ZOI - Sochi 2014

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#151 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Ma nesto sam procitao (mozda i negdje u komentarima neko bubno) da bi moglo svjetsko u HD.u biti pa zato pitam .. Najgore mi je sto sada nemam mogucnosti da postavim antenu pa da gledam preko dreamboxa pa cu se morati nekako snaci ako i bude slika ocajna kao i do sada
shalla

#152 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by shalla »

Mustang1 wrote:Jest off ali zna li se hoce li se to oko digitalizacije rijesiti do svjetskog i kakve su sanse da bar samo prvenstvo prenose u HD.u ?
Meni rece prijatelj koji radi na bht da ce sarajevo, mostar i ne mogu se sjetiti koji treci grad, 100% gledati svjetsko u hd-u, kaze maltene je vec sve spremno, samo dok prodju jos neka testiranja...
Ako laze on meni lazem i ja vama :-D

Sent from my HTC One
Objektivni navijac

#153 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Objektivni navijac »

Zviz wrote:Na onoj BiH olimpijci vise pisu o uspjehu Slovenije nego sta drugo - ko nije skonto nema te vise Juge. To ti ga isto dodje da na Danskoj strancii pisu o supjehu Svedske, Norveske i Islanda, hbet ga nekd je to sve bila Danska :roll:

E jedino su Austrijanci na svojoj pozvali na interviju Mazu - kojaja je sa malo slabijim njemackim slavila svoje zlato skupa u njihovoj kuci :D Nemogu austrijanci i slovenci jedi bez drugih - samo ih dijeli jezik nista vise.

Al ga Svindal skrati na interviju na Norveskoj TV 2 :D :D Da li ste razocarani rezultaton odgovor AHA To se moze reci. :D
Jedini ,ko ovdje nesto ne konta si vjerovatno ti :izet:
Porediti Skandinaviju sa Jugoslavijom je smijesno. Ocito slabo dolazis u domovinu. Jugoslavija itekako postoji,u kulturnom smislu,kao jedna regija istog naroda ,istog jezika,kulture,tradicije i nacina zivota. Skoro svi mi Bosni imamo rodbinu u ex-yu republikama,svi provodimo odredjeni dio godine u ex -yu ,neko preko odmora,neko poslom ( nase privrede su kompatibilne i povezane ),putovanjima. Slusamo ex-yu muziku,filmove kako prijasnje tako i aktuelne. TV emisije,stampa,sve je zajednicko . Jedemo istu hranu,iste proizvode.Jedino se za ovu nasu zajednicu sada koristi eufemizam 'regija' . Ogroman broj ljudi,u sportu podupire i bodri sportase iz drugih ex yu republika,to je trend,sve popularniji. A vidi se da nikad nisi bio u Sloveniji. Slovenci imaju izrazito odbojan stav prema svemu njemackom,maltene gadjenje ali su zato najveci 'Jugosloveni' veliki zakleti Slaveni ( kao sto i ime zemlje kaze ) i najveci jugonostalgicari !!
To je edan od razloga sto imam ogromne ,ogromne simpatije za fenomenalne nastupe slovenskih sportasa . Inace Slovenija je u prva tri mjesta na svijetu,po broju medalja u odnosu na broj stanovnika svih vremena,
kao i u broju medalja u odnosu na BDP-a :izet: :D
Cekamo sestu medalju,ako nista drugo u timskim skokovima :D Svakako,veselili smo se i Ivicinoj medalji ,steta sto mu guzovi nisu velicine sestrnih,ne sumnjamo da bionda medalja bila zlatna :D
insaneinthebrain

#154 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by insaneinthebrain »

:( :( :(

Plakalović nezadovoljan: Pao sam, polomio sam skiju i štap

http://sportsport.ba/zimski_sportovi/pl ... tap/124833

pozdravi sa plackonju uz pesmu

Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#155 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Zviz »

Objektivni navijac wrote:
Zviz wrote:Na onoj BiH olimpijci vise pisu o uspjehu Slovenije nego sta drugo - ko nije skonto nema te vise Juge. To ti ga isto dodje da na Danskoj strancii pisu o supjehu Svedske, Norveske i Islanda, hbet ga nekd je to sve bila Danska :roll:

E jedino su Austrijanci na svojoj pozvali na interviju Mazu - kojaja je sa malo slabijim njemackim slavila svoje zlato skupa u njihovoj kuci :D Nemogu austrijanci i slovenci jedi bez drugih - samo ih dijeli jezik nista vise.

