Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Locked
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Vazda...Nermin....broj 9.... :D
kijametdedo

Post by kijametdedo »

pa zar ti nisi na terenu, oko moje? :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Dedano pile moje, cak sam an terenu nasla kompjuter da proprdim koju ;)
kijametdedo

Post by kijametdedo »

plah ti taj teren, svasta se na njemu nadje... :-)
Grozomoron

Post by Grozomoron »

Ma da i ja dodam koju rijec.
1. DIjaspora me strasno nervira kad nekonstruktivno kritikuju i nesto su kao zestoki i opasni. A znam da bi meni bilo tesko tamo..jer volim zivjeti ovdje. Znate onu latinsku Hic Rhodus hic salta, ili nesto tako (Ovdje je Rodos, ovdje se pokazi). Dakle, dodjite ovamo pa ucestvujte u stvaranju naprednog sistema i zivota, pomozite svojim znanjem svojoj domovini. Ili, pomozite iz inostranstva zemlji, a ne pljujte po nama koji jedva sastavljamo kraj sa krajem. I jos prostaci, kao onaj Crni321 ili JBL.
2. Alija Izetbegovic...trebao je upozoriti narod da ce biti rat. Ako ne znate zasto, procitajte Skljocinu pricu na ovom forumu (Dogodilo se jednog dana...)
3. Zlatko Lagumdzija. Nije idealan, i ima gresaka, ali manje nego drugi, po mom misljenju. Treba novi vodja SDP, po mom misljenju
4. ALdi, svaka cast!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Nadam se da si na listi za opcineske izbore da glasam za tebe ;)
najpametniji si (nakon kijametdede naravno)
pozdrav svima odo kuci pa se citamo
LAV_SA

Post by LAV_SA »

Ama Zlaja je lopov, na faci mu se vidi. lafo poziva komisiju da njega prvog ispitaju. Zlaja znas li koliko poslova imash ? pocevsi od parlamenta, sdp-a, stranih firmi, univerzitetskog profesora, probaj da nabrojish, stvarno ti zavidimo kako to sve stizes. Bogaćenje je druze kao pijenje slane vode. Vidiš, ni Napoleon nije mogao dva posla istovremeno, zlaja "moze" 4-5. Nisam neki ljubitelj politike, ali brate sto je ofirno ofirno je. Imao je vlast, alijansa i ti folovi golovi, pa gdje je bio i šta je radio ? Šta je to dobro donio... glasaću za SDA uvijek, samo zato što su NAŠI, pa makar nikad u ovoj Zemlji ne bilo bolje... , poštena vlast ne postoji, ko god da bude, on će i da krade. Bar volim da krade moj, nego nego 5. Eto
zivjeli...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

LAV_SA wrote:Ama Zlaja je lopov, na faci mu se vidi. lafo poziva komisiju da njega prvog ispitaju. Zlaja znas li koliko poslova imash ? pocevsi od parlamenta, sdp-a, stranih firmi, univerzitetskog profesora, probaj da nabrojish, stvarno ti zavidimo kako to sve stizes. Bogaćenje je druze kao pijenje slane vode. Vidiš, ni Napoleon nije mogao dva posla istovremeno, zlaja "moze" 4-5. Nisam neki ljubitelj politike, ali brate sto je ofirno ofirno je. Imao je vlast, alijansa i ti folovi golovi, pa gdje je bio i šta je radio ? Šta je to dobro donio... glasaću za SDA uvijek, samo zato što su NAŠI, pa makar nikad u ovoj Zemlji ne bilo bolje... , poštena vlast ne postoji, ko god da bude, on će i da krade. Bar volim da krade moj, nego nego 5. Eto
zivjeli...
Vjeruj da ce ti biti puno bolje u zivotu ako budes mudro sutio... jer s tolipacno mozga kojim si obdaren nije pametno hvaliti se okolo...
da pamtis

Post by da pamtis »

:roll: svi oni pozivaju komisije koje poslije raspuste prije nego zavrse posao :roll:
privremeni

Post by privremeni »

LAV_SA wrote:Ama Zlaja je lopov, na faci mu se vidi. lafo poziva komisiju da njega prvog ispitaju. Zlaja znas li koliko poslova imash ? pocevsi od parlamenta, sdp-a, stranih firmi, univerzitetskog profesora, probaj da nabrojish, stvarno ti zavidimo kako to sve stizes. Bogaćenje je druze kao pijenje slane vode. Vidiš, ni Napoleon nije mogao dva posla istovremeno, zlaja "moze" 4-5. Nisam neki ljubitelj politike, ali brate sto je ofirno ofirno je. Imao je vlast, alijansa i ti folovi golovi, pa gdje je bio i šta je radio ? Šta je to dobro donio... glasaću za SDA uvijek, samo zato što su NAŠI, pa makar nikad u ovoj Zemlji ne bilo bolje... , poštena vlast ne postoji, ko god da bude, on će i da krade. Bar volim da krade moj, nego nego 5. Eto
zivjeli...
Blago majci... :?
edu

Post by edu »

ja samo glasam za svoje..i mislim da moj primjer svi trebaju slijediti..zelena je nasa boja..dosta nam je vise ovih drugih..zivjela zelena boja..i nasa stranka..
Image
:D [/b]
dzipalo_junuz

#137 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by dzipalo_junuz »

EDITED : Neprimjereno ponasanje

ok, nije frka.
HAVANA

#138 Re:

Post by HAVANA »

zivjeli...

Nevjerovatno. :?
Gandalf

#139 Re: Re:

Post by Gandalf »

HAVANA wrote:
zivjeli...

Užasno :-)
Avdo Z.

#140 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Avdo Z. »

Komunisti su nanijeli vise zla Bosni i Bosnjacima nego cetnici. Evo ih ponovo, pokusavaju uvesti Bosnjake u jos jedan genocid teorijama o podjednakoj krivici, nacionalnim strankama, sda = sds = hdz i slicno. Komunisti imaju vise Srba koje su neke budze u sredinama gdje su Bosnjaci vecina nego sto uopste imaju clanova Srba u republici srpskoj. Koliko su procenata osvojili komunisti u republici srpskoj i u Hercegovini? Zasto Bosnjacu uvijek ispadaju ovce za sisanje (moze sa kvacicom, a moze i bez)?
Air Ramiz

#141 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by Air Ramiz »

Ja mislim da je Zlatko Lagumdzija i definitivno najveci covjek kojeg je ova zemlja dala. SDP je jedina prava i istinska, postena stranka u kojoj su uclanjeni izuzetno vrijedni i posteni, a napose radisni ljudi, koji se bore za radnicku klasu, koji su stalno prisutni na strajkovima, koji podrzavaju sindikate i imaju izuzetne inicijative koje su pokrenule razvoj ove zemlje. Bakir Hadziomerovic je definitivno najistinitiji novinar, koji definitivno ima najekskluzivnije priloge i napose istinite, koji promovise Bosnu u najboljem svjetlu, a posebno Bosnjake, i koji ima izuzetan senzibilitet kroz tragedije koje su pratile ovaj cudni narod. Zivjelo bratstvo i jedinstvo drugovi :D
jefferson

#142 Re:

Post by jefferson »

zivjeli...
Tragi-komedija u najboljem izdanju!

Niti znas ko je "Zlaja" niti koliko je gdje placen i sta radi!
popajic

#143 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by popajic »

Postao/la HAVANA dana 21/10/2008 20:48

LAV_SA je napisao/la:Ama Zlaja je lopov, na faci mu se vidi. lafo poziva komisiju da njega prvog ispitaju. Zlaja znas li koliko poslova imash ? pocevsi od parlamenta, sdp-a, stranih firmi, univerzitetskog profesora, probaj da nabrojish, stvarno ti zavidimo kako to sve stizes. Bogaćenje je druze kao pijenje slane vode. Vidiš, ni Napoleon nije mogao dva posla istovremeno, zlaja "moze" 4-5. Nisam neki ljubitelj politike, ali brate sto je ofirno ofirno je. Imao je vlast, alijansa i ti folovi golovi, pa gdje je bio i šta je radio ? Šta je to dobro donio... glasaću za SDA uvijek, samo zato što su NAŠI, pa makar nikad u ovoj Zemlji ne bilo bolje... , poštena vlast ne postoji, ko god da bude, on će i da krade. Bar volim da krade moj, nego nego 5. Eto
zivjeli...

jos nevjerovatnije da ovo uopste nije usamljeno razmisljanje.
Ako je NAS,ma neka krade,samo da nije NJIHOV :-) :-) :-)

Ili ovo:
@Avdo
Komunisti su nanijeli vise zla Bosni i Bosnjacima nego cetnici. Evo ih ponovo, pokusavaju uvesti Bosnjake u jos jedan genocid teorijama o podjednakoj krivici,
Avdo,bolan nebio,pa nisu nikakvi komunisti sjedili u Daytonu gdje je tvoj Alija (umjesto da bude nas Alija) pristao da bude jedna od tri zaracene strane.A TE 3 strane jos uvijek prijete jedna drugoj nekakvim ponovnim ratom.
A sta ce drugo? Nece se valjda latiti ekonomije,izgradnje pravne drzave...oni su maheri u razgradnji,ne u gradnji !
miop

#144 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by miop »

Air Ramiz wrote:Ja mislim da je Zlatko Lagumdzija i definitivno najveci covjek kojeg je ova zemlja dala. SDP je jedina prava i istinska, postena stranka u kojoj su uclanjeni izuzetno vrijedni i posteni, a napose radisni ljudi, koji se bore za radnicku klasu, koji su stalno prisutni na strajkovima, koji podrzavaju sindikate i imaju izuzetne inicijative koje su pokrenule razvoj ove zemlje. Bakir Hadziomerovic je definitivno najistinitiji novinar, koji definitivno ima najekskluzivnije priloge i napose istinite, koji promovise Bosnu u najboljem svjetlu, a posebno Bosnjake, i koji ima izuzetan senzibilitet kroz tragedije koje su pratile ovaj cudni narod. Zivjelo bratstvo i jedinstvo drugovi :D
Nadasve :)
miop

#145 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by miop »

popajic wrote:
jos nevjerovatnije da ovo uopste nije usamljeno razmisljanje.
Ako je NAS,ma neka krade,samo da nije NJIHOV :-) :-) :-)
Pa i Zlaja je nas :) :lol:
VjecitiStudent

#146 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by VjecitiStudent »

Avdo Z. wrote:Komunisti su nanijeli vise zla Bosni i Bosnjacima nego cetnici. Evo ih ponovo, pokusavaju uvesti Bosnjake u jos jedan genocid teorijama o podjednakoj krivici, nacionalnim strankama, sda = sds = hdz i slicno. Komunisti imaju vise Srba koje su neke budze u sredinama gdje su Bosnjaci vecina nego sto uopste imaju clanova Srba u republici srpskoj. Koliko su procenata osvojili komunisti u republici srpskoj i u Hercegovini? Zasto Bosnjacu uvijek ispadaju ovce za sisanje (moze sa kvacicom, a moze i bez)?
Avdo, ko je opet uspostavio drzavu Bosnu i Hercegovinu 1943., nakon sto su politicki uzori ovih tvojih cutke pristali na njenu podjelu 1929. kupljeni jeftinim obecanjima i konkretnim mitom?
voyage-voyage

#147 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by voyage-voyage »

[quote="Air Ramiz"]Ja mislim da je Zlatko Lagumdzija i definitivno najveci covjek kojeg je ova zemlja dala. SDP je jedina prava i istinska, postena stranka u kojoj su uclanjeni izuzetno vrijedni i posteni, a napose radisni ljudi, koji se bore za radnicku klasu, koji su stalno prisutni na strajkovima, koji podrzavaju sindikate i imaju izuzetne inicijative koje su pokrenule razvoj ove zemlje. Bakir Hadziomerovic je definitivno najistinitiji novinar, koji definitivno ima najekskluzivnije priloge i napose istinite, koji promovise Bosnu u najboljem svjetlu, a posebno Bosnjake, i koji ima izuzetan senzibilitet kroz tragedije koje su pratile ovaj cudni narod. Zivjelo bratstvo i jedinstvo drugovi :D[/quote

fakat nisi nam odavno reko koju o lagumdziji i 60 minuta...hvala na prosvjetljenju :evil:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#148 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Što? baš je lijepo ovo napisao. :)
voyage-voyage

#149 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by voyage-voyage »

KatarinaKosaca wrote:Što? baš je lijepo ovo napisao. :)
da vi zapravo niste jedna te ista osoba ? :skoljka:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#150 Re: Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Post by KatarinaKosaca »

Jesmo, nego šta je sad bilo? Šta smo ružno rekli. Baš mu je lijep post. :)
Locked