Zrinjski zasluženo osvojio naslov prvaka premier lige

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
puko ko kokica

#1 Zrinjski zasluženo osvojio naslov prvaka premier lige

Post by puko ko kokica »

Svaka čast igračima Zrinjskog za osvojeni naslov...
Nije mogao ljepši poklon klubu i navijačima za 100 godina postojanja kluba nego da se osvoji titula :-D

Samo tako dalje nastavite...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Image
Prince

#3 Re: Zrinjski zasluženo osvojio naslov prvaka premier lige

Post by Prince »

puko ko kokica wrote:Svaka čast igračima Zrinjskog za osvojeni naslov...
Nije mogao ljepši poklon klubu i navijačima za 100 godina postojanja kluba nego da se osvoji titula :-D

Yebalo te njihovih 100 godina, 50 od toga nisu postojali, ali su tako dobro plasirali laž da sad svi normalno upotrebaljavaju to kao činjenicu. Serem se i na Zrinjski i na njihovih 100 godina.
aris_angel1s

#4 Re: Zrinjski zasluženo osvojio naslov prvaka premier lige

Post by aris_angel1s »

puko ko kokica wrote:Svaka čast igračima Zrinjskog za osvojeni naslov...

Cestitam Zrinskom na tituli prvaka Bosne i Hercegovine,samo mi nije jasno gdje se takmicio u ovih zadnjih kako kazes sto godina postojanja. :D
AjvazDedo

Post by AjvazDedo »

Svinjski je supalj klub, jebo njihovih jedva 10 a kamol 100 god. :lol:
Pmusa

Post by Pmusa »

Moze li mi neko pojasniti zasto se taj Zrinjski toliko mrzi.
Da li zbog sportskih uspjeha ili je nesto drugo posrjedi?
Prince

Post by Prince »

Ko spominje sportske uspjehe, objasni mi tih 100 godina. Zbog čega se konstantno ponavlja ta laž? Vidim da na kraju ima efekta, i sami ste sebe ubijedili, a kamoli nekog ko ne zna. Samo ne vidim razloga...
Pmusa

Post by Pmusa »

Ma pusti ti 100 godina kakve to veze ima sa osvajanjem sampionata.ne dodjeljuje se prvo mjesto onome ko ima 100 godisnju tradiciju nego onome ko ima najvise bodova.
mostarac

Post by mostarac »

halo bola vidite li nick u covjeka. On sam za sebe govori.

Nego ja bi nesto drugo rekao:

katolicanstvo

Oče naš, koji si na nebesima,
da se sveti Ime Tvoje,
da dođe Velež u Premier Ligu,
da bude volja Tvoja i na fudbalskom terenu kao i na nebu.
Djevice Marijo ti koja jesi na nebesu
blagoslovi svoje najdraze u crvenom dresu!
amen!

==========================================
pravoslavlje

Spasi gospode, Velez moj i Crvenu Armiju moju i sve rodjene moje,
i duhovnog oca moga Presvetog Dusana Bajevica
i sve Rodjene.
Na kraju krajeva prvi Rodjeni su bili pravoslavni - tvoja najdraza raja.

Amen!

===========================================

islam

Elhamdulillahi rabil alemin.
Daj Allahu milostivi nama pobjedu
I podari dzennet svakom Velezovom igracu
i svakom navijacu Red Army-ja
koji ode na sljedece 2 utakmice i navija 90 minuta, ko pravi musliman.

Amin!

-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------

ateizam

Neka Kakanj padne ko Prozor, a probijmo im odbranu kao Sutjesku i Neretvu.

DRUZE TITO I ZA KAKANJ BI TE JOS NESTO PITO:
"DA LI TI JE POGLED PONOSIT I GLEDAS PREMA GORE
ILI TI JE SPUSTEN DOLE PREMA NAMA
DA IZ PRVE RUKE VIDIS STA SU PAKAO I DRAMA"

POMOZI I TI TITO KLUBU KOJI TI JE OD SVIH OSTAO NAJVJERNIJI
SD-6

Post by SD-6 »

Partizan? :? :D
HZSA

Post by HZSA »

Zrinjski...100godina postojanja... :lol:

NA SILU STVORENI
NA SILU VOLJENI
JE*O VAS VELEZ
JE*U VAS SVI
A NAJVISE PITARI
Prince

Post by Prince »

Samo se ti uzdaj u Titu, pa ćeš ostati u Prvoj ligi Federacije.
mostarac

Post by mostarac »

