Moj jedini komentar na ovo je UZAS!
Drago mi je da se u gradu pojavio barem jedan snimak, ovo se ljudi desava svakodnevno u haman pa svim vrticima, bilo privatnim, bilo u drzavnom.
I NIKAD ne ignorisite kada dijete odbija da ide negdje ili nekome!
Moje je dijete imalo istu reakciju kad je krenulo u "famozni" privatni vrtic PONY koji drzi tako jedan "pjevac" koji je ZNAO kakvu spodobu od "vaspitacice" ima u vrticu, ali je drzao mjesecima, dok nije doslo do tacke odlazimo ili ona ili mi (roditelji tada upisane djece).
OVAKO je kao na snimku prilazila djeci, rugoba strasna smrknuta sa deformisanom facom od urlanja I kreveljenja I cupala ih za ruke da ih premjesti!
I nakon nje su neke krave znale da mi dijete cupaju za ruke I stiscu ga za nadlakticu
Iskreno, NEMA boljih odgajateljica za zaposliti. Poslje rata sta je pocelo da dolazi na skolovanje u ovaj nas jadni grad I sta izlazi iz te "pedagoske akademije" je strava I uzas, jad I bijeda. I jadna nasa djeca kome idu u ruke u skolu. (cast MALOBROJNIM izuzecima).
Save the Children pise apele I oglasava se po pitanju fizickog kaznjavanja djece u BiH!