Zrinjski ispada, ha ha ha
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
džetro
Edine, kurcu sviraš. Jebo te više stadion pod B.B,najružniji stadion na svijetu - on je gradski, nit je Veležov, nit' je Zrinjskog, ali nije problem ni u Hrvatima ni Bošnjacima, problem je u političarima, koji koriste stadion i (ne)povratak za svoje ciljeve i huškanje raje jedne na druge. To bi ti trebalo biti jasno.No_Comment wrote:Prisvojili su pola Mostara i naselili sa ljudima koji sa Mostarom nemaju nikakve veze...Edin H. wrote:Ja ne znam cemu se radujete?
Pa ovo je sramota nasega fudbala.
Zrinjski je kao sampion u nasoj zemlji.
Ukrali su Velezu stadion pod bjelim brijegom...
Prisvojili su Aluminijski kombinat tj. oteli a njegove prijashnje radnike Boshnjacke i Srpske nacionalnosti najurili...
Taj isti kombinat finansira Zrinski...
Radujemo se zato shto lopovluk ne prolazi u Evropi...pa makar i od prvaka Luxemburga...
!![]()
![]()
![]()
![]()
Te priče o otimanju pričaj nekom drugom, jer dok su na vlasti dragi vezači zastava iz SDA i HDZ-a vazda će nam biti ovako (nema šta nam nisu oteli i uništili)...
Slažem se da je problem dubok, ali nisu ni Zrinjski, ni Široki, ni Žepče ništa posebni. Svaki naš klub je samo dobar vic. Čak i oni "slavni".
Budi sretan što ove godine ni Željo ni Sarajevo nisu ušli u Evropu, jer samo možemo nagađati kako bi oni prošli. Mi koji se sjećamo Želje, Veleža i Sarajeva iz 80-tih sada smo nažalost najtužniji ljudi na svijetu.
Ali, bila jednom jedna zemlja i u toj zemlji se nekad dobro igralo lopte.
Fudbal nam je u kurcu, svi smo u kurcu.
P.S
Mostarski Zrinjski je definitivno imao strašnu ekipu prošle godine i možda su "pogurali parama" koju utakmicu, ali su realno gledajući bili najbolji, milina ih bilo gledati. Ja sam otišao na stadion prvi put nakon 14 godina i pratio cijelu sezonu. Moram ti reći da netko tko pobijedi Sarajevo sa 2:0 i 3:2 pokazuje da je u tom trenutku nadmoćniji. I tako to bješe do prije mjesec i po. Onda dođe naš poznati usud - proda se sve što valja, osta pusta ledina. Ovo što je igralo jučer, e to ni sam ne znam koja je ekipa i koji su ono znalci - profesionalci. Sramota.
-
halo
Pa to nije normalno nemogu da vjerujem jel bio pun stadionmr_orange wrote:Nek neko sad kaze nesto o tome kako je Zeljo pobjedjivao amatere kad su stigli do treeg pretkola.
A sto se tice Zrinjskog, to ne da je bruka, nego trebaju sebi cune sjecnut sve do jednog. Cuj konobari im dali 4 gola?! Pa nisu u zadnjih 10 ukupno 4 gola dali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*Unreal*
Evo par komentara sa Bljesak.info

Veselko Čerkez, v.d službenog spikera na utakmici, par minuta prije kraja, nakon junačkih 0:0: "Pozdravimo svi igraće Zrinjskoga, štovani gledatelji, slobodno možemo reći: Adieu, Dudelange, adieu, dobro nam došli dragi prijatelji iz Beča (???). "
A nakon nekoliko minuta - potop!
Ja odavno nisam vidio da je netko pojeo veće govno od njega.
Ovo neka mu bude (Bečka) škola
E sad jedan topao prijedlog simpatizerima i navijacima Zrinjskog:Moji ljudi,Ustase i normalni Hrvati,pa vidite li da vam s tim vjestackim klubom ne ide,pa opametite se,pa nastavite tamo gdje ste stali 1992-ge.Vjerujte kad smo zajedno prije rata mogli svi Mostarci(cijeli grad) voljeti Rodjene,to bi mogli i sad.Nego fino,raspustite Zrinjski
-
Skoro
Sarajevo je u prvoj utakmici igralo sa 7 juniora, 4 koji nikada nisu igrali jednu ligasku utakmicu, i pored toga im sudije nisu dale centra preci, svaku kontru su prekidale....navijacima policija nije dala da pridje stadionu...eto kao nije sigurno...džetro wrote: Moram ti reći da netko tko pobijedi Sarajevo sa 2:0 i 3:2 pokazuje da je u tom trenutku nadmoćniji. I tako to bješe do prije mjesec i po. Onda dođe naš poznati usud - proda se sve što valja, osta pusta ledina. Ovo što je igralo jučer, e to ni sam ne znam koja je ekipa i koji su ono znalci - profesionalci. Sramota.