Prince wrote:Samo se ti uzdaj u Titu, pa ćeš ostati u Prvoj ligi Federacije.
Mi dok smo se uzdali u Titu osvojili dva kupa i igrali u Evropi. Od kada smo se prestali uzdat u Titu pali smo kurcu za usi.
Skoro

Post by Skoro »

umro je mostar wrote: Mi dok smo se uzdali u Titu osvojili dva kupa i igrali u Evropi. Od kada smo se prestali uzdat u Titu pali smo ......
Ma nemoj tako, nego neka padne Kakanj i šta vas briga hoce li Jedinstvo kupovati ili nece! Je li tako?
Nego neki moji sto su bili u Visokom na tekmi kazu da je Bosna bila puno bolja od vas...
Skoro

Post by Skoro »

Pmusa wrote:Moze li mi neko pojasniti zasto se taj Zrinjski toliko mrzi.
Jasno i glasno
ZATO STO JE POLITICKI ZAMORAC A NE KLUB ILI TIM.....
A to da vas neko mrzi što ste nekakav jak tim tu pjesmu nećeš slušat jer vi nikada nećete biti tim - razumiješ
Jednostavno je kao 2 i 2
Niko ste i ništa uvijek bili, niko nikada za vas nije čuo, HDZ vas finansira (vaš vrli predsjednik za bht:' neko je htio da budemo prvaci ove godine i evo smo prvaci' - pitam Ko je htio? Jelavić....) i od kada ste u PL borite se za opstanak. Sada vam tajkuni upumpase pare i vi se digli kao da ste Real :?
Tipično strumfovski :lol: tako je i zeljo postao VELIKI klub :lol:
stidljiv

Post by stidljiv »

Zrinjski je prolazna furka ...isto kao i Leotar...Brotnjo i company...

Zna se ko su veliki klubovi...
Šandor

Post by Šandor »

stidljiv wrote:Zrinjski je prolazna furka ...isto kao i Leotar...Brotnjo i company...

Zna se ko su veliki klubovi...
Bog te cuo.
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

Zrinjski je potpuno zasluženo prvak BiH. Titula je čista ko suza.

a to da će Zrinjski propast, e pa nebi se složio.Mostar je uvijek bio grad nogometa, i mislim da će Mostar uvjek imati jak klub. ( velež ili zrinjski,vrijeme će pokazati, ako već nije pokazalo)

@Skoro- da je Zrinjski "politički zamorac" , jer da je tako nebi taj klub imao veću posjetu od želje i sarajeva :(
stidljiv

Post by stidljiv »

Ma koji Zrinjski...sta je to ???

Bruka je za ovu drzavu da jedan takav klub bude prvak drzave...nekad me je i stid sto sam bosanac...bas zbog ovog... :roll:
mostarac

Post by mostarac »

ero_sa_onog_svijeta wrote:Zrinjski je potpuno zasluženo prvak BiH. Titula je čista ko suza.

a to da će Zrinjski propast, e pa nebi se složio.Mostar je uvijek bio grad nogometa, i mislim da će Mostar uvjek imati jak klub. ( velež ili zrinjski,vrijeme će pokazati, ako već nije pokazalo)

@Skoro- da je Zrinjski "politički zamorac" , jer da je tako nebi taj klub imao veću posjetu od želje i sarajeva :(
DA, vrijeme ce pokazati da je Velez jedini mostarski klub, a u prosloj sezoni ste sve skupa imali posjetu ko Velez na jednom gostovanju. Kad se iduce godine budete borili za opstanak bice isto. A jacina kluba se ne mjeri samo rezultatom nego i navijacima a Red Army je pokazao da je za Ultrase nedosanjani san koji se nikad nece ostvariti. Nas u Gabelu ode vise nego vas u Trebinje na posljednje gostovanje sezone kad je politicki abortus postao prvak.
Pmusa

Post by Pmusa »

Skoro wrote:
Pmusa wrote:Moze li mi neko pojasniti zasto se taj Zrinjski toliko mrzi.
Jasno i glasno
ZATO STO JE POLITICKI ZAMORAC A NE KLUB ILI TIM.....
A to da vas neko mrzi što ste nekakav jak tim tu pjesmu nećeš slušat jer vi nikada nećete biti tim - razumiješ
Jednostavno je kao 2 i 2
Niko ste i ništa uvijek bili, niko nikada za vas nije čuo, HDZ vas finansira (vaš vrli predsjednik za bht:' neko je htio da budemo prvaci ove godine i evo smo prvaci' - pitam Ko je htio? Jelavić....) i od kada ste u PL borite se za opstanak. Sada vam tajkuni upumpase pare i vi se digli kao da ste Real :?
Tipično strumfovski :lol: tako je i zeljo postao VELIKI klub :lol:
Jebo te i Zrinjski i HaDeZe sta si zapeo vi, vi jebli te oni.
Posto ja nisam u bosni slabo pratim to loptanje pa sam samo pitao.
A zbog mi ,vi oni treba profesionalno bavljenje loptom zabranit na prostorima BiH.Dozvolit samo Shaban i Talashika lige.
Skoro

