Znakovi koji upucuju na prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

mamica 31 wrote:khm, khm... a po cemu misite da se jedna 40-godisnjakinja ne moze nosit sa djevojkom od 20 godina :D
mudro zensko se moze sa svacim nositi :D nije to problem....samo pokusavamo reci da se ljudima i vezama desava "zivot" :D i da nekad kad su ljudi dugo zajedno ono sto nemas ti se momentalno moze uciniti privlacni(ji)m :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica 31 wrote:znas kakvu ja jaranicu imam od 39 godina :D na dupe da padnes :D
a ima djecu, vec po koncertima hodaju :oops: :D
mamice bojim se da cesto nije nimalo pitanje nivoa atraktivnosti :roll: u vise slucajeva za koje znam ljubavnice nisu mogle ni primirisati suprugama (ni po izgledu, ni po pameti, ni po karakteru) ali eto neki ON ipak poletio za tome nekom drugom :roll:
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

mamica 31 wrote:khm, khm... a po cemu misite da se jedna 40-godisnjakinja ne moze nosit sa djevojkom od 20 godina :D
E tu ima vise faktora. Ne govorim o samom kavlitetu osoba. Ponekad je dovoljno da ta 20-godisnjakinja govori sto ovaj od 40 odavno nije cuo od svoje supruge, a lijepo zvuci. Ne mora biti ni tacno, sto obicno i nije slucaj. Tacno je da se tu najcesce radi o seksualnom iskoristavanju, ali je tacno i da to ponekad funkcionise u praksi. Naravno, moze i drugi raspored spolova.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mamica 31 wrote:znas kakvu ja jaranicu imam od 39 godina :D na dupe da padnes :D
a ima djecu, vec po koncertima hodaju :oops: :D
hodam i ja po koncertima :D pa je mozda sretnem...ili bolje da je sretnem
kad su djeca na koncertu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

jugoistocnjak wrote: Ne govorim ja ovdje o tome k'o kome moze nabiti rogove, vec o tome da je tvoja taktika nacin kako se treba ponasati (bar tako ja mislim), ali isto tako ni to ne garantuje da nece doci do saranja. Naravno da treba zivjeti zivot, imati povjerenje i boriti se za svog partnera. U protivnom pravi se pakao prvo samom sebi, pa onda i svom partneru.
slazemo se :D ko lego kockice :D
anais_nin

Post by anais_nin »

rikardoreis wrote: hodam i ja po koncertima :D pa je mozda sretnem...ili bolje da je sretnem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hello mrs. robinson :lol:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

anais_nin wrote:
rikardoreis wrote: hodam i ja po koncertima :D pa je mozda sretnem...ili bolje da je sretnem

:lol: :lol:

kako ono ide ...ne mogu sad napisat melodiju te pjesmice iz filma..ev'pjevusim je :)
danas

Post by danas »

And here's to you, Mrs. Robinson,
Jesus loves you more than you will know.
God bless you, please, Mrs. Robinson.
Heaven holds a place for those who pray,
Hey, hey, hey

:D :D :D
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

anais_nin wrote:
jugoistocnjak wrote: Ne govorim ja ovdje o tome k'o kome moze nabiti rogove, vec o tome da je tvoja taktika nacin kako se treba ponasati (bar tako ja mislim), ali isto tako ni to ne garantuje da nece doci do saranja. Naravno da treba zivjeti zivot, imati povjerenje i boriti se za svog partnera. U protivnom pravi se pakao prvo samom sebi, pa onda i svom partneru.
Evo sad sam se okret'o, da vidim da mi nisi negdje iza ledja i viris.
Iskreni komplimenti za tvoje analize. :)
King Kikapu

Post by King Kikapu »

anais_nin wrote:
King Kikapu wrote: privatno se cudim, a profesionalno divim muskarcu koji vise voli mine od cure :D
ma nagazne :D on ni kriv ni duzan stane i ode glava :lol: :lol: :lol: :D
kad ne gleda kud hoda a usput sve pjeva '...ona je boNba...' :D:D:D
Last edited by King Kikapu on 03/09/2007 19:38, edited 1 time in total.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Da..baš sam to htjela reći.. zato mnogi momci fantaziraju o "starkama",pa nek se ove od 20 zapitaju :)
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 14:13, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

rikardoreis wrote:
anais_nin wrote:

:lol: :lol:

kako ono ide ...ne mogu sad napisat melodiju te pjesmice iz filma..ev'pjevusim je :)
QQ tebi ako ti i sutra na ispitu bude Mrs. Robinson :lol: :D sto ce ti bit pjevushenja :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pinkzelena wrote:

Da..baš sam to htjela reći.. zato mnogi momci fantaziraju o "starkama",pa nek se ove od 20 zapitaju :)
osvrni se malo oko sebe pa skontaj koliko frajera razjebe vezu zbog starije koke, a koliko zbog mladje pa ces onda mozda skontati sta ti vise ljudi na ovoj temi pokusava reci.... :D niko ne govori da starije koke ne mogu biti ili nisu privlacne....ali prije ces vidjeti da se slobodan strijelac zaleti na stariju koku nego ozenjeni tip (mada nista nije nemoguce, statisticki gledano nije bas tako cesto :D)....
anais_nin

Post by anais_nin »

jugoistocnjak wrote:
anais_nin wrote:
Evo sad sam se okret'o, da vidim da mi nisi negdje iza ledja i viris.
Iskreni komplimenti za tvoje analize. :)
tu sam ja :D ko duh :lol: :D
p.s. uzvracam komplimente istim povodom :D ko zna zna...
King Kikapu

Post by King Kikapu »

anais_nin wrote:
pinkzelena wrote:

osvrni se malo oko sebe pa skontaj koliko frajera razjebe vezu zbog starije koke, a koliko zbog mladje pa ces onda mozda skontati sta ti vise ljudi na ovoj temi pokusava reci.... :D niko ne govori da starije koke ne mogu biti ili nisu privlacne....ali prije ces vidjeti da se slobodan strijelac zaleti na stariju koku nego ozenjeni tip (mada nista nije nemoguce, statisticki gledano nije bas tako cesto :D)....
statistika, netacan skup tacnik podataka :D
black-cat

Post by black-cat »

anais_nin wrote:
:-) :-) :-) :-) :-)

ne vjerujem samoj sebi 100% a ne nekom drugom :D
:D pa ti stvarno imas problema sama sa sobom :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

black-cat wrote:
anais_nin wrote:

:lol: :lol: :lol:
samo sam iskrena :D ko moze garantovati sta je u stanju uraditi u buducnosti :D ja sam svoje stavove o varanju i monogamiji davno izrekla... :D ali isto tako ne volim pisati recenice tipa "ja ne bih nikad...." :D
anais_nin

Post by anais_nin »

King Kikapu wrote: statistika, netacan skup tacnik podataka :D
ispravno kolega :D ali i pitanje tumacenja onog sto "izracunamo" :D
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

King Kikapu wrote: statistika, netacan skup tacnik podataka :D
Da je to bas ovako, onda statistika nebi vjerovatno ni postojala.
van Basten

Post by van Basten »

statistika?
Ja jedem šniclu, ti kupus. Statistički - zajedno jedemo sarmu :D
danas

Post by danas »

van Basten wrote:statistika?
Ja jedem šniclu, ti kupus. Statistički - zajedno jedemo sarmu :D
there are lies, damn lies, and statistics :oops:
black-cat

Post by black-cat »

anais_nin wrote:
black-cat wrote:
anais_nin wrote:

:lol: :lol: :lol:
samo sam iskrena :D ko moze garantovati sta je u stanju uraditi u buducnosti :D ja sam svoje stavove o varanju i monogamiji davno izrekla... :D ali isto tako ne volim pisati recenice tipa "ja ne bih nikad...." :D

:D to nikad ne reci nikad je ok, to se u principu ne moze pobiti.... :D ali reci da ne vjerujes ni sama sebi, a ne nekom drugom..... to je vec yabrinjavajuce.... :D u svakom slucaju dovoljno da to taj neko drugi ne vjeruje.... :D a mora ga se razumjeti, obzirom na tvoj stav.... :D
:D drugim rijecicma receno, nije ti je to pametna izjava :D
anais_nin

Post by anais_nin »

black-cat wrote: :D to nikad ne reci nikad je ok, to se u principu ne moze pobiti.... :D ali reci da ne vjerujes ni sama sebi, a ne nekom drugom..... to je vec yabrinjavajuce.... :D u svakom slucaju dovoljno da to taj neko drugi ne vjeruje.... :D a mora ga se razumjeti, obzirom na tvoj stav.... :D
do sada nisam imala nesporazuma po tom pitanju :D oni koji izaberu da budu sa mnom znaju u sta se upustaju... :D ako nista sa mnom postoji garancija da nema laganja :D mislim da je to vise nego dovoljno :oops: :D

P.S. rekoh da ne vjerujem ni samoj sebi 110%, ali vjerujem 99,9% :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

anais_nin wrote:
black-cat wrote: :D to nikad ne reci nikad je ok, to se u principu ne moze pobiti.... :D ali reci da ne vjerujes ni sama sebi, a ne nekom drugom..... to je vec yabrinjavajuce.... :D u svakom slucaju dovoljno da to taj neko drugi ne vjeruje.... :D a mora ga se razumjeti, obzirom na tvoj stav.... :D
do sada nisam imala nesporazuma po tom pitanju :D oni koji izaberu da budu sa mnom znaju u sta se upustaju... :D ako nista sa mnom postoji garancija da nema laganja :D mislim da je to vise nego dovoljno :oops: :D

P.S. rekoh da ne vjerujem ni samoj sebi 110%, ali vjerujem 99,9% :D
:thumbup:
Post Reply