Drugu utakmicu ste mogli gledati na TV-u, sve ste mogli vidjeti, Novo Panic (izmislio prekrsaj na 16 m) + Zukic i Raca (poklonili im 3 gol) ... pa tako mozes barcu pobjediti...
Nego ovo sa luxsemburzanima je ispalo SJAJNO, mislim, glede športa..
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Pa dobro jarane majku mu mozes li ikada reci "Da pobjedili su nas jel su bili bolji". Drugu utakmicu nije sjebao Novo Panic nego ste je prodali ali nemate muda to da priznate isto kao i sto je Zeljo prodao Zepcu. Zrinjski je prosle godine bio najbolji, imao najboljeg strijelca i ok mozda i jeste ponesto kupio ali je na kraju imao bruku vise bodova nego ostali.Skoro wrote:Sarajevo je u prvoj utakmici igralo sa 7 juniora, 4 koji nikada nisu igrali jednu ligasku utakmicu, i pored toga im sudije nisu dale centra preci, svaku kontru su prekidale....navijacima policija nije dala da pridje stadionu...eto kao nije sigurno...džetro wrote: Moram ti reći da netko tko pobijedi Sarajevo sa 2:0 i 3:2 pokazuje da je u tom trenutku nadmoćniji. I tako to bješe do prije mjesec i po. Onda dođe naš poznati usud - proda se sve što valja, osta pusta ledina. Ovo što je igralo jučer, e to ni sam ne znam koja je ekipa i koji su ono znalci - profesionalci. Sramota.
Drugu utakmicu ste mogli gledati na TV-u, sve ste mogli vidjeti, Novo Panic (izmislio prekrsaj na 16 m) + Zukic i Raca (poklonili im 3 gol) ... pa tako mozes barcu pobjediti...
Nego ovo sa luxsemburzanima je ispalo SJAJNO, mislim, glede športa..
I kako to bas uvijek da vama nedaju na stadion, da vas tuku ili vi tucete i to na kraju bude razlog poraza. Daj ba malo ipak vise realnosti i objektivnosti.
- hrasno38
Bilo je ok 5000 gledalaca i Zrinjski je zaista osramotio BH fudbal i samog sebe. Sto je neko ranije napisao ono sto je Zeljo radio nekoliko sezona i podizao rejting BH fudbala sad ga unistise ovi jadovi od klubova na celu sa savezom. I Zeljo i Sarajevo bi ovim amaterima strpali po 5 komada i to zmireci.halo wrote:Pa to nije normalno nemogu da vjerujem jel bio pun stadionmr_orange wrote:Nek neko sad kaze nesto o tome kako je Zeljo pobjedjivao amatere kad su stigli do treeg pretkola.
A sto se tice Zrinjskog, to ne da je bruka, nego trebaju sebi cune sjecnut sve do jednog. Cuj konobari im dali 4 gola?! Pa nisu u zadnjih 10 ukupno 4 gola dali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Skoro
Eto ti mi reci sta je objektivnost i realnost
Pa nismo mi supci kao vi da Hajduku dajemo bodove kako bi Sarajevo ostalo bez titule - nemojte svoju bolest nama prepisivati!
Za tvoju info. Musemic zamalo srcani nije dobio nekon te utakmice na Kosevu! Ako je bilo prodaje to je samo moglo biti preko Zukica, Race i Panica koji im je poklonio prekrsaj na 16 m!
A ti umjesto da meni svaku kontriras nekim svojim tumacenjima jednom konacno budi posten pa reci
PANIC JE U PRAVU, SVI STE VI KRIVO VIDJELI, BIO JE PREKRSAJ I TACKA! a nemoj mi supljirati - eto oni bili bolji, eto kako jedino vi....
Probaj jednom odgovoriti na konkretno pitanje.
A to za Mostar smo vec apsolvirali, nas 400 je doslo ne najavljeno, prosli smo sami kroz Z. Mostar, pred samim stadionom smo se marisali sa njima i tu nas policija zaustavlja i sprecava da udjemo u stadion - bio dole, sve vidio, tukao se...
P.S: Sta bi para dao da sada vidim facu njihovog direktora sto je izjavio na bht-u: 'neko je htio da mi ove godine budemo prvaci pa smo to i ostvarili!'
Pa nismo mi supci kao vi da Hajduku dajemo bodove kako bi Sarajevo ostalo bez titule - nemojte svoju bolest nama prepisivati!
