Životinje kao afrodizijak:)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
User avatar
flora.sa
Posts: 3954
Joined: 07/05/2005 23:44
Location: sarajevo-x.com

#1 Životinje kao afrodizijak:)

Post by flora.sa »

:D :D :D
(vrijedi pročitati)

Životinjske genitalije

U Rimsko doba smatralo se da konzumacija zdravih životinjskih organa može izliječiti bolesti u istom takvom organu u čovjeka. Apicus u svojoj „De re coquinaria” uključuje nekoliko recepata za punjene materice krava i svinja, zatim ih preporučuje kao jelo koje povećava plodnost. Da li ćete ga posluživati kao predjelo ili kao glavno jelo, prepuštamo vama da izaberete.

Ako vam to nije dovoljno slobodno se poslužite i jelenskim genitalijama čija upotreba kao afrodizijaka datira još od antičkih vremena. Pripremnjena „jela” od jelenjeg penisa upotrebljavali su se protiv bubrežnih kamenaca, krvi u urinu, trovanja, ali i kao moćan afrodizijak. Stoga ako vam naglo pozli od punjenih svinjskih ili kravljih maternica spasiti vas može jelenji penis.

Ako želite povećati veličinu penisa i njegov kapacitet skuhajte magareće testise zajedno s lukom i velikom količinom kukuruza. S time hranite perad, koju ćete kasnije pojesti. Vidimo da se ovdje javljaju čak dvije žrtve - magarac i zlatna koka - nužne za postizanje veličanstvene seksualne izvedbe, no znamo da cilj ne bira sredstva.

Životinje kao afrodizijaci

Sušeni crni mravi pomiješani s maslinovim uljem popularan su afrodizijak iz srednjeg vijeka.

No ako baš nemate strpljenja da skupljate crne mrave da biste udovoljili željama vaše bolje polovine, možda vam se posreći da u vrućim danima uhvatite guštera. I što s njim? Pa osušite ga, sameljite i taj prah pomiješajte sa slatkim bijelim vinom. Možda će vam odlazak na more nakon eksperimentisanja sa gušterima i mravima ostati u dugom sjećanju po vremenu provedenom u sobi. Posebno je po afrodizijskim moćima poznat gušter Sticus officinalis koji živi na nekim mediteranskim ostrvima i u sjevernoj Africi. Stoga, kada ga vidite u lov.

Ako kojim čudom nabavite šakalovu žuč, namažite njome penis i vaginu, a onda pričekajte da vam pruži nezaboravne večeri. Ako ne djeluje, ne brinite - barem je žuč poslužila kao lubrikant.

Pijavice se koriste za povećanje veličine penisa tako da se sakupe u teglu i stave na toplo mjesto dok se ne pretvore u homogenu masu, te se zatim koriste kao mast kojom se premazuje penis.

Idete li u turistički obilazak Norveške, Švedske ili Finske obratite pažnju na otpale parožake ( sitne izrasline na rogovima sjevernih sobova i jelena). Oni se melju ili koriste svježi jer se pretpostavlja da su tada još djelotvorniji. Zbog toga su se čak sjeverni sobovi uvozili iz Skandinavije. Naročita zainteresovanost za nosoroge, sigurno je povezana s rogom koji podsjeća na penis u erekciji. No orginalni afrodizijak nije napravljen od roga, već od penisa nosoroga. Možda je to razlog zbog kojeg danas imamo samo 5 vrsta nosoroga u svijetu ( 3 u Aziji i 2 u Africi). Očigledno je neko isprobao djelovanje nosoroga na penis i otišao u krajnost.

Nosorogov rog naime nije pričvršćen za lobanju i stoga se ne smatra pravim rogom. Napravljen je od istih čestica i svari koje su nađene u kosi i noktima. Po tome bi upotreba pripremljenog od odrezanih noktiju trebala dati iste rezultate kao i nosorogov rog.

Tradicionalni kineski narkotik Chan Su pripravljen je od žablje kože. Upotreba ove vrste narkotika kao afrodizijaka uzrokovala je od 1993- 1995. u New Yorku četiri smrtna slučaja. Stoga ako ne želite otići doslovice putem nebeskih kočija od seksualnog užitka, koristite neke druge alternativne metode povećanja spolne moći.

U istočnoj Aziji mnogi djelovi tigra uključujući kosti, mast, jetra i penis smatraju se moćnim afrodizijacima. No samim saznanjem da su tigrovi ugrožena vrsta, mogli biste skupo platiti krivolov radi pribavljanja potrebnih namirnica.

Ako niste u mogućnosti da lovite sobove, žabe, pijavice, mrave i ostale zanimljive nam izvore seksualnog blaga, možda vam pomogne nekoliko vama vrlo bliskih afrodizijaka. Svako od nas može doći do maslina, jagoda, gljiva, vitamina E, ginsenga, viagre, crnog vina, piva, kamenica i začina. Neki vrsni poznavaoci preporučuju korištenje crnog i bijelog luka. Koliko je to djelotvorno na povećanje spolne moći provjerite sami, ali vam sigurno možemo savjetovati da nećete imati pozitivno djelovanje na strastveno ljubljenje prije samog spolnog čina.

Ako se zateknete u blizini jezera nakon kiše, ne čekajte nego krenite u lov na žabe i sameljite im kosti. Ako vam ni to ne pomogne probajte sa sušenim kokošjim jezikom. Potvrđeno je da kikiriki čini čuda, a oni koji su večerali tartufe sigurno su proveli nezaboravne noći.

Umorni od pripravljanja svih tih čudotvornih preparata i izgubljene volje i nade da nešto može pomoći, spas potražite u nekoliko kapi jasminova ulja pomješanog sa uljem avokada. Masaža ovom mješavinom navodno takođe ima ne tako mala čudotvorna dejstva. Ako ni to ne pomogne, vjerujemo da će vas barem masaža utješiti i opustiti.
User avatar
flora.sa
Posts: 3954
Joined: 07/05/2005 23:44
Location: sarajevo-x.com

#2

Post by flora.sa »

hm...treba zatvoriti jednu, to je sigurno... :D :D :D
silentbob
Posts: 1295
Joined: 04/10/2005 11:21
Location: sarajevo

#3

Post by silentbob »

supa od kornjacinog penisa u Kini je vrlo omiljeno jelo koje je ujedno i mocan afrodizijak 8)
Post Reply