Pa koliko se sjecam Zeljo i jeste strpao Zrinjskom na Grbavici za razliku od komsijaIsabell wrote:hrasno38 wrote:Bilo je ok 5000 gledalaca i Zrinjski je zaista osramotio BH fudbal i samog sebe. Sto je neko ranije napisao ono sto je Zeljo radio nekoliko sezona i podizao rejting BH fudbala sad ga unistise ovi jadovi od klubova na celu sa savezom. I Zeljo i Sarajevo bi ovim amaterima strpali po 5 komada i to zmireci.halo wrote: Pa to nije normalno nemogu da vjerujem jel bio pun stadion
Ha ha ha ha strpali bi Zrinjskom da ste mogli.....
Zrinjski ispada, ha ha ha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
No_Comment
Ja mislim da je najveca bruka napisati ovako neshto kao shto si ti napisao...fyshek wrote:Stvarno je sramota i bruka čitati ove threadove. Pa kako vas nije stid. Jučer se osramotila BiH i njen nogomet. Ja sam iz Mostara i do '91 g. sam bio na skoro svim utakmicama onoga Veleža. Danas, iskreno, jebe me se i za Velež i za Zrinjski. Lopovi i jedni i drugi. Na stadion ne bi pustio nikoga. Dao bih djeci da se igraju. Jebo vas što žugate ono ruglo od stadiona. Nije se renovirao od 85.
Krivo mi je samo kad čitam ove postove, kako samo jedva ljudi dočekaju da pljuju jedan po drugome. Pa samo budale i glupani mogu pratiti ovu našu kozju ligu i uživiti se u nju do te mjere da ovako pljuju. Pa kao da i ŽEljo i Sarajevo nisu krali, kao što je to Zrinjski?! Kao da današnji, tzv. Velež ne bi igrao pod Bijelim Brijegom da lokalnim političarima nije u interesu da tako ne bude?! Zar opet isti tzv. Velež ne bi igrao u tzv. Premijer ligi da poštenjaci sa istočne strane ne peru pare kroz njih. A budale navijaju! Jučer smo se mi obrukali svi koji znamo sve, a šutimo.
Onome što pljuje po Aluminijskom, dođi tamo pa se uvjeri tko tamo radi i kako radi. Upitaj one što su "otjerani" gdje su bili '94. kad ih se zvalo na odluku da li će raditi za male pare ili će u certifikatima otkupiti radno mjesto. Moj komšija Zijo, što na anodama radi, ti može biti kontakt osoba ako te zanima. Usput, jebo te i Zrinjski i Velež!!!
Molim da mi ostali oproste na riječniku, ali najviše me ljute licemjerna netolerancija i kvazi patriotizam!
Sada odjednom ovo je poraz i bruka za Bih fudbal...a da je Zrinski ishao dalje to bi bio povjesni uspjeh Hrvatskoga nogometa...
Sada su i Velez i Zrinski lopovi hm hm... ne znam samo ko igra na tudjemu stadionu....
He he sada je i stadion pod bjelim brijegom ruglo od stadiona
Sada je i veliki slavni Velez postao takozvani...shta cesh nema stogodishnju tradiciju...
Shto se tice Aluminijskog...ma jashta bivshi radnici Boshnjaci i Srbi nisu htjeli da rade za malu lovu pa se pocistili sami
Ja ubleha ....
!
-
fyshek
Stvarno se treba biti "pametan" i ovaj današnji tzv. Velež identificirati sa onim predratnim. Bolan, ne zaslužuju ni jedan ni drugi klub koristiti wc onog predratnog kluba. I jednima i drugima treba motiku u ruke i kopati! Ne razumijem ljude koji navijaju za ove klubove i za ovakav nogomet. Sadašnji Velež je isto sranje kao što i Zrinjski. Jebo ja tradiciju koju propagiraju oba ova kluba. Već sam jednom, prije Dudelanga, rekao, Velež je umro kad su Tuce, Jurić, Kajtaz,... otišli. Može oživjeti jedino ako se oni vrate i pometu žohare.No_Comment wrote:Ja mislim da je najveca bruka napisati ovako neshto kao shto si ti napisao...fyshek wrote:Stvarno je sramota i bruka čitati ove threadove. Pa kako vas nije stid. Jučer se osramotila BiH i njen nogomet. Ja sam iz Mostara i do '91 g. sam bio na skoro svim utakmicama onoga Veleža. Danas, iskreno, jebe me se i za Velež i za Zrinjski. Lopovi i jedni i drugi. Na stadion ne bi pustio nikoga. Dao bih djeci da se igraju. Jebo vas što žugate ono ruglo od stadiona. Nije se renovirao od 85.