Za tvoju info. Musemic zamalo srcani nije dobio nekon te utakmice na Kosevu! Ako je bilo prodaje to je samo moglo biti preko Zukica, Race i Panica koji im je poklonio prekrsaj na 16 m!
A ti umjesto da meni svaku kontriras nekim svojim tumacenjima jednom konacno budi posten pa reci
PANIC JE U PRAVU, SVI STE VI KRIVO VIDJELI, BIO JE PREKRSAJ I TACKA! a nemoj mi supljirati - eto oni bili bolji, eto kako jedino vi....
A to za Mostar smo vec apsolvirali, nas 400 je doslo ne najavljeno, prosli smo sami kroz Z. Mostar, pred samim stadionom smo se marisali sa njima i tu nas policija zaustavlja i sprecava da udjemo u stadion - bio dole, sve vidio, tukao se...
P.S: Sta bi para dao da sada vidim facu njihovog direktora sto je izjavio na bht-u: 'neko je htio da mi ove godine budemo prvaci pa smo to i ostvarili!'
-
fyshek
Stvarno je sramota i bruka čitati ove threadove. Pa kako vas nije stid. Jučer se osramotila BiH i njen nogomet. Ja sam iz Mostara i do '91 g. sam bio na skoro svim utakmicama onoga Veleža. Danas, iskreno, jebe me se i za Velež i za Zrinjski. Lopovi i jedni i drugi. Na stadion ne bi pustio nikoga. Dao bih djeci da se igraju. Jebo vas što žugate ono ruglo od stadiona. Nije se renovirao od 85.
Krivo mi je samo kad čitam ove postove, kako samo jedva ljudi dočekaju da pljuju jedan po drugome. Pa samo budale i glupani mogu pratiti ovu našu kozju ligu i uživiti se u nju do te mjere da ovako pljuju. Pa kao da i ŽEljo i Sarajevo nisu krali, kao što je to Zrinjski?! Kao da današnji, tzv. Velež ne bi igrao pod Bijelim Brijegom da lokalnim političarima nije u interesu da tako ne bude?! Zar opet isti tzv. Velež ne bi igrao u tzv. Premijer ligi da poštenjaci sa istočne strane ne peru pare kroz njih. A budale navijaju! Jučer smo se mi obrukali svi koji znamo sve, a šutimo.
Onome što pljuje po Aluminijskom, dođi tamo pa se uvjeri tko tamo radi i kako radi. Upitaj one što su "otjerani" gdje su bili '94. kad ih se zvalo na odluku da li će raditi za male pare ili će u certifikatima otkupiti radno mjesto. Moj komšija Zijo, što na anodama radi, ti može biti kontakt osoba ako te zanima. Usput, jebo te i Zrinjski i Velež!!!
Molim da mi ostali oproste na riječniku, ali najviše me ljute licemjerna netolerancija i kvazi patriotizam!
Krivo mi je samo kad čitam ove postove, kako samo jedva ljudi dočekaju da pljuju jedan po drugome. Pa samo budale i glupani mogu pratiti ovu našu kozju ligu i uživiti se u nju do te mjere da ovako pljuju. Pa kao da i ŽEljo i Sarajevo nisu krali, kao što je to Zrinjski?! Kao da današnji, tzv. Velež ne bi igrao pod Bijelim Brijegom da lokalnim političarima nije u interesu da tako ne bude?! Zar opet isti tzv. Velež ne bi igrao u tzv. Premijer ligi da poštenjaci sa istočne strane ne peru pare kroz njih. A budale navijaju! Jučer smo se mi obrukali svi koji znamo sve, a šutimo.
Onome što pljuje po Aluminijskom, dođi tamo pa se uvjeri tko tamo radi i kako radi. Upitaj one što su "otjerani" gdje su bili '94. kad ih se zvalo na odluku da li će raditi za male pare ili će u certifikatima otkupiti radno mjesto. Moj komšija Zijo, što na anodama radi, ti može biti kontakt osoba ako te zanima. Usput, jebo te i Zrinjski i Velež!!!
Molim da mi ostali oproste na riječniku, ali najviše me ljute licemjerna netolerancija i kvazi patriotizam!