Post by Skoro »

Trazio si odgovor i dobio si ga!
Tim iz Z.Mostara je čisto politički tim. Da nije političke opredjeljenosti da se gura zrinjski bio bio ono što je uvijek i bio NULA, NEPOSTOJANJE.
Što se tiče zasluženosti titule samo ću reći da to i nije bilo teško uraditi kada kupite 7-8 najboljih igrača iz PL. Treba biti debil, ko Agim Nikolić, pa sa najboljim timom ne osvojiti titulu! Ipak, zapitajte se odakle pare da se kupuju ti igrači :?
Treće, što se tiče posjete tu bi se možda i složio, mada je u pitanju samo ova sezona kada vi ostvarujete vas san (da neko čuje za vas!) a mi smo imali hiljadu i jedan problem! Na tv kažu da je na vašoj zadnjoj utakmici bilo 11.000, što je LAŽ!!!! NEMA ŠANSE! Ako je na stadionu bilo više od 6-7.000 evo glave! Dajte slike pa neka se vidi koliko je bilo! Da je bilo 11.000 stadion bio bio skoro pun a ne samo da nije bio nego nije bio ni napola!!! Nego to se tako napuhuje, mora malo da ispadne...I još je svaki ultras dobio baklju pa se poredali po ogradi i osta istok prazan :lol: Smiješni ste pravo :lol:
mostarac

Post by mostarac »

05.03.2005 @ 00:05:00
BiH: Utvrđena raspodjela dobiti telekoma, pošti i Zračne luke Sarajevo

Vlada Federacije BiH usvojila je Odluku o raspodjeli dobiti tvrtki telekoma, pošti i Međunarodne zračne luke Sarajevo, te će Hrvatske telekomunikacije d.o.o. Mostar, Hrvatske pošte d.o.o Mostar, Zračna luka Sarajevo...

...BH Telecom d.d. Sarajevo i Pošta d.o.o. Sarajevo, po godišnjem obračunu i utvrđenoj dobiti za prošlu godinu izdvojiti 93,8 milijuna maraka kao dio dobiti koji pripada većinskom vlasniku kapitala, piše današnji Večernji list.

Navedena gospodarska društva dužna su uplatiti novac na jedinstven račun Riznice federalnoga proračuna, a najveći iznos plaća BH Telecom (oko 91 milijun maraka), dok sarajevska zračna luka i BH Pošta izdvajaju po milijun maraka.
Hrvatske telekomunikacije Mostar dužne su, pak, platiti 630.000, a Hrvatske pošte Mostar 126.000 maraka. Dio tih sredstava, kako je pojašnjeno iz federalne Vlade, bit će iskorišten za deponiranje i namjensko oročavanje za davanje kolaterala i jamstava po osnovi ugovora o kreditu, saniranju i leasingu između tvrtki AIR Bosna i Hypo Alpe-Adria-Bank.

(Bljesak/VL)

Evo odakle dolazi lova. Gdje je ostatak love HT Mostar dok BH Telecom ispalcuje penzije? Naravno u Hinjskom, Izvidjacu iz Ljubuskog i kosarkasima Sirokog. Sve je jasno kao dan kako funkcionise ovo sve. Da ne govorim da lova od Aluminija isto tako ide u kantonalnu kasu koja je opet podeljena na dva pa razumijemo odakle lova.
A380

Post by A380 »

umro je mostar wrote:Evo odakle dolazi lova. Gdje je ostatak love HT Mostar dok BH Telecom ispalcuje penzije? Naravno u Hinjskom, Izvidjacu iz Ljubuskog i kosarkasima Sirokog. Sve je jasno kao dan kako funkcionise ovo sve. Da ne govorim da lova od Aluminija isto tako ide u kantonalnu kasu koja je opet podeljena na dva pa razumijemo odakle lova.
jel to znaci da se bosnjaci pocinju zalagati za decentralizaciju :?
Post Reply