You like you're own way, and will do almost anything to pull someone. You don't mind making a fool out of yourself to get your wicked way with someone. Dominant in a relationship - you don't like to be bossed about. When you see someone you like, you don't give up until you get them. You don't really take time to find out about long term potential, you just charge in for the kill. Rough and ready, you like a bit of kinky sex.
Životinja u krevetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Meshtar
You are a Rhino!
You like you're own way, and will do almost anything to pull someone. You don't mind making a fool out of yourself to get your wicked way with someone. Dominant in a relationship - you don't like to be bossed about. When you see someone you like, you don't give up until you get them. You don't really take time to find out about long term potential, you just charge in for the kill. Rough and ready, you like a bit of kinky sex.

- cHupjahalic@
Siguran da nisi sovaMeshtar wrote:You are a Rhino!
![]()
![]()
![]()
- Saian
zastanimo
(kakav djevica izraz jelde
) i pokusajmo analizirati predsnoshajnu (a jes gadna rijec
, ali u nauchnoj analizi estetika i emocije ostaju ispred vrata) situaciju, dakle ona i on su tu goli jedno pred drugim, osjetno intrudirajuci intimni prostor onog drugog (prema socijologiji : 10-40 cm od tijela) s tendencijom smnjivanja udaljenosti, najkasnije nakon ostvarenja prvog fizichkog kontakta i ona i on su 100% sigurni (pretpostavka je da je test-par sposoban donositi samostalne odluke na osnovu logichko-emocionalne analize) sta ono drugo ochekuje od sljedecih 30 minuta (ovaj vremenski period uzeti s rezervom) i sada slijedi krucijalno pitanje: Zbog chega sada kada je sve tu i tako savrsheno pred tobom ne uchiniti najbolje od toga? Chemu u tom trenutku neko suzdrzhavanje? Why not be all you (ovo moze i ko mn. chak je i bolje
) can be?
ako je nekad dobro biti slobodan onda je tada
sto me opet dovodi do a priori pitanja: Da li "krevetni" karakter mora biti jednak "horoskopskom", "forumskom" onom kojeg pokazujemo svima ili pak mora biti bolji jer ga dozhive samo "posebni" ?
sto me opet dovodi do a priori pitanja: Da li "krevetni" karakter mora biti jednak "horoskopskom", "forumskom" onom kojeg pokazujemo svima ili pak mora biti bolji jer ga dozhive samo "posebni" ?
- cHupjahalic@
@upalaDrumer wrote:Jos jedna sovuljaga...
Evo nam jedne
Radosti nigdje kraja.
- cHupjahalic@
Znala sam da nisam pogrijesila sto sam vas oboje stavila za isti stol.anais_nin wrote:bice tebi sove veceras![]()
![]()
- anais_nin
sova-y je dostupan za flertovanje i stavljanje za stolovecHupjahalic@ wrote:Znala sam da nisam pogrijesila sto sam vas oboje stavila za isti stol.anais_nin wrote:bice tebi sove veceras![]()
![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Hajd` ponovo uzmi test pa da vidimo.

p.s. oprosti, ali Drumer je jedina muska sova do sada pa smo se ja i @upala izgubile.
Nismo mogle vjerovati da postoje.

p.s. oprosti, ali Drumer je jedina muska sova do sada pa smo se ja i @upala izgubile.
- anais_nin
vjerujte vjerujtecHupjahalic@ wrote:Hajd` ponovo uzmi test pa da vidimo.![]()
![]()
p.s. oprosti, ali Drumer je jedina muska sova do sada pa smo se ja i @upala izgubile.Nismo mogle vjerovati da postoje.
![]()
- cHupjahalic@
Izgleda da ce nastati velika potraznja za zenskim ianais_nin wrote:vjerujte vjerujtepostoji muska sova i te kako
i definitivno nije gay
Nije gay
-
Vozdra_123
ti si definitivno koaladanas wrote:ne smijem se ni testirat moja chupkacHupjahalic@ wrote:
Sto se stidis reci da si tigar?![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam sta je gore ovdjeda ispadnes tigar
ili koala
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ClonedAgain
Kod pitanja koja ti je boja najdraža nijedna mi se boja ne sviđa, tako da ovaj test smatram nelegitimnim...
-
enigma svijeta
hmm ja ispadoh majmun (ka) hahah ma sve bih probala, vrckava i pricljiva.. nije daleko od istine
Da mi je znati, jesu li sve zivotinje ovdje zastupljene.. ima li krokodila..
Da mi je znati, jesu li sve zivotinje ovdje zastupljene.. ima li krokodila..
-
H

You are a Swan!
Very committed, you know how to treat your partner well. You look after their best interests and have complete respect for them. Easy going, you like to be sociable but enjoy your partner's company. You're at your happiest when tucked up in bed with your loved one. You prefer sensual, sexy love making rather than a quick romp, that's the only way to find true pleasure and reach sexual nirvana!