KO NE VJERUJE--NEK SE UVJERI--BUJRUM
- muha_sa
#1 KO NE VJERUJE--NEK SE UVJERI--BUJRUM
U toku agresije--u opkoljenom Sarajevu-prekršajno sam kažnjen zbog vožnje BICIKLA u pogrešnom smjeru--kreno na "Pivaru" po vodu i usput da nanu obiđem koja je /rahmet joj / živjela preko puta Viječnice-zapisao me policajac a sudija "odrezo"
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
Pričam raji i pišem im--ne vjeruju. Čuvam ovaj dokument da unucima pokažem.
EVO NA UVID:
- muha_sa
jesam-naravno--bilo je čini mi se-par kutija cigara-danas wrote:nego -- jes' platio kaznu...muha_sa wrote:bilo--plaho bilodanas wrote:ama lazes komsija
eno gore pise socijalisticka republika bosna i hercegovina... dje to ima?
-naružio sam sudiju i ismijo se ko nikad
- Drvosjeca iz Dejcica
E fakat svasta...
-
eh da mogu poslatit ti suze (od smijeha) one bi ti rekle sve
- muha_sa
lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjehDONY wrote:kud snajperista nespuca drota u olovku...muha_sa wrote:vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
-
muha_sa wrote:lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjehDONY wrote:kud snajperista nespuca drota u olovku...muha_sa wrote:vidjel moj DONY ?--rekoh ti ja da ću ti pokazat.
Biciklo puno karnistera--ja ko krepaština ispijena iz dežure--žena me po vodu poslala a drot-STOP---kuš VAAMOOO
ma ja ,ima i finih "sumnjaka"....ali daleko im kuca...
- muha_sa
šumnjak ko šumnjak--navuci mu armanija on osta šumnjakDONY wrote:muha_sa wrote:lopina se sakrio iza Viječnice snajper dero drito na kapiju bivše mi avlije---fini naki četnici--ne upucaše mi nanu a i ja preživjehDONY wrote: kud snajperista nespuca drota u olovku...
ma ja ,ima i finih "sumnjaka"....ali daleko im kuca...
-
Crni Muha
U onaj vakat ti neki kreten od usta otkid'o radi voznje bicikla u suprotnom smjeru Za lijeka mu zatrebalo
Pa ovo ne zna covjek bil' se smij'o al' plak'o
P.S. Potrazi li ikad tog drota i tog sudiju, da ih upitas za zdravlje?
U onaj vakat ti neki kreten od usta otkid'o radi voznje bicikla u suprotnom smjeru Za lijeka mu zatrebalo
- muha_sa
drota nisam al sam sudiju posjetio--kad sam ovo Rješenje dobio--Shoshana wrote:Crni Muha
Pokucam mu na vrata a on digo none na sto--briga ga što sam ja nočna bio---upitam ga jel on ovo presudio---čista obraza mi potvrdi---naružio sam ga malkice--čisto da se istresem a i reko sam mu da će mu se moji unuci smijat.
- muha_sa
ni meni ne vjeruju----moram uramit i na zid stavit---to sam onda sudiji obećoShoshana wrote:Ko rano rani - cijeli dan pospanHelem wrote:Shoshana zakasnila na temu.... Chudi me....
@Muha, ovo mi niko nece vjerovati kad budem pricala
-
Jel rekao: Ko te ucio voziti biciklo ? Dobro si prosao, mogli su ti oduzeti vozilo i vozacku