva zaplijena broda i to od hrvata i to jos crnogorski brod pun oruzja...Na kojoj se to planeti dogodilo, koje godine i gdje ? I gdje i od koga je to Sadam proglasen teroristom ? Beograd podrzavao terorizam ? Nikolic isao u Ceceniju ?

Daj malo i meni te droge kojom se drogiras, da i ja mogu pisati nekaznjeno ovako nesto.
harisl
Posts: 510
Joined: 25/10/2002 00:00

#9

Post by harisl »

grbavac, kod tebe izgleda internet 'prima' samo tri sajta: Sa-X, SRNA i Vecernji List. Popravi to bre:

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1060200/posts

"Croatian police have found 200 tons of explosives on the Montenegrin-owned ship "Boka Star" in Rijeka harbor, dpa reported from Zagreb on 28 October. Police are investigating the nature of the explosives, which were packed into 14 containers, all of which were labeled as being something other than explosives. The ship's documents do not list explosives. The "Washington Post" reported that, "Police will try to determine whether the powder could be used in Iraq's weapons program." It is not clear whether there is a link between the explosives and the reports about the development of a cruise missile. The owner of the "Boka Star" is a Montenegrin citizen, Marko Balic. PM. "

http://web.amnesty.org/pages/ttt4-article_7-eng
"Serbia
October 2002: several reports highlight the central role Serbia played in arms exports to Iraq and the activities of Jugoimport, the state-owned arms export agency, in the supply of armour-piercing missiles, rockets, anti-tank ammunition, tank engines, various explosives, chemical stabilizers, and grenade launchers. Missile fuel, engine parts and technicians from a Bosnian Serb factory (eastern Bosnia) serviced Iraqi MiG 21 fighter planes."

Ako nemozes da nadjes, pokusaj ovu proceduru:
1) otvoris oci
2) upalis racunar
3) ukucas "srbija+iraq+weapons"
4) zaibretis se koliko ima toga na internetu
ziga
Posts: 34
Joined: 21/08/2004 12:24
Location: zg

#10

Post by ziga »

[size=24][/size] [quote] Grbavica70 Pa boziji covjece tebi ni HODZIN zapis ne moze pomoci. pa zar ne vidis da je citavo Srpsko rukovodstvo, pa to su sve kriminalci,Mafija vodi srpski narod.lopovi su zauzeli fotelje.dobro nisu bas ni Hrvati i Muslimani cisti, ali sta je tu je.[/quote]
Sting
Posts: 253
Joined: 12/08/2004 19:22

#11

Post by Sting »

Srbin Grbavacia nam ostao bez teksta poslije informacija kako su Srbi teroristi. :D
grbavica70
Posts: 302
Joined: 16/02/2004 00:00
Contact:

#12

Post by grbavica70 »

Nigdje i ni na jednom mjestu ne pise da su Srbi teroristi...kao i sto ne pise oruzje, nego eksploziv a i sto tako, ne zna se kome je bilo namjenjeno. Spekulacije "da je mozda moglo" posluziti Sadamu spadaju u naucno-fantasticne sa primjesama dosijea x, a taj dolje "amnesty", nije dao u evidenciju ni jedan dokaz da je neko oruzje, rakete, protiv tenkovsko ili bilo sta drugo, iz Srbije izvezeno u Irak...

Kao prvo, Irak je bio pod sankcijama i kao takva, nemoguce je bilo u zemlju unijeti i iglu a kamoli tone i tone oruzja, sto citavu pricu sumnjivih sajtova, jos sumnjivijih autora, skroz baca u vodu...Iz Srbije u tom periodu, isla je samo humanitarna pomoc Irackom narodu, koji Srbiji nista nazao nije ucinio i ne vidim zasto se ne bi slala pomoc...

Srbija sa Irakom vec decenijama nije izvrsila nijednu isporuku oruzja, a to se i vidi po oruzju koje upotrebljavaju Iracani : skoro svo je Rusko, Kinesko ili neke druge prozvodnje ( sto je vidljivo po boji drveta kao i modelu kalasnjikova), kao i rucni bacaci raketa...pogodjeni tenkovi su uglavnom bili stari Sovjetski M-55 i M 80 (M), prodatih Iraku jos 80-tih godina...
Ara koji hara
Posts: 12
Joined: 14/09/2004 22:43

#13

Post by Ara koji hara »

Srbin Grbavacia nam ostao bez teksta poslije informacija kako su Srbi teroristi.
a ko je ono pucao po rusiji?

sto se bosancici raduju kad se tuzba i za sekundu ukloni od pucaca.
User avatar
kekec
Posts: 4854
Joined: 18/05/2004 15:40
Location: EU

#14

Post by kekec »

Sting, sta hoces da dokazes ?
Najveca partija u Srbiji (ovdje zvani cetnici) suradjuje sa "nasom bracom" u Iraku i Ceceniji.
Da li zelis reci: prijatelj moga prijatelja je i moj prijatelj.
Tvoj naslov, a i ostalo, govori u tom pravcu. :?
Post Reply