Znakovi koji upucuju na prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
ma to je bas fuj! najbolje upitati i ako i dalje ima osjecaj da nesta nije ok onda se mora odluciti vjerovati ili ne!obuca wrote:znam da je odvratno ali ako bas hoce da zna ima i te mogućnosti. ja bi pribjegla drugim varijantama tj. pritisla bi ga dok ne prizna
-
jugoistocnjak
Ne vidim svrhu da se ovo radi. Kad se dodje u ovu fazu (ne)povjerenja, onda se treba razilaziti bez ikakvog provjeravanja.obuca wrote:ma čim počne donosit poklone (pod uslovom da to nije prije stalno radio osim za neke bitne datume) znaj da nesto ne valja. prati mu i kilometrazu na autu. pa malo E mail, pa mobitel. pa ga iznenadi. saznaj i sutni ga
-
obuca
potpis. al nagore je kad lazu sami sebe.jugoistocnjak wrote:Ne vidim svrhu da se ovo radi. Kad se dodje u ovu fazu (ne)povjerenja, onda se treba razilaziti bez ikakvog provjeravanja.obuca wrote:ma čim počne donosit poklone (pod uslovom da to nije prije stalno radio osim za neke bitne datume) znaj da nesto ne valja. prati mu i kilometrazu na autu. pa malo E mail, pa mobitel. pa ga iznenadi. saznaj i sutni ga
-
Zhaba
najgore je kad su uvjereni da ne lazuobuca wrote:potpis. al nagore je kad lazu sami sebe.jugoistocnjak wrote:Ne vidim svrhu da se ovo radi. Kad se dodje u ovu fazu (ne)povjerenja, onda se treba razilaziti bez ikakvog provjeravanja.obuca wrote:ma čim počne donosit poklone (pod uslovom da to nije prije stalno radio osim za neke bitne datume) znaj da nesto ne valja. prati mu i kilometrazu na autu. pa malo E mail, pa mobitel. pa ga iznenadi. saznaj i sutni ga
-
mamica papucarka
ove iskusne zemske su to lijepo rekle.
Ko je varo, varat ce. Cemu sad da mi razbijamo glavu??? Kad prevari i saznas - NOGA
Ko je varo, varat ce. Cemu sad da mi razbijamo glavu??? Kad prevari i saznas - NOGA
-
FFK as Lucy01
Tako je.jugoistocnjak wrote:Ne vidim svrhu da se ovo radi. Kad se dodje u ovu fazu (ne)povjerenja, onda se treba razilaziti bez ikakvog provjeravanja.obuca wrote:ma čim počne donosit poklone (pod uslovom da to nije prije stalno radio osim za neke bitne datume) znaj da nesto ne valja. prati mu i kilometrazu na autu. pa malo E mail, pa mobitel. pa ga iznenadi. saznaj i sutni ga
A vala da mu je zlatan
Dok ima povjerenja, ima i ljubavi....ja ne vidim kako ljubav moze da postoji bez povjerenja
- danas
ma to je to...Lucy01 wrote:Tako je.jugoistocnjak wrote:Ne vidim svrhu da se ovo radi. Kad se dodje u ovu fazu (ne)povjerenja, onda se treba razilaziti bez ikakvog provjeravanja.obuca wrote:ma čim počne donosit poklone (pod uslovom da to nije prije stalno radio osim za neke bitne datume) znaj da nesto ne valja. prati mu i kilometrazu na autu. pa malo E mail, pa mobitel. pa ga iznenadi. saznaj i sutni ga
A vala da mu je zlatanne bih ja trosila svoje dragocjeno vrijeme da njega provjeravam....yebes i takvu vezu i takvog partnera.
Dok ima povjerenja, ima i ljubavi....ja ne vidim kako ljubav moze da postoji bez povjerenja
ja sam mozda glupa, ali kad mi muz ode na put, ja ne mislim hoce li se trehati tamo sa nekom, ne zivkam ga 100 puta, ne mislim se ko mu je ta i ta kolegica i sta ja znam takve budalstine... mislim hoce li se sjetiti da doruckuje i jel' se iznerviro jer je avion sjedio 2 ekstra sata na pisti...
a jednom kad te nepovjerenje obuzme... pogotovo kad ti jaro prica kako 'trebas imati povjerenja' u njega i kako je 'povjerenje' osnova vase veze... za mene gotovo brate... koji ce mi on, a koji cu i ja sama sebi takva...
-
rina*
Naravno da je noga kad se skonta da te partner prevario, dok si mlad
.
Sta ako su ljudi fino vremena proveli zajedno i imaju djecu?
Posao, odvesti, dovesti, iz skole, trening, kod prijatelja.... a joj... a jos se boje ostati sami? Citav zivot dobija jedan sasvim drugi aspekt...mnogi nisu na to spremni.
Tjese se da je to normalno ,sex sa jednim partnerom dosadi nakon nekog vremena
to je cinjenica
Da ne navodim ostale faktore koji prouzrokuju nevjerstvo
... kao sto su izizetno neodoljiva prilika
razne ti krize licne prirode
neko ti bacio sihir
....
... brak nije normalan, to je samo jedna glupa institucija koja omogucava laksi zivot onima koji se odluce na razmnozavnje
Posao, odvesti, dovesti, iz skole, trening, kod prijatelja.... a joj... a jos se boje ostati sami? Citav zivot dobija jedan sasvim drugi aspekt...mnogi nisu na to spremni.
Tjese se da je to normalno ,sex sa jednim partnerom dosadi nakon nekog vremena
Da ne navodim ostale faktore koji prouzrokuju nevjerstvo
... brak nije normalan, to je samo jedna glupa institucija koja omogucava laksi zivot onima koji se odluce na razmnozavnje
-
Majami
Nakon svih iskustava, i licnih i mnogih bliskih i nebliskih ljudi, mogu samo reci da nema nikakvih pravila ni recepta ni za sta. I "fini" se vrlo lako tokom vremena mogu pretvoriti u "varalice", i to se moze otkriti odmah ili kasnije, provjerom telefona, maila, ovako ili onako (danas,kao, tehnologija u tome pomaze), i sve u sta smo vjerovali moze pasti u vodu, a moze se i prevazici zajedno ako je oboma stalo... Cinjenica je da se o tome svuda puno prica i da ne mozemo ostati mirni i vjerovati nekome ko nam prica bajke, jer sve manje u njih vjerujemo (Mrkvicin primjer za nekoliko dugogodisnjih veza...) I sama sam cesto u takvim dilemama, jer nakon svega sto sam vidjela u zivotu, prosto mi tesko vjerovati da ce bas mene strefiti bajka "zajedno sretno do kraja zivota"... Nije ovo nikakav pesimizam niti depresija, to je tako. a sto ne bismo malo posle/i od sebe, jesmo li tako sigurni da nama nikad niko nece odvuci paznju od partnera? mozda zato sto smo toga svjesne/i, mozda se zato i i bojimo prevare??
-
mamica papucarka
mislim da je i sa 50 godina moguce nasi srodnu dusurina* wrote:Naravno da je noga kad se skonta da te partner prevario, dok si mlad.
Tjese se da je to normalno ,sex sa jednim partnerom dosadi nakon nekog vremenato je cinjenica
![]()
Da ne navodim ostale faktore koji prouzrokuju nevjerstvo... kao sto su izizetno neodoljiva prilika
neko ti bacio sihir
....
-
jugoistocnjak
Ne slazem se s tobom oko tvoje posljednje recenice u ovom postu.rina* wrote:Naravno da je noga kad se skonta da te partner prevario, dok si mlad.
Tjese se da je to normalno ,sex sa jednim partnerom dosadi nakon nekog vremenato je cinjenica
![]()
Da ne navodim ostale faktore koji prouzrokuju nevjerstvo... kao sto su izizetno neodoljiva prilika
neko ti bacio sihir
....
Sigurno da bracna nevjera teze pada od one u kojoj se dvoje "zabavljaju", ali vjerovatno do takve prevare i teze dolazi. U stvari teze se na nju bilo koje od dvoje supruznika odlucuje ili prepusta nevjeri.
U braku su opasna odvajanja na duzi period. Recimo jedno radi u u jednoj, a drugo u drugoj zemlji na duzi period.
-
rina*
Jestemamica 31 wrote:mislim da je i sa 50 godina moguce nasi srodnu dusurina* wrote:Naravno da je noga kad se skonta da te partner prevario, dok si mlad.
![]()
neko ti bacio sihir
....
- Bonnie-Clydova mala
Ma dok se ti nakuliraš (Sarafcina wrote:lolita_xx wrote:ma ja ga odmah skontam, samo kuliram i cekam ... da sam prizna
haman si se ti dobro nakulirala ..
- lolita_xx
najbolje je vratit istom mjerom, al ja to ne moguBonnie-Clydova mala wrote:Ma dok se ti nakuliraš (Sarafcina wrote:lolita_xx wrote:ma ja ga odmah skontam, samo kuliram i cekam ... da sam prizna
haman si se ti dobro nakulirala ..novi forumski izraz), prođe voz, nego moraš vazda biti korak ispred, pa kako god...