Zmajevi
Moderator: Chloe
- Lace
skoro pa glavni junak u filmu The freshman:) wrote:Zato sto na slici izgleda kao gusterLace wrote:a ovaj komodo i ne izgleda strasno
ja sam ako nista...rodjena u godini zmajaUstvari to je mrcina od preko tri metra, u Kambodzi (mes'cini) jedu ovce i malu djecu (mos' mislit)
- sojka
Lace wrote:skoro pa glavni junak u filmu The freshman:) wrote:Zato sto na slici izgleda kao gusterLace wrote:a ovaj komodo i ne izgleda strasno
ja sam ako nista...rodjena u godini zmajaUstvari to je mrcina od preko tri metra, u Kambodzi (mes'cini) jedu ovce i malu djecu (mos' mislit)
Pitanje je koliko dugo ce jos uspjeti da prezive, prvo zbog promjene klimatskih uslova, drugo sto se doslovice izmedju sebe kasape.
A da su bezopasne i nisu. Ne mogu vise da se sjetim imena naucnika, ali dok ih je jadnicak snimao i zabavio se kamerom, sa strane mu je jedna prisla i raskomadala ga.
-
Target 2005
Zmijo,
ma ti si zmaj
ma ti si zmaj
-
BigusDickus
pa 'dje si Lisac...
planiras li u nasem pravcu uskoro? Onu izradu od Nove godine sam ti zahatorio, samo da znas... 
-
Lisac
planiram bigie i to uskoro,
eto me ko lassie. shto znachi da cu imati neogranicheno vrijeme na raspolaganju i nemoguchnost izgovora da se izvadim za josh jednu izradu
no ja sam pouzdan dechko tako da se prijavim u svakom sluchaju
trenutno pripremam teren, kako bi projekat protekao shto bezbolnije
hocesh da ti poshaljem CV
eto me ko lassie. shto znachi da cu imati neogranicheno vrijeme na raspolaganju i nemoguchnost izgovora da se izvadim za josh jednu izradu
trenutno pripremam teren, kako bi projekat protekao shto bezbolnije
hocesh da ti poshaljem CV
-
BigusDickus
oooooo, pa to su vec vijesti...
salji, salji, da vidimo ima li ovdje sta za tebe...