Al ga Svindal skrati na interviju na Norveskoj TV 2 :D :D Da li ste razocarani rezultaton odgovor AHA To se moze reci. :D
Jedini ,ko ovdje nesto ne konta si vjerovatno ti :izet:
Porediti Skandinaviju sa Jugoslavijom je smijesno. Ocito slabo dolazis u domovinu. Jugoslavija itekako postoji,u kulturnom smislu,kao jedna regija istog naroda ,istog jezika,kulture,tradicije i nacina zivota. Skoro svi mi Bosni imamo rodbinu u ex-yu republikama,svi provodimo odredjeni dio godine u ex -yu ,neko preko odmora,neko poslom ( nase privrede su kompatibilne i povezane ),putovanjima. Slusamo ex-yu muziku,filmove kako prijasnje tako i aktuelne. TV emisije,stampa,sve je zajednicko . Jedemo istu hranu,iste proizvode.Jedino se za ovu nasu zajednicu sada koristi eufemizam 'regija' . Ogroman broj ljudi,u sportu podupire i bodri sportase iz drugih ex yu republika,to je trend,sve popularniji. A vidi se da nikad nisi bio u Sloveniji. Slovenci imaju izrazito odbojan stav prema svemu njemackom,maltene gadjenje ali su zato najveci 'Jugosloveni' veliki zakleti Slaveni ( kao sto i ime zemlje kaze ) i najveci jugonostalgicari !!
To je edan od razloga sto imam ogromne ,ogromne simpatije za fenomenalne nastupe slovenskih sportasa . Inace Slovenija je u prva tri mjesta na svijetu,po broju medalja u odnosu na broj stanovnika svih vremena,
kao i u broju medalja u odnosu na BDP-a :izet: :D
Cekamo sestu medalju,ako nista drugo u timskim skokovima :D Svakako,veselili smo se i Ivicinoj medalji ,steta sto mu guzovi nisu velicine sestrnih,ne sumnjamo da bionda medalja bila zlatna :D

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: Nisam se nikada tako slatko nasimjao - da nebi bila laz bila bi istina. Lupetas, nemas pojma o cemu pises - necu da trosim energiju da ti objasanjavam, ali su samo reci da kod slovenaca je germanska kultura na programu a ne balkanska - to sto prosjecan bosanceros ih svojata i ono ovo, to je kompleks jako poznat u bankanskom mentalitetu. Kavka Jugoslavija :lol: Bilo i proslo. Jebe se Slovencima za BiH, Hrvatskom i Srbijo. Sta je to? Stalo im je do BiH, HR i SRB kao sto je Danskoj stalo do tih drzava. Sto prije budes razumio bolje zate.
karanana

#156 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by karanana »

jebe se slovencima za ostatkom ex-yu. jebalo im se i prije 90. a kamoli sada. a to sto autobus slovenaca dodje pa se divi bas carsiji i cevapima i nakon toga odu u jablanicu na godisnjicu bitke na neretvi nista ne govori o njihovoj nostalgiji i jugoslovenstvu. vole doci i najest i nalokat se.
shalla

#157 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by shalla »

karanana wrote:jebe se slovencima za ostatkom ex-yu. jebalo im se i prije 90. a kamoli sada. a to sto autobus slovenaca dodje pa se divi bas carsiji i cevapima i nakon toga odu u jablanicu na godisnjicu bitke na neretvi nista ne govori o njihovoj nostalgiji i jugoslovenstvu. vole doci i najest i nalokat se.
Upravo tako. Moja stara prije rata radila za slovenacki ciciban, kaze vazda su bili isti, sa stavom "mi smo europljani a ne jugosloveni/balkanci"...

