dobro... ako je FAKAT..valajbeg wrote:lolita.. nije to prijetnja
to je sto bi rekli "FAKAT"
ali to FAKAT ne mora da bude i interesantno...
Vidis valajbeg..rijetko se javljam ali sam morao na ovo tvoje misljenje odgovoriti..valajbeg wrote:lolita.. nije to prijetnja
Ado_Sarajevo wrote:Vidis valajbeg..rijetko se javljam ali sam morao na ovo tvoje misljenje odgovoriti..valajbeg wrote:lolita.. nije to prijetnja
Razlog tvoje povezanosti s Allahom ne lezi u -kako ti tvrdis- sa-x je davno izgubilo regionalni karakter i otislo u komercijalu,nego u cinjenici da bismo vise od svih ostalih zeljeli saznati sta nam je uloga na ovom svijetu i sta nas ocekuje na drugom.Umjesto da se upustis u potregu za izvorima i korijenima te znatizelje i pokusas imenovati svoju ulogu na ovom svjetu,svoje izlaganje redije oblikavas kao izazov: "nije to prijetnja to je sto bi rekli "FAKAT"...Alllah je dovoljno pravedan da zna kako pitanje nije samo u sukobu razuma i vjere,nego u cijelom zivotu
Da si mozda ovako oblikovao rijeci i misljenje,citiram: "Prema statistikama do kojih je dosao americki profesor Marvin King,musliman,u islamskim zemljma u kojima s zene pokrivaju broj slilovanja smanjio se gotovo na nulu.Jer propisno odjevena zena svojom odjecom muskarcima,prije svega,porucuju slijedece: Molim vas,nemojte me uznimiravati."
Mozda nebi mnogi reagirali kao sto jesu...Mi nismo nepismeni,ne upuceni,naprotiv mnogo smo upuceni i pismeni za tvoje niske moralne vrijednosti ,koje nam pokusavas provuci..mozda to kod nekog prolazi,kod mene ne,a najvise mrzim prijetnje od strane likova kao sto si ti!
...........
A ove nepokrivene ¹to ih je neko silovao su to same tra¾ile? Bravo!Ado_Sarajevo wrote:
Da si mozda ovako oblikovao rijeci i misljenje,citiram: "Prema statistikama do kojih je dosao americki profesor Marvin King,musliman,u islamskim zemljma u kojima s zene pokrivaju broj slilovanja smanjio se gotovo na nulu.Jer propisno odjevena zena svojom odjecom muskarcima,prije svega,porucuju slijedece: Molim vas,nemojte me uznimiravati."
ekstra pitanje..Lucy01 wrote:Imam i ja nekoliko pitanjaza vas pozvane:
1. Moze li jedna individua da nosi odgovornost za grijeh druge (pogotovo ako te dvije individue nisu u nekoj, ili bolje receno, nikakvoj vezi)?
2. Ako ne moze, zasto se neki nalaze prozvani da salju poruke pukuu vidu: Allah te gleda ili Gorit cete u vatrama dzehenmskim i moja omiljena Ooooo neprosvijetljeni i zabludjeli?
Hvala na paznji i odgovorima.
nisam rekao: mogla SI nauciti, nego- da se nauci sta...Citaj, u ime Gospodara tvogalolita_xx wrote:kako znas da ja vec nisam to znala???moje_brcko wrote:Znaj da te Allah vidi!!!lolita_xx wrote: a kakve??
moglo je bit zanimljivo he, da se nauci sta...'vako nista
mogu li ja biti pozvan?Lucy01 wrote:Imam i ja nekoliko pitanjaza vas pozvane:
1. Moze li jedna individua da nosi odgovornost za grijeh druge (pogotovo ako te dvije individue nisu u nekoj, ili bolje receno, nikakvoj vezi)?
2. Ako ne moze, zasto se neki nalaze prozvani da salju poruke pukuu vidu: Allah te gleda ili Gorit cete u vatrama dzehenmskim i moja omiljena Ooooo neprosvijetljeni i zabludjeli?
Hvala na paznji i odgovorima.