Krivo mi je samo kad čitam ove postove, kako samo jedva ljudi dočekaju da pljuju jedan po drugome. Pa samo budale i glupani mogu pratiti ovu našu kozju ligu i uživiti se u nju do te mjere da ovako pljuju. Pa kao da i ŽEljo i Sarajevo nisu krali, kao što je to Zrinjski?! Kao da današnji, tzv. Velež ne bi igrao pod Bijelim Brijegom da lokalnim političarima nije u interesu da tako ne bude?! Zar opet isti tzv. Velež ne bi igrao u tzv. Premijer ligi da poštenjaci sa istočne strane ne peru pare kroz njih. A budale navijaju! Jučer smo se mi obrukali svi koji znamo sve, a šutimo.
Onome što pljuje po Aluminijskom, dođi tamo pa se uvjeri tko tamo radi i kako radi. Upitaj one što su "otjerani" gdje su bili '94. kad ih se zvalo na odluku da li će raditi za male pare ili će u certifikatima otkupiti radno mjesto. Moj komšija Zijo, što na anodama radi, ti može biti kontakt osoba ako te zanima. Usput, jebo te i Zrinjski i Velež!!!
Molim da mi ostali oproste na riječniku, ali najviše me ljute licemjerna netolerancija i kvazi patriotizam!
Sada odjednom ovo je poraz i bruka za Bih fudbal...a da je Zrinski ishao dalje to bi bio povjesni uspjeh Hrvatskoga nogometa...![]()
Sada su i Velez i Zrinski lopovi hm hm... ne znam samo ko igra na tudjemu stadionu....
He he sada je i stadion pod bjelim brijegom ruglo od stadiona...pa mora biti ruglo kada su Velez i stadion pod bijelim brijegom cinili jednu cjelinu dushu i tijelo ...sada je samo ostalo tijelo bez dushe...vratite Velez pod bijeli brijeg ako mislite da tijelo ozivi opet...
Sada je i veliki slavni Velez postao takozvani...shta cesh nema stogodishnju tradiciju...![]()
Shto se tice Aluminijskog...ma jashta bivshi radnici Boshnjaci i Srbi nisu htjeli da rade za malu lovu pa se pocistili sami![]()
...a Hrvati vole da rade za malu lovu pa ostali...
![]()
Ja ubleha ....![]()
!
O čemu bola' pričaš, kakav bi to bio "povijesni uspjeh..." da je Zrinjski prošao?! Bolje je ispalo nego da je prošao pa da je Rapid viktorije igrao s njima i nabušio ih.
A što se tiče Aluminijskog, nisam branio, nego rekao samo da se argumentira. Ti pričaš pod rekla - kazala, dok bi ti ja mogao argumentirati. Vi što pljujete na njih mogli biste naći milijun drugih argumenata da oblatite najvećeg BH izvoznika, ali ste toliko glupi da se pijano držite tog jedinog kojeg evo 10 godina ne uspjevate pravno dokazati. No, tko će budalu naučit. Zato živi u svojim uvjerenjima, a ja u svojim.
-
*Unreal*
Kad smo vec kod Zrinjskog nisam mogao a da ne primjetim divni repertoar pjesama domacih navijaca, svidjele su mi se rime, imaju "ono nesto"
,
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
refren: Igraj Do Kraja x 24
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
svaka cast Tekstopiscu, mozda i uzme Davorina ove godine

Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
svaka cast Tekstopiscu, mozda i uzme Davorina ove godine
-
ero_sa_onog_svijeta
zanimljivo je oduševljenje "patriota" nakon ispadanja Zrinjskog.
-
ero_sa_onog_svijeta
ljubomora je gadna stvariumro je mostar wrote:Patriotizam je navijati protiv kluba sa takvim ugledom, tradicijom, navijacima (kojih uopste i nema)ero_sa_onog_svijeta wrote:zanimljivo je oduševljenje "patriota" nakon ispadanja Zrinjskog.
-
džetro
Mogao bih reći da potpuno pogrešno shvataš riječ "patriotizam", odnosno koristiš je samo onako kako tebi odgovara.umro je mostar wrote:Patriotizam je navijati protiv kluba sa takvim ugledom, tradicijom, navijacima (kojih uopste i nema)ero_sa_onog_svijeta wrote:zanimljivo je oduševljenje "patriota" nakon ispadanja Zrinjskog.
Ja nemam ništa protiv Veleža, kakav je da je, ali dopusti činjenicu da postoji i Zrinjski, kakav je da je. A opet, kakav je da je, trenutno je opet bolji od Veleža za dvije klase.
