kazes tri puta ne ide?ok i u r srpskoj je dodik bio na na celu svoje stranke u tri izborna ciklusa.na dva ga je popusio,a na trecem je skontao da samo ako je veci nacionalista nego oni iz sds-a moze da pobjedi.mostarac wrote:o Tokicu i ekipi nemam ni najmanje pozitivno misljenje i ne mislim da se partija treba cijepati ali isto ne trazim da Zlatko sidje sa vlasti. Samo neka brate sto bi Djole Balasevic rekao sidje sa nas vise jednom. Tri puta ne ide. Pa de da probamo bi li islo sa nekim drugimharis ubleha wrote:mostarac wrote:bjezimo u mrak, paranojaMostarac, tvoja je to partija, moja nije, osim sto glasam za njih. Meni ni u dzep, ni iz dzepa. Bujrum, mijenjajte, samo racunaj da su Tokic, Lazovic, Komsic mislili kako ce osvojiti vlast cim raskrste sa Lagumdzijom... pa su spali na to da ni sa Mirnesom ne mogu ili ce jedva preci izborni prag, bez obzira sto su se slizali s nacionalistima i hvali ih Avaz.
tako je i sa sdp-om.sutra da komsic bude presjednik,sdp bi osvojio isto ili manje glasova.izgleda da se vama treba crtati,da u bosni prolaze samo nacionalisti.da je haris pricao o ekonomiji,popusio bi ga kao i na proslim izborima.nego zna da prica o ukidanju r srpke kod bosnjaka pije vode.
sreo sam se sa harisom ovog ljeta na bjelasnici.popricali malo.i on meni kaze da se vratim i da ako imam para ulozim u ovu zemlju.ajde reko nije ni losa ideja.kad sam se vratio , na forumu procitam da njegovi zive u turskoj,skontam pa kome on muda za bubrege prodaje.
ja neznam sta bi jos pricali da su zlajina zena i djeca negdje u inostranstvu.
mostarac,kazes treba ga smijeniti.ajde reci nam ko bi to mogao njega da zamijeni?ja ga ne vidim.
stavio sam temu o trgovinskom deficitu bosne.ma niko ni da odgovori a kamoli da predlozi nesto.vazno je da mi ovdje palamudimo ko je na celu sdp-a,a ne da gledamo kako drzavu izvucemo iz govana.juce je taj isti zlaja na tv-u rekao da je sramota da milioni maraka idu u susjedne drzave,jer od njih uvozimo vodu za pice.ali sta zna zlaja.vazno je da mi ukinemo r srpsku i odmah ce nam i plate i penzije biti vece.bit cemo jaci nego luksemburg.samo da nije te r srpske.uh