Mogucnost donacije u dobrotvorne svrhe - potrebni prijedlozi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
lejla_usa
Posts: 115
Joined: 07/12/2005 18:19

#1 Mogucnost donacije u dobrotvorne svrhe - potrebni prijedlozi

Post by lejla_usa »

Kompanija za koju radim nudi program kroz koji svi zaposleni mogu, u ime neke dobrotvorne organizacije, aplicirati za donaciju do $2,500. Ovaj program je otvoren dva puta godisnje i rok za aplikaciju je pocetkom septembra.

Nazalost, ne poznajem dovoljno dobro ovakve organizacije u Bosni, ali bih voljela aplicirati za ovu donaciju u ime neke nase organizacije koju bi mi neko od vas preporucio. Aplikacija ne znaci da ce donacija biti odobrena, ali vrijedi pokusati.

Molim sve koji znaju o nekoj organizaciji/programu koja zadovoljava sve kriterije opisane ispod da posalju prijedloge. Ukoliko bi nasli nesto sto se uklapa u ove kriterije, vise informacija ce mi takodje biti potrebno posto je aplikacija prilicno detaljna.

Prethodne odobrene donacije su raznolike i mislim da postoje sanse da se nekoj legitimnoj nasoj organizaciji ovo odobri. Donacije kao sto su novcana pomoc za bolesne osobe se ne bi kvalifikovale. Ovo je samo za registrovane legitimne programe/organizacije/klubove. Kriteriji i primjeri su navedni ispod.

Kratak opis… Mogu i prevesti ukoliko je potrebno:


“The Champion A Charity program was created to recognize and support charities that have special meaning to company employees. Through the program, company employees are invited to nominate and “champion” a charity to receive funding from company Foundation. Grants will be awarded to organizations for specific programs or projects and not for general operating support such as fundraising, office space or administrative expenses. Examples of eligible projects include, but are not limited to: a food pantry program; a project to take inner city youth on wilderness outings; community center classes such as ESL, parenting or job training; a childcare or tutoring program at a homeless shelter; an art museum’s community outreach program; exhibitions or classes at a public library; or a meal delivery program for senior citizens.

The Foundation is most likely to consider projects with modest budgets.The maximum grant an organization can apply for is $2,500. Funding recommendations will be made by an employee review committee. Grant decisions will be based on several factors including:

• The degree to which the organization’s work and project contribute to the community’s welfare
• Demonstrated ability of the organization and the project to address a community need
• Project effectiveness
• Project impact
• Fiscal responsibility of the organization
• The number of completed applications received and funds available”
mIRCerka
Posts: 28084
Joined: 20/08/2004 15:21
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2

Post by mIRCerka »

evo imas ove gigante sto sredise pare za Vikija...
http://srcezadjecufbih.tripod.com/

Hvala
lejla_usa
Posts: 115
Joined: 07/12/2005 18:19

#3

Post by lejla_usa »

Zar niko drugi nema bar jos koji prijedlog? :sad:
Post Reply