Ja sam prije rata navijao svim srcem za Velež i reprezentaciju Jugoslavije. Išao sam na SP u Italiji gledati utakmice prvog kruga.
Jeli po tebi bilo okej da sam navijao za reprezentaciju SR Jugoslavije na SP u Francuskoj ili na EP u Holandiji i Belgiji , jer se ta reprezentacija zove Jugoslavija? Naravno da nije, nije to ona Jugoslavija, to je bilo ostalo samo ime.
Jeli, analogno tome, okej da navijam za Velež? Jebiga, pogledaj malo i iz moje perspektive.
Naravno, prenategnuto je to sa tradicijom Zrinjskog od 100 godina, pola stvari oko Zrinjskog mora te živcirati, priznajem, ima oko kluba svakakvih seronja, ali opet...činjenica je da Zrinjski danas postoji i da je sada tako, a da je prije bilo onako. Jebiga, brate - za tebe i za mene je ovo istina, ma koliko je ti (ili ja) htio priznati ili ne.
Doduše,priznajem i ovo: nikada neću više onakvim srcem nikada ni za koga navijati kao što sam nekada za onaj Velež i za onu Jugu, to moram priznati i sebi i drugima. Bilo je to drugo vrijeme, drugačija perspektiva, veća država, ljepši grad, gledali smo svjetlije u budućnost, a sad smo mravi, mali mravi za gaženje. Svi skupa. I šta sad? Hoćemo li plakati ili shvatiti da je realnost ovo što živimo danas.
P.S.
Zrinjski je prošle godine bio najbolji, pogurali su možda koju utakmicu, ali su imali najbolji sastav. Toliko da su na kraju pustili četiri utakmice u gostima. To je kredit za ovu sezonu. da igraju pet puta gore nego s Dudelangeom, opet neće biti ni blizu ispadanja.
A ovo oko stadiona, to sam već rekao, nit su krivi navijači, niti Velež niti Zrinjski. Krivi su političari, kojima je taj povratak Veleža vječiti argument pred izbore, da nam mažu oči i homogeniziraju raju.
-
PITARKA_SA
teska situacija pravo
dva dana od tuge nisam mogla izaci napolje
neznam,sta jos da kezem.....odoh sad ...smrc:( ...treba vremena da se preboli!

dva dana od tuge nisam mogla izaci napolje
neznam,sta jos da kezem.....odoh sad ...smrc:( ...treba vremena da se preboli!
- hrasno38
A izvini molim te koga bi ti stavio za selektora s obzirom da niko od poznatijih trenerskih imena niti razmislja o reprezentaciji.BECHO wrote:Citam u Avazu da je Baka preuzeo Zrinjski. Jos samo da se hoce halalit sa reprezentacijom, to bi mu bio potez decenije/desetljeca.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa mora biti iz Sarajevahrasno38 wrote:A izvini molim te koga bi ti stavio za selektora s obzirom da niko od poznatijih trenerskih imena niti razmislja o reprezentaciji.BECHO wrote:Citam u Avazu da je Baka preuzeo Zrinjski. Jos samo da se hoce halalit sa reprezentacijom, to bi mu bio potez decenije/desetljeca.
-
BECHO
Neko ko ce se iskljucivo fokusirati na preuzimanje trenerske odgovornosti u reprezentativnom timu. Sjediti na dvije stolice, trenirati dvije ekipe istovremeno, nikada nije bio dugorocni recept uspjeha neke od reprezentacija (bar koliko je meni poznato). Da se mene pita, ja bi kontaktirao Hunu Fazlica, koji jedan od najboljih taktickih strucnjaka i igrackih posrednika u njemackoj Bundesligi. Covjek je doveo hrvatskog Klasnica u Bremen, SiCG reprezentativca Krstajica, Francuza Ismaela koji danas igra za Bayern, malog Zidane-a iz Norveske a prosle sezone postao i prvak njemacke lige sa ekipom u zelenim dresovime. Hune ima veliko internacionalno iskustvo a njegova 'njemacka' reputacija i disciplinovanost je upravo ono sto treba nasem timu.hrasno38 wrote:A izvini molim te koga bi ti stavio za selektora s obzirom da niko od poznatijih trenerskih imena niti razmislja o reprezentaciji.BECHO wrote:Citam u Avazu da je Baka preuzeo Zrinjski. Jos samo da se hoce halalit sa reprezentacijom, to bi mu bio potez decenije/desetljeca.