-
gavrilo
ovaj je dobar ...*Unreal* wrote:E sad jedan topao prijedlog simpatizerima i navijacima Zrinjskog:Moji ljudi,Ustase i normalni Hrvati,pa vidite li da vam s tim vjestackim klubom ne ide,pa opametite se,pa nastavite tamo gdje ste stali 1992-ge.Vjerujte kad smo zajedno prije rata mogli svi Mostarci(cijeli grad) voljeti Rodjene,to bi mogli i sad.Nego fino,raspustite Zrinjski
- hrasno38
DSzaba je tebi objasnjavati neke stvari. DOBRO VI STE NAJCISTIJI, NAJBOLJI, NAJLJEPSI I SVE NAJ KLUB U BIH I VAS NIKO RADI TOGA NE VOLI. ALI IMA SAMO JEDNA STVAR:" NISTE ZELJU DOBILI 5 GODINA A TU NEMA STELA PA SAMIM TIM VISE NISTE NAJ". I ZATEBE VRIJEDI ISTO KAO I ZA HZSA IDI U HLADOVINU DA TI SE NE UPALE BUBULJICE.Skoro wrote:Eto ti mi reci sta je objektivnost i realnost
-
Skoro
Kvaris temu jadan, nije tema Levski vec zrinjskihrasno38 wrote: DSzaba je tebi objasnjavati neke stvari. DOBRO VI STE NAJCISTIJI, NAJBOLJI, NAJLJEPSI I SVE NAJ KLUB U BIH I VAS NIKO RADI TOGA NE VOLI. ALI IMA SAMO JEDNA STVAR:" NISTE ZELJU DOBILI 5 GODINA A TU NEMA STELA PA SAMIM TIM VISE NISTE NAJ". I ZATEBE VRIJEDI ISTO KAO I ZA HZSA IDI U HLADOVINU DA TI SE NE UPALE BUBULJICE.
To za 5 god, pa dobro gdje ste bili do 2000.? Uzimali smo vas i tamo i vamo niste nas za 5 godina 2 puta pobjedili. Jadan ne bio sta ces pricati poslije oktobra - bice eto jednom ste nas pobijedili, a prije toga niste 5
P.S. evo bas maloprije gledam tekmu sa pocetka osamdesetih, na Kosevu oko 30.000, u prvom timu pet reprezentativaca bivse (Paja, Pape, Hadzija...) i nesto razmisljam o velikom zelji
-
dietrich
evo ti pa razmisljajSkoro wrote:Kvaris temu jadan, nije tema Levski vec zrinjskihrasno38 wrote: DSzaba je tebi objasnjavati neke stvari. DOBRO VI STE NAJCISTIJI, NAJBOLJI, NAJLJEPSI I SVE NAJ KLUB U BIH I VAS NIKO RADI TOGA NE VOLI. ALI IMA SAMO JEDNA STVAR:" NISTE ZELJU DOBILI 5 GODINA A TU NEMA STELA PA SAMIM TIM VISE NISTE NAJ". I ZATEBE VRIJEDI ISTO KAO I ZA HZSA IDI U HLADOVINU DA TI SE NE UPALE BUBULJICE.![]()
To za 5 god, pa dobro gdje ste bili do 2000.? Uzimali smo vas i tamo i vamo niste nas za 5 godina 2 puta pobjedili. Jadan ne bio sta ces pricati poslije oktobra - bice eto jednom ste nas pobijedili, a prije toga niste 5Bice vama opet dudelange
![]()
P.S. evo bas maloprije gledam tekmu sa pocetka osamdesetih, na Kosevu oko 30.000, u prvom timu pet reprezentativaca bivse (Paja, Pape, Hadzija...) i nesto razmisljam o velikom zelji

- hrasno38
Kad me vec vuces za jezik:Skoro wrote:Kvaris temu jadan, nije tema Levski vec zrinjskihrasno38 wrote: DSzaba je tebi objasnjavati neke stvari. DOBRO VI STE NAJCISTIJI, NAJBOLJI, NAJLJEPSI I SVE NAJ KLUB U BIH I VAS NIKO RADI TOGA NE VOLI. ALI IMA SAMO JEDNA STVAR:" NISTE ZELJU DOBILI 5 GODINA A TU NEMA STELA PA SAMIM TIM VISE NISTE NAJ". I ZATEBE VRIJEDI ISTO KAO I ZA HZSA IDI U HLADOVINU DA TI SE NE UPALE BUBULJICE.![]()
To za 5 god, pa dobro gdje ste bili do 2000.? Uzimali smo vas i tamo i vamo niste nas za 5 godina 2 puta pobjedili. Jadan ne bio sta ces pricati poslije oktobra - bice eto jednom ste nas pobijedili, a prije toga niste 5Bice vama opet dudelange
![]()
Sezone od 80-90: 9 pobjeda Zelje 7 nerjesenih i 4 pobjede Sarajeva (34:22) gol razlika za Zelju.
