Zlatni gol ponovo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ultima_palabra

#26 Re: Zlatni gol ponovo

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:
cyprus wrote:Ja nemam ništa protiv zlatnog gola :-D
Tebi je ionako davno trebalo promjeniti nick u "kontraš", ne znam šta ovi moderatori čekaju :D
Jači je od Walcotta kad krene u kontru 8-)
cyprus

#27 Re: Zlatni gol ponovo

Post by cyprus »

hz__semir wrote:
cyprus wrote:Ja nemam ništa protiv zlatnog gola :-D
Tebi je ionako davno trebalo promjeniti nick u "kontraš", ne znam šta ovi moderatori čekaju :D
Ozbiljno, produžeci su u najmanje 80% slučajeva smor za gledat i ne mislim da činjenica da ih uvijek moramo gledat svih 30 minuta nešto naročito korisno :)
Obuca9

#28 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Obuca9 »

Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj :)
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#29 Re: Zlatni gol ponovo

Post by 1946 »

hz__semir wrote:Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj :)
Ili Sarajevo-Helsingborg, kad moliš Boga da naši ne poumiru na terenu od iscprljenosti :D
cyprus

#30 Re: Zlatni gol ponovo

Post by cyprus »

hz__semir wrote:Nemoj zajebavati, produžeci znaju donijeti nekad baš pravi luđački naboj tekmi. Sjeti se recimo produžetaka na Euru u tekmi Turska - Hrvatska ili ovih sa zadnjeg Mundijala, Gana - Urugvaj :)
Da ali takve utakmice su rijetkost i mali je broj utakmica gdje se u produžetku nešto preokrene nakon prvog gola...

A za Urugvaj-Gana svakako pravilo zlatnog gola nije bilo ni bitno...
Jack Be Nimble

#31 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Jack Be Nimble »

Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
Urlanje dozvoljeno

#32 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Urlanje dozvoljeno »

u pravilu su produzetci dosadni... da... al ima dobrih...

recimo engleska-njemacka 1996. na euru... :shock: mislim da sam dobio jedno 30 infarkta, pogotovo kad je gascoyne ono za cm promasio...
Obuca9

#33 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Obuca9 »

Jack Be Nimble wrote:Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.

A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena. Ne bi bilo loše i da uz sve to, pruži se prilika preko rijaliti šoua, da postaneš zvijezda i zaigraš pet minuta u dresu nekog finaliste LP, SP ili EP i da ti svi moraju dodavati loptu. Samo nek je veselo i američki.
ultima_palabra

#34 Re: Zlatni gol ponovo

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ponekada i produzetci znaju biti dosadni. Gledao sam dosta produzetaka, ali nijedan nije ostao u pamcenju. Trebali bi napraviti tako da nakon 90 minuta citav svijet glasa sta zeli da vidi, penala odma ili 30 minuta. Gradjani drzava koje igraju utakmicu ne bi imali pravo da glasaju. Nesto ala American Idol, bilo bi cool.
Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.

A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena. Ne bi bilo loše i da uz sve to, pruži se prilika preko rijaliti šoua, da postaneš zvijezda i zaigraš pet minuta u dresu nekog finaliste LP, SP ili EP i da ti svi moraju dodavati loptu. Samo nek je veselo i američki.
Brzo edituj ovo, možda Blatter čita :-)
Jack Be Nimble

#35 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Jack Be Nimble »

hz__semir wrote:
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena.
Sjajne ideje! Dodao bi jos da se stative razdalje na nekih desetak metara.
Logovan

#36 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Logovan »

hz__semir wrote: Slažem se super. Juhu, amerikanizirajmo ovu igru, to je ono što joj fali. Slijedeći korak jeste da se u poluvremenu svih većih utakmica organizuju koncerti velikih zvijezda, koji će biti važniji od same utakmice, pogotovo ako pjevačici ispadne sisa za vrijeme nastupa.

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: svaka čast majstore
Obuca9

#37 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Obuca9 »

Jack Be Nimble wrote:
hz__semir wrote:
A onda, uvesti i poene, umjesto golova. Reicmo gol iz penala jedan poen, gol iz šesnaesterca dva poena, a gol izvna šesnaesterca tri poena.
Sjajne ideje! Dodao bi jos da se stative razdalje na nekih desetak metara.
I da se golmanu zabrani da igra rukom. Ipak se fudbal igra zbog golova.
Havarija!

#38 Re: Zlatni gol ponovo

Post by Havarija! »

Ma skontat ce vec Blatter neki platinasti gol, il' pak bronzani...
Post Reply