Btw moj kum i ja smo cudni, ja ih organski ne mogu, ne mogu njihove mrske poglede na granici kad putujem negdje ali i ja i on zestoko navijamo za njih u ovim zimskim sportovima, upravo sada idem kod njega da gledamo aBd uzimanje medalje u skokovima :-D

Sent from my HTC One
Mustang1

#158 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Planiraju li ovi na BHT pustiti skokove
It_is_a_Leclerc

#159 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by It_is_a_Leclerc »

Mustang1 wrote:Planiraju li ovi na BHT pustiti skokove
Magla :(
Šveđanin

#160 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Šveđanin »

Ufff holanđana.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Mustang1

#161 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Kakva magla ide takmicenje
Mustang1

#162 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Ostao Kasai za Japan zaostaju 12 bodova na trecoj poziciji za prvim .. Jbg mislio sam da ce moci ali tesko
spinel_

#163 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by spinel_ »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mustang1 wrote:Planiraju li ovi na BHT pustiti skokove
Magla :(
http://nutjob.eu/njtvx17.html
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#164 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Zviz »

Gledam na austriskom kecu, i komentator kaze, da je ocekivao Sloveniju u top3, cak i za zlato, ali izgleda danas im mrsko skakati...
It_is_a_Leclerc

#165 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by It_is_a_Leclerc »

Mustang1 wrote:Kakva magla ide takmicenje
Pola sata je kasnio početak zbog magle.
Mustang1

#166 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Ali kada je pocelo nije bilo na BHT.u .. Pisalo je na bht1 da je u 18:10 i nije pocelo tada dok je na rts.u pocelo tada ali odmah su ga zatamnili .. Na HRT.u ja gledam preko d3go
Na BHT su pustili reprizu :D
uglavnomja

#167 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by uglavnomja »

opet maza tozla :)
Arteta

#168 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Arteta »

Hoce li biti prijenos hokej meca Norveska-Rusija na BHT-u?
Mustang1

#169 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Ma kakvi .. Oni prenose jedan mec onaj u 6 sati :D
Arteta

#170 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Arteta »

Evo ima na HTV 2, nisu ga blokirali.
Mustang1

#171 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

Kod mene jesu .. Gledam na d3go
Mustang1

#172 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Mustang1 »

AL je ova publika na utakmicama Rusije katastrofa .. Pa isto pozoriste :D Valjda ce protiv Finske biti bolje
Objektivni navijac

#173 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Objektivni navijac »

Zviz wrote:Gledam na austriskom kecu, i komentator kaze, da je ocekivao Sloveniju u top3, cak i za zlato, ali izgleda danas im mrsko skakati...
Drz se ti degenericnih Danaca o ostalome nemas pojma :izet: :D
Slovenci su odrasli na Azri,Bijelom dugmetu ,Parnom valjku i Otpisanima. Jugosloveni do jaja. Smijesno raspravljati sa nekim ko je Sloveniju vidio samo na TV-U. No,da ne skrecemo sa teme ,danas su braca Slovenci podbacili u skokovima . No tu je uskocila Kraljica

Image
I naravno popularni Risovi sa svojim fanstasticnim nastupom i izborenim cetvrtfinalom

Image
Inace strijelac trecega gola za Sloveniju je bio jedan 'pravi German' imenom Sabahudin Kovacevic :izet: :D :D :D
Dobar je bio nastu Zane Novakovic,kada bi ona imala masera 24/7,postigla bi i bolje rezultate :D :D
uglavnomja

#174 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by uglavnomja »

ekstra zanimljiv veleslalom, ako zanemarimo ligety-a :thumbup:
Sarajevica

#175 Re: ZOI - Sochi 2014

Post by Sarajevica »

A vidi se da nikad nisi bio u Sloveniji. Slovenci imaju izrazito odbojan stav prema svemu njemackom,maltene gadjenje ali su zato najveci 'Jugosloveni' veliki zakleti Slaveni ( kao sto i ime zemlje kaze ) i najveci jugonostalgicari !!
A sta je bilo kad si se probudio?
Post Reply