najbolje je skontat odmah sta hoceslolita_xx wrote:najbolje je vratit istom mjerom, al ja to ne moguBonnie-Clydova mala wrote:Ma dok se ti nakuliraš (Sarafcina wrote:
haman si se ti dobro nakulirala ..novi forumski izraz), prođe voz, nego moraš vazda biti korak ispred, pa kako god...
Znakovi koji upucuju na prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
jugoistocnjak
Slazem se u principu sa tobom (nije prvi put zar' ne).anais_nin wrote:najbolje je skontat odmah sta hoceslolita_xx wrote:najbolje je vratit istom mjerom, al ja to ne moguBonnie-Clydova mala wrote: Ma dok se ti nakuliraš (novi forumski izraz), prođe voz, nego moraš vazda biti korak ispred, pa kako god...
il oprostiti il razlaz
jer svaki dan koji provedes u vezi u kojoj ne zelis vise da budes je protracen dan koji te odvaja od osobe s kojom bi ti bilo bolje
Jedino ovo sa oprastanjem ide malo teze. Jeli ti to kazes da bi ipak pod odredjenim okolnostima mogla preci preko prevare? Kad kazem prevare, onda mislim da saznas na neki nacin da ti je partner spavao sa drugom zenom. Ima tu naravno raznih podvarijanti prevare. Bracni par vs momak i djevojka, ti sama otkrila prevaru vs on ti sam prvi priznao, on ti priznao vs i dalje negira, iskreno zaljubljen u drugu vs cisti sex sa drugom zenom ...
Haj' probaj definisati pod kojim bi ti to okolnostima eventualno mogla oprostiti prevaru, odnosno sex sa drugom zenom.
-
Dajdo
King Kikapu wrote: kad ne gleda kud hoda a usput sve pjeva '...ona je boNba...':D:D
u *ebote, ovaj mi opisa cojeka...!
(mislim, sve ne gleda kud hoda a pjeva 'ona je bomba'! al fakat
a ni ja nisam vise tako daleko od 40... a on radi okruzen kokicama...
...a i ja sam od onih sto kazu, nikad ne reci nikad...
pa ti sad vidi!!!
-
jugoistocnjak
Wow.lolita_xx wrote:evo da kazem za sebe...
mogla bih oprostiti, prvo ako mi je stalo do te osobe, a ako je on sam priznao i ako je bio samo seks...
Vrlo velikodusno. Svaka cast.
- lolita_xx
jugoistocnjak wrote:Wow.lolita_xx wrote:evo da kazem za sebe...
mogla bih oprostiti, prvo ako mi je stalo do te osobe, a ako je on sam priznao i ako je bio samo seks...
Vrlo velikodusno. Svaka cast.
jel ovo bilo ironicno?
velikodusna sam ja , jos samo da prizna
-
jugoistocnjak
Nije ironija. Treba biti snazan i voljeti nekoga, pa to napraviti. Ipak ovo je cista teorija, treba to vidjeti u konkretnom slucaju.lolita_xx wrote:jugoistocnjak wrote:Wow.lolita_xx wrote:evo da kazem za sebe...
Vrlo velikodusno. Svaka cast.![]()
jel ovo bilo ironicno?
- lolita_xx
ako nekog volis ono pravo oprsotit ces mu, bar bih ja oprostila...jugoistocnjak wrote:Nije ironija. Treba biti snazan i voljeti nekoga, pa to napraviti. Ipak ovo je cista teorija, treba to vidjeti u konkretnom slucaju.lolita_xx wrote:jugoistocnjak wrote: Wow.
Vrlo velikodusno. Svaka cast.![]()
jel ovo bilo ironicno?
al ima ona druga, ako nekog volis neces ga ni prevarit