Eh i tebe sad ne moras odmah na jutru sa crnjacima...Alfons Kauders wrote:samo se umrijeti mora...Drumer wrote:Osjetio sam ja to po nagalasku, al hajde mora se negdje zivjeti....FortunaBela wrote:Jok ba, to ti je u Čekrićićima....
Zongliranje shema.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Drumer
- Alfons Kauders
nit je jutro, nit je to crno... to je cinjenica...Drumer wrote:Eh i tebe sad ne moras odmah na jutru sa crnjacima...Alfons Kauders wrote:samo se umrijeti mora...Drumer wrote:Osjetio sam ja to po nagalasku, al hajde mora se negdje zivjeti....
-
FortunaBela
Jes vala, tako ti je i kod mene u Čekrćićima....Alfons Kauders wrote:nit je jutro, nit je to crno... to je cinjenica...Drumer wrote:Eh i tebe sad ne moras odmah na jutru sa crnjacima...Alfons Kauders wrote: samo se umrijeti mora...
-
vodolija_33
hajde, ne budi tako nekomunikativanDrumer wrote:I da ti kazem ne bi mi vjerovala..vodolija_33 wrote:Drumer,
kako ide žongliranje?
reci, bit će ti lakše
-
Drumer
Kako kome druze, ja malo prije usto tako da je meni jutro. A slazem se da je to za umiranje cinjenica al je crna brate....Alfons Kauders wrote:nit je jutro, nit je to crno... to je cinjenica...Drumer wrote:Eh i tebe sad ne moras odmah na jutru sa crnjacima...Alfons Kauders wrote: samo se umrijeti mora...
-
vodolija_33
ma ne interesuje me, samo ti pokušavam pomoći da izbaciš sav taj bijes iz sebe jer je bijes lošDrumer wrote:Sta te interesuje, koja vrsta zongliranja?vodolija_33 wrote:hajde, ne budi tako nekomunikativanDrumer wrote: I da ti kazem ne bi mi vjerovala..
reci, bit će ti lakše![]()
- Alfons Kauders
Kako kome druze, ja malo prije usto tako da je meni jutro. A slazem se da je to za umiranje cinjenica al je crna brate....[/quote]Drumer wrote: nit je jutro, nit je to crno... to je cinjenica...
dje bolan tek sad ustajes...
-
Drumer
Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...vodolija_33 wrote:ma ne interesuje me, samo ti pokušavam pomoći da izbaciš sav taj bijes iz sebe jer je bijes lošDrumer wrote:Sta te interesuje, koja vrsta zongliranja?vodolija_33 wrote: hajde, ne budi tako nekomunikativan
reci, bit će ti lakše![]()
- Alfons Kauders
Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...
-
Drumer
Ma ja cu samo da zavrsim sa svirkom i da idem kuci svojoj. Al ako bude majmuna koji se budu ponasali gadjacu ih svime sto mi padne pod ruku..Alfons Kauders wrote:Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...![]()
![]()
-
vodolija_33
Najteže je sebi priznati da imaš problem. Kada priznaš, onda je pola problema već riješeno....Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...
-
Drumer
Nemoj da ti bude tesko da priznas, evo i ja cu ti reci da imas problemvodolija_33 wrote:Najteže je sebi priznati da imaš problem. Kada priznaš, onda je pola problema već riješeno....Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...poslije toga samo lijekovi i redovna kontrola
- Alfons Kauders
da si makar gitarista, jednog mlatis gitarom, a drugog davis zicom...Drumer wrote:Ma ja cu samo da zavrsim sa svirkom i da idem kuci svojoj. Al ako bude majmuna koji se budu ponasali gadjacu ih svime sto mi padne pod ruku..Alfons Kauders wrote:Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...![]()
![]()
![]()
ovako, samo one minijaturne palije imas...
-
Drumer
Imaju druze cinele da se skinu pa bez upozorenja u glavu hahahaAlfons Kauders wrote:da si makar gitarista, jednog mlatis gitarom, a drugog davis zicom...Drumer wrote:Ma ja cu samo da zavrsim sa svirkom i da idem kuci svojoj. Al ako bude majmuna koji se budu ponasali gadjacu ih svime sto mi padne pod ruku..Alfons Kauders wrote: Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...![]()
![]()
![]()
- Alfons Kauders
hehehe ko onaj kinez u james bond filmovima sto baca sesireDrumer wrote:Imaju druze cinele da se skinu pa bez upozorenja u glavu hahahaAlfons Kauders wrote:da si makar gitarista, jednog mlatis gitarom, a drugog davis zicom...Drumer wrote: Ma ja cu samo da zavrsim sa svirkom i da idem kuci svojoj. Al ako bude majmuna koji se budu ponasali gadjacu ih svime sto mi padne pod ruku..![]()
- anais_nin
a gdje si ti za novu mali?Alfons Kauders wrote:Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...![]()
![]()
-
vodolija_33
hmmm, podvojena ličnost... zanimljivoDrumer wrote:Nemoj da ti bude tesko da priznas, evo i ja cu ti reci da imas problemvodolija_33 wrote:Najteže je sebi priznati da imaš problem. Kada priznaš, onda je pola problema već riješeno....Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...poslije toga samo lijekovi i redovna kontrola
![]()
-
Drumer
Jos i gore druze, samo ti mi nesto cesto spominjes te kineze i japance. Izgleda da si pravo kivan na njih iz nekog razloga...Alfons Kauders wrote:hehehe ko onaj kinez u james bond filmovima sto baca sesireDrumer wrote:Imaju druze cinele da se skinu pa bez upozorenja u glavu hahahaAlfons Kauders wrote: da si makar gitarista, jednog mlatis gitarom, a drugog davis zicom...
- Alfons Kauders
pojma nemam, mozda odem u sa, a mozda ostanem i ovdje, medjutim fakat ne znam gdje u tz da odem...anais_nin wrote:a gdje si ti za novu mali?Alfons Kauders wrote:Ma za Novu ima da ujedas, kad skocis s bine u raju i pocnes klat one hajvane zubima...Drumer wrote: Nisam znao da si psiholog, jer neznam od kuda ti da sam ja bijesan. Nema pjene na ustima a i nisam jos poceo ujedati. A ako pocnem nece biti dobro...![]()
![]()
hos bit gdje u komsiluku?
-
Drumer
Jel ti sad lakse kad si skontala da si potrojena licnost??vodolija_33 wrote:hmmm, podvojena ličnost... zanimljivoDrumer wrote:Nemoj da ti bude tesko da priznas, evo i ja cu ti reci da imas problemvodolija_33 wrote: Najteže je sebi priznati da imaš problem. Kada priznaš, onda je pola problema već riješeno....poslije toga samo lijekovi i redovna kontrola
![]()
- anais_nin
hoces ti da ja pocnem "pricati" po forumu?horns&drums wrote:Ana, ko je taj majstor,taj virtuoz hoces me upoznati?
- Alfons Kauders
Jos i gore druze, samo ti mi nesto cesto spominjes te kineze i japance. Izgleda da si pravo kivan na njih iz nekog razloga...Drumer wrote: hehehe ko onaj kinez u james bond filmovima sto baca sesire
kupio los divx player za 100 maraka...
ma jok ba, gotivim ja njih, jesu pomalo djidjani, al sto znaju napravit fotoaparat i ratovat to je cudo jedno...