- hrasno38
Ako cemo posteno Baka je sa ovom reperezentacijom postigao puno vise nego svi ostali selektori. E sad nije on kriv sto je okruzen raznoraznim bjelosvjetskim probisvjetima. I da dovedes Murinja isto bi ti bilo jer bi se tu muvali Pasalici, Usanovici i slicni. Sve dok drzava ne stane cvrsto iza sporta dzaba ti prica. A to sto bi Baka trenirao Zrinjski ne vidim uopste kao problematicno covjek se samo bavi svojom strukom isto kao i vecina nas sto gledam da zaradimo mimo posla koju marku sa strane.BECHO wrote:Neko ko ce se iskljucivo fokusirati na preuzimanje trenerske odgovornosti u reprezentativnom timu. Sjediti na dvije stolice, trenirati dvije ekipe istovremeno, nikada nije bio dugorocni recept uspjeha neke od reprezentacija (bar koliko je meni poznato). Da se mene pita, ja bi kontaktirao Hunu Fazlica, koji jedan od najboljih taktickih strucnjaka i igrackih posrednika u njemackoj Bundesligi. Covjek je doveo hrvatskog Klasnica u Bremen, SiCG reprezentativca Krstajica, Francuza Ismaela koji danas igra za Bayern, malog Zidane-a iz Norveske a prosle sezone postao i prvak njemacke lige sa ekipom u zelenim dresovime. Hune ima veliko internacionalno iskustvo a njegova 'njemacka' reputacija i disciplinovanost je upravo ono sto treba nasem timu.hrasno38 wrote:A izvini molim te koga bi ti stavio za selektora s obzirom da niko od poznatijih trenerskih imena niti razmislja o reprezentaciji.BECHO wrote:Citam u Avazu da je Baka preuzeo Zrinjski. Jos samo da se hoce halalit sa reprezentacijom, to bi mu bio potez decenije/desetljeca.
-
BECHO
U pravu si na neki nacin. Nemam ja nista protiv Bake ali ne vidim bas neku tajnu uspjeha u treniranju dvije ekipe odjednom. Mozda se varam ali uostalom vidicemo sve u ostatku kvalifikacionog ciklusa. ,)hrasno38 wrote:Ako cemo posteno Baka je sa ovom reperezentacijom postigao puno vise nego svi ostali selektori. E sad nije on kriv sto je okruzen raznoraznim bjelosvjetskim probisvjetima. I da dovedes Murinja isto bi ti bilo jer bi se tu muvali Pasalici, Usanovici i slicni. Sve dok drzava ne stane cvrsto iza sporta dzaba ti prica. A to sto bi Baka trenirao Zrinjski ne vidim uopste kao problematicno covjek se samo bavi svojom strukom isto kao i vecina nas sto gledam da zaradimo mimo posla koju marku sa strane.BECHO wrote:Neko ko ce se iskljucivo fokusirati na preuzimanje trenerske odgovornosti u reprezentativnom timu. Sjediti na dvije stolice, trenirati dvije ekipe istovremeno, nikada nije bio dugorocni recept uspjeha neke od reprezentacija (bar koliko je meni poznato). Da se mene pita, ja bi kontaktirao Hunu Fazlica, koji jedan od najboljih taktickih strucnjaka i igrackih posrednika u njemackoj Bundesligi. Covjek je doveo hrvatskog Klasnica u Bremen, SiCG reprezentativca Krstajica, Francuza Ismaela koji danas igra za Bayern, malog Zidane-a iz Norveske a prosle sezone postao i prvak njemacke lige sa ekipom u zelenim dresovime. Hune ima veliko internacionalno iskustvo a njegova 'njemacka' reputacija i disciplinovanost je upravo ono sto treba nasem timu.hrasno38 wrote: A izvini molim te koga bi ti stavio za selektora s obzirom da niko od poznatijih trenerskih imena niti razmislja o reprezentaciji.
- hrasno38
Umalo da se plasiramo je puno bolji rezultat od onoga "nema sanse da se plasiramo" kao sto je bilo svake kvalifikacije prije nego sto je on dosao. I tebi postavljam isto pitanje, koga bi ti za selektora.3per wrote:I sta je Bakina zasluga? Po cemu je on to bolji? Jesmo li se igdje kvalifikovali? Koji su njegovi rezultati?
"Umalo da se plasiramo" za mene nije rezultat.
-
PITARKA_SA
apsolutno se slazem i podrzavam tvoj prijedlogSkoro wrote:Bracu za selektora![]()
![]()
-
BlingBling
*Unreal* wrote:Kad smo vec kod Zrinjskog nisam mogao a da ne primjetim divni repertoar pjesama domacih navijaca, svidjele su mi se rime, imaju "ono nesto",
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Igraj Do Kraja
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale
Jebes Ostale