Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
EmirTr

#1 Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by EmirTr »

Nedavno smo posjetili ZOO "Bambi" Hrasnica i prijatno smo iznenađeni kako i na koji način se vlasnici ophode i prema životinjama i prema svojim gostima, a naročito djeci koja ovdje imaju šansu da dožive pravi kontakt sa raznim životinjama na pravilan i zanimljiv način.

gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#3 Re: Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by gentoo »

S obzirom da je 9 od 10 tvojih upisa ustvari schill-anje Youtube kanala i klikova i ne doprinose bas konverzacijama.. Predlazem da na odgovarajucem poddforumu otvoris temu "EmirTr i njegov Youtube kanal" pa da tu stavljas sve ?
EmirTr

#4 Re: Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by EmirTr »

Ne postavljam na forum sve što snimam i trudim se da ne bude spamanja već da svaki video stoji u odgovarajućoj temi. Vjerujem da bi moderatori do sada reagovali ako sam gdje pogriješio. Naravno da se može i razviti konverzacija koju rijetko ko nastavlja na bazi mog prikaza određene teme. Ne vidim zašto je problem opisati slikom neku temu ako editor postova dozvoljava tu opciju i u pravilima foruma je jasno postavljeno uputstvo za ugrađivanje video i photo sadržaja. Naravno, potpuno mi je jasno da nekome mogu biti dosadan ili nezanimljiv, ali ne vjerujem da sam negdje spamao temu ili postavio video nevezan za temu. Tvoj prijedlog mi se ne dopada, ne smatram se toliko važnim da imam svoju zasebnu temu.
dixi5

#5 Re: Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by dixi5 »

Imam par pitanja pa bih volio da mi neko odgovori.

Prosle godine u zelji da negdje odemo i pogledamo, skontamo ovaj zoo. Onako odusevljeni krenemo prema Hrasnici kad corak, prva OGROMNA neugdonost put koji je toliko los da moras voziti 2km/h.

1. Zasto vlasnik ne moze barem jedan kamion necega nasuti? Zasto ne urede taj put? Sa milju-dvije-tri moze napraviti cudo. Ovako je obicno smece.

2. Kako izgleda uredan dolazak u taj zoo? Dosli, parkirali na zelenu povrsinu, blata ko u prici. Izasli, vidjeli 3 zivotinje, nigdje nikoga da uputi gdje, sta kako. Neuredno, nepregledno i za nikada vise ponoviti.

@EmirTr zasto nisi snimio prilazni put?
liyf

#6 Re: Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by liyf »

dixi5 wrote: 13/09/2024 12:17 Imam par pitanja pa bih volio da mi neko odgovori.

Prosle godine u zelji da negdje odemo i pogledamo, skontamo ovaj zoo. Onako odusevljeni krenemo prema Hrasnici kad corak, prva OGROMNA neugdonost put koji je toliko los da moras voziti 2km/h.

1. Zasto vlasnik ne moze barem jedan kamion necega nasuti? Zasto ne urede taj put? Sa milju-dvije-tri moze napraviti cudo. Ovako je obicno smece.

2. Kako izgleda uredan dolazak u taj zoo? Dosli, parkirali na zelenu povrsinu, blata ko u prici. Izasli, vidjeli 3 zivotinje, nigdje nikoga da uputi gdje, sta kako. Neuredno, nepregledno i za nikada vise ponoviti.

@EmirTr zasto nisi snimio prilazni put?
Zato što to vodi, koliko sam ja upućen, jedan momak koji to sve finansira iz svog džepa i kojem su donacije prijeko potrebne jer nema nikakvu pomoć od vlasti itd. Ulaz košta koliko god je ko u mogućnosti da plati, i taj prihod ide za hranu životinja i donekle održavanje zoo-a.
dixi5

#7 Re: Zoo "Bambi" Hrasnica, mjesto koje djeca obožavaju

Post by dixi5 »

Razumijem ja da to radi momak iz svojih sredstava, ali godinama je isto stanje koliko vidim. Takvo stanje ce ostati, jer ne vidim nikakav pomak, evo i na ovom videu.
Post Reply