Sezone od 90-00: 3 pobjede Zelje 6 nerijesenih i 6 pobjeda Sarajeva (13:23) u korist Sarajeva i Zubanovic u zadnjoj minuti 97/98 i naravno titula.Tu su i dvije pobjede na penale 90/91 nakon 0:0 i 1:1.
Sezona 00-05: 5 pobjeda Zelje 5 nerjesenih i 0 pobjeda Sarajeva (14:7). O ovome je suvisno pricati.
A sto se tice te tekme pocetkom 80-tih da ne gledas mozda onu jedinu pobjedu u 5 godina od 80-85 od 2:1. Ej samo da znas tu smo vas razvaljivali sa svim tim reprezentativcima.
Nemoj se gadjati sa necim o cemu nisi dobro informisan i nemoj gledati samo ono sto tebi odgovara. A da naravnoi zaboravio sam i ukupni skor ova dva kluba: 31-28-25 naravno za Zelju. Rasti pa kad porastes javi se opet nekad.
-
Skoro
Ma jasta je, to ti Brkovic pisao statistiku. Hajde ne dudelangaj previse
Vi nas rasturali sa susicem, Pasicem i ostalim
ma pojma ti nemas. Tada se na grbavici igralo pred 7.000 ljudi
i ti mi nesto pricas
Uvijek ste za nas, i za citavu drzavu bili, mali, to cete i ostati - dzaba sve
A ta slika?
da nisu to mozda manijaci - jasta su, pola stadiona doslo da gleda Sirera i sam stadion
Naravno bilo je i onih koji navijaju za zelja! 
Vi nas rasturali sa susicem, Pasicem i ostalim
A ta slika?
da nisu to mozda manijaci - jasta su, pola stadiona doslo da gleda Sirera i sam stadion
- hrasno38
Hahaha kako pece i boli istina jelde. Otidji na hordezla.org pa pogledaj statistiku ako imas dobro zdravlje. Ne da smo vas pobjedjivali nego smo vas razvaljivali.Dvije pobjede od 4:1 jedna od 5:2 a vasa najveca je bila 2:0 i to sve u vrijeme strasnih asova sa Koseva samo sto su na drugoj strani bili malo zajebaniji asovi i malo zajebaniji Svabo. I nemoj me tjerati da ti izvlacim statistike gledalaca jer ces tek onda pasti na dupe i to direktno iz novinskih izvjestaja tih godina. Ma mali si ti isto kao i tvoj klub ali polako kad porastes skontaces da si uzalud trosio glas i zivce na pogresnoj straniSkoro wrote:Ma jasta je, to ti Brkovic pisao statistiku. Hajde ne dudelangaj previse
Vi nas rasturali sa susicem, Pasicem i ostalimma pojma ti nemas. Tada se na grbavici igralo pred 7.000 ljudi
i ti mi nesto pricas
A ta slika?
da nisu to mozda manijaci - jasta su, pola stadiona doslo da gleda Sirera
-
Skoro
Pa hajde izvadi tu statistiku da vidimo koliko se to ljudi okupljalo na grbavici prije rata! Pa to se ceka..
Kada smo kod asova pa medju 10 najboljih bh. igraca svih vremena 6 je iz Sarajeva a gdje ste vi ??? Osim i ?????
Susic, Hase, Pasic, Hadzibegic, Jozic.... trbali jos ko?.. Sljivo, braca Vujovic.... jos....?
de, suti bolan ne provaljuj se - vise smo sa slobodom utakmica odigrali nego sa vama, poslije Famosa i Leotara vi ste najpoznatiji drugoligas
Kada smo kod asova pa medju 10 najboljih bh. igraca svih vremena 6 je iz Sarajeva a gdje ste vi ??? Osim i ?????
Susic, Hase, Pasic, Hadzibegic, Jozic.... trbali jos ko?.. Sljivo, braca Vujovic.... jos....?
de, suti bolan ne provaljuj se - vise smo sa slobodom utakmica odigrali nego sa vama, poslije Famosa i Leotara vi ste najpoznatiji drugoligas
- Isabell
hrasno38 wrote:Bilo je ok 5000 gledalaca i Zrinjski je zaista osramotio BH fudbal i samog sebe. Sto je neko ranije napisao ono sto je Zeljo radio nekoliko sezona i podizao rejting BH fudbala sad ga unistise ovi jadovi od klubova na celu sa savezom. I Zeljo i Sarajevo bi ovim amaterima strpali po 5 komada i to zmireci.halo wrote:Pa to nije normalno nemogu da vjerujem jel bio pun stadionmr_orange wrote:Nek neko sad kaze nesto o tome kako je Zeljo pobjedjivao amatere kad su stigli do treeg pretkola.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha ha ha ha strpali bi Zrinjskom da ste mogli.....