Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako ne kontas, promil je jedinica za nivo alkohola u krvi, a procenat koliko procenata te jedinice, tako da je sve ispravno, imali toliko procenata promila.
Vidis kako mozemo svasta nauciti od klitorixovih novinara, kao onaj sto neki dan proglasi lika pedofilom a u clanku pise da se ne zna koliko je zrtva imala godina, novinari strucnjaci i vidovnjaci.
Vjerovatno ce mi i ovaj post biti obrisan cim pominjem njihove svete novinare.
Podsjeti me na vijest o nekom selu i Irskoj. Vukojebina neka bukvalno.
Doselio par u penziji, da provede stare dane tu. Oboje pedijatri bivši.
Neko u selu je shvatio da su pedofili, i tad je počela haranga. Razbijen prozori, paljenje auta, išarana vrata i fasada sa pozivima na linč pedofila i sl...
I ljudi na kraju odselili.
U nedjelju je iz saobraćaja isključeno čak 30 vozača jer su u krvi imali nedozvoljen procenat promila alkohola dok je sedam osoba ustanovljeno da nemaju položen vozački ispit.
Ove procente promila mi nismo učili ni u srednjoj školi ni na fakultetu. To neka nova matematika?
Ako cemo tjerati mak na konac, nije ispravno napisati alkohola u krvi. Zato sto nisu uzorak uzimali iz krvi vec iz daha etilometrom.
I zato sluzi.
markopd wrote: ↑18/09/2023 19:02
Da li neko zna da li je protupožarni aparat kod nas obavezna oprema za sve automobile ili samo za one koji imaju ugrađen plin?
Hvala puno.Da pitao sam za putničko vozilo,za dostavna sam znao.
Još jedno pitanje da li napukli retrovizor predstavlja problem na tehničkom pregledu ili kad zaustavlja policija?Znači ne da je baš razbijen,nego onako napukao dve tri linije na staklu,ali se uredno vidi na njega.
Registracija mi istece 3.11 Međutim necu biti u državi do negdje 7 (Naravno nece se auto voziti), da li je problem ako se zakasni par dana sa registracijom i da li imaju neki penali ? ASA Osiguranje u pitanju
xPaco1337 wrote: ↑25/09/2023 10:45
Registracija mi istece 3.11 Međutim necu biti u državi do negdje 7 (Naravno nece se auto voziti), da li je problem ako se zakasni par dana sa registracijom i da li imaju neki penali ? ASA Osiguranje u pitanju
Ako ne vozis nece biti problem, samo tad otidji pjeske a ne autom.
Mislim da ako prodje vise od mjesec dana da nije registrovan da treba vratiti tablice, za manje od toga ne treba.
Tako je, 30 dana imas rok za registraciju, naravno auto ne smijes voziti. Problem ce ti biti kako odraditi tehnicki, jer auto treba odvesti u stanicu t. pregleda a ti nisi registrovan
Tako je, rok je mjesec dana. A bolje se zapitaj kako ćeš otići na tehnički, jer ima baš dosta kamera koje čitaju registraciju, jedino ako ćeš zvati vučnu službu, ili možda skinut' tablice pa prođirat do tehničkog na rizik
Ja registrujem auto 15-20 dana ranije, sigurnije je, a ništa ti ne znači
xPaco1337 wrote: ↑25/09/2023 10:45
Skini tablice radi kamere
Stavi tablice na tehnickom
Skini tablice kad zavrsis tehnicki
I vrati se bez tablica
I ponovo stavi tablice