Znaj da te Allah vidi?!!!

Rasprave o vjerskim temama.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

valajbeg wrote:lolita.. nije to prijetnja
to je sto bi rekli "FAKAT"
dobro... ako je FAKAT..
ali to FAKAT ne mora da bude i interesantno...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote:
moje_brcko wrote:sta bi od onakve teme...
a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!
moglo je bit zanimljivo he, da se nauci sta...'vako nista :roll:
kako znas da ja vec nisam to znala???
Ado_Sarajevo

Post by Ado_Sarajevo »

Vidis valajbeg..rijetko se javljam ali sam morao na ovo tvoje misljenje odgovoriti..

Razlog tvoje povezanosti s Allahom ne lezi u -kako ti tvrdis- sa-x je davno izgubilo regionalni karakter i otislo u komercijalu,nego u cinjenici da bismo vise od svih ostalih zeljeli saznati sta nam je uloga na ovom svijetu i sta nas ocekuje na drugom.Umjesto da se upustis u potregu za izvorima i korijenima te znatizelje i pokusas imenovati svoju ulogu na ovom svjetu,svoje izlaganje redije oblikavas kao izazov: "nije to prijetnja to je sto bi rekli "FAKAT"...Alllah je dovoljno pravedan da zna kako pitanje nije samo u sukobu razuma i vjere,nego u cijelom zivotu

Da si mozda ovako oblikovao rijeci i misljenje,citiram: "Prema statistikama do kojih je dosao americki profesor Marvin King,musliman,u islamskim zemljma u kojima s zene pokrivaju broj slilovanja smanjio se gotovo na nulu.Jer propisno odjevena zena svojom odjecom muskarcima,prije svega,porucuju slijedece: Molim vas,nemojte me uznimiravati."
Mozda nebi mnogi reagirali kao sto jesu...Mi nismo nepismeni,ne upuceni,naprotiv mnogo smo upuceni i pismeni za tvoje niske moralne vrijednosti ,koje nam pokusavas provuci..mozda to kod nekog prolazi,kod mene ne,a najvise mrzim prijetnje od strane likova kao sto si ti!

...........
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Ado_Sarajevo wrote:
Vidis valajbeg..rijetko se javljam ali sam morao na ovo tvoje misljenje odgovoriti..

Razlog tvoje povezanosti s Allahom ne lezi u -kako ti tvrdis- sa-x je davno izgubilo regionalni karakter i otislo u komercijalu,nego u cinjenici da bismo vise od svih ostalih zeljeli saznati sta nam je uloga na ovom svijetu i sta nas ocekuje na drugom.Umjesto da se upustis u potregu za izvorima i korijenima te znatizelje i pokusas imenovati svoju ulogu na ovom svjetu,svoje izlaganje redije oblikavas kao izazov: "nije to prijetnja to je sto bi rekli "FAKAT"...Alllah je dovoljno pravedan da zna kako pitanje nije samo u sukobu razuma i vjere,nego u cijelom zivotu

Da si mozda ovako oblikovao rijeci i misljenje,citiram: "Prema statistikama do kojih je dosao americki profesor Marvin King,musliman,u islamskim zemljma u kojima s zene pokrivaju broj slilovanja smanjio se gotovo na nulu.Jer propisno odjevena zena svojom odjecom muskarcima,prije svega,porucuju slijedece: Molim vas,nemojte me uznimiravati."
Mozda nebi mnogi reagirali kao sto jesu...Mi nismo nepismeni,ne upuceni,naprotiv mnogo smo upuceni i pismeni za tvoje niske moralne vrijednosti ,koje nam pokusavas provuci..mozda to kod nekog prolazi,kod mene ne,a najvise mrzim prijetnje od strane likova kao sto si ti!

...........
:kiss:
Ergot

Post by Ergot »

Ado_Sarajevo wrote:
A ove nepokrivene ¹to ih je neko silovao su to same tra¾ile? Bravo!
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

i Marvin King je, odjednom, alfa i omega nauke i statistike? znate koliko je profesora orijantalizma i slicnog u svijetu? nate koliko ih je samo na jednom institutu?

i bas me zanima otkud ovaj podatak za smanjenost procenta silovanja u islamskim zemljama na nulu? kolika je njegova pouzdanost? ko je sproveo istrazivanje? ima li suprotnih prica? koliko je pitanje da zene tamo o silovanju mnogo vise sute pa ne prijavljuju policiji, jer se silovanje smatra NJIHOVOM sramotom i krivicom? koliko je to ucestvovalo u procentu?

diskusija, argumenti... ne?
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Imam i ja nekoliko pitanja ;-) za vas pozvane:

1. Moze li jedna individua da nosi odgovornost za grijeh druge (pogotovo ako te dvije individue nisu u nekoj, ili bolje receno, nikakvoj vezi)?

2. Ako ne moze, zasto se neki nalaze prozvani da salju poruke puku :D u vidu: Allah te gleda ili Gorit cete u vatrama dzehenmskim i moja omiljena Ooooo neprosvijetljeni i zabludjeli?

Hvala na paznji i odgovorima.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Lucy01 wrote:Imam i ja nekoliko pitanja ;-) za vas pozvane:

1. Moze li jedna individua da nosi odgovornost za grijeh druge (pogotovo ako te dvije individue nisu u nekoj, ili bolje receno, nikakvoj vezi)?

2. Ako ne moze, zasto se neki nalaze prozvani da salju poruke puku :D u vidu: Allah te gleda ili Gorit cete u vatrama dzehenmskim i moja omiljena Ooooo neprosvijetljeni i zabludjeli?

ekstra pitanje..
cekam odgovor :)
district-beg

Post by district-beg »

lolita_xx wrote:
moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote: a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!
moglo je bit zanimljivo he, da se nauci sta...'vako nista :roll:
kako znas da ja vec nisam to znala???
nisam rekao: mogla SI nauciti, nego- da se nauci sta...Citaj, u ime Gospodara tvoga :wink:
district-beg

Post by district-beg »

Lucy01 wrote:Imam i ja nekoliko pitanja ;-) za vas pozvane:

mogu li ja biti pozvan? :roll: :-